Selenimo ve Cankularyla her telden

oralımısın,yoksa iş dolayısıylamı?
Küçük yerde kış nasılgeçiyo sıkılmıyomusun.[/

karnimizi doyurmak icin geldik canim, taaaa alamanyalardan geldik, sezon acilinca otelde calisiyoz iste:smiley-cool:

sonrada giiyomusun alamanyaya geri,
Napcan ekmek parası,
Bendeİstanbulda yaşamayı hiç istemiyodum amaa,napçan

kız sizin oralardakilerin lw den haberi yoktur da ondan,
Bizim buralar kurt oldu valla,
benim kız diyoki anne hep senin yüzünden, o kadar yazarsan işte böyle bulamazsınbenneyaptımki
Artık bollaştı ,
Ama sen iyi yapmışsın valla,kaç kutu içecen

kuzenim hhs de calisiyo, o bana 2ser 2ser ve de toplam 4 kutu kullanmami tavsiye etti... sanirim 1 ay ara verdikten sonra tekrar kullanabiliyormusum:dance:

Bende bi 3,5 sene alamanyada yaşadım.
Şımdi Mehtapino görse oradadamı yaşadın dicekkk:roflol:

sonrada giiyomusun alamanyaya geri,
Napcan ekmek parası,
Bendeİstanbulda yaşamayı hiç istemiyodum amaa,napçan

yok canim ya, buraliyiz artik, kizim da bu sene ilkokula basladi, bagladi bizi yani... almanyayi da millet bisi saniyo ya, sadece issizler cenneti, sonucta alman kökenli olmadigin icin ikinci sinif gibisin, ben 7 sene orda yasadim ama alisamadim, ilk firsatta da esimi ikna ettim gelmeyeyerimseniben

kuzenim hhs de calisiyo, o bana 2ser 2ser ve de toplam 4 kutu kullanmami tavsiye etti... sanirim 1 ay ara verdikten sonra tekrar kullanabiliyormusum:dance:

Hadi yaaa,niye sölemedin ki ,bilgilendir insanları da
mesela ikişer kullanımda zararlı oluyomu yan etki yapıyomu,dört kutu sonunda kaç kilo gider dedi ortalama.
bunları diğer topiğe yazarsan insanlar faydalanır cnım.

Hadi yaaa,niye sölemedin ki ,bilgilendir insanları da
mesela ikişer kullanımda zararlı oluyomu yan etki yapıyomu,dört kutu sonunda kaç kilo gider dedi ortalama.
bunları diğer topiğe yazarsan insanlar faydalanır cnım.

canim mesela ben diger topige ilacin tarim bakanliginda kontrolde oldugunu, icinde sibutramin maddesi olmadigindan birkac gün icinde de gelecegini söylemistim mesela...
ilaci aldigimda kuzenime ya bunun üstünde 1er 1er alin yaziyo dedim, o da yanlis basmislar, yeni gelecek olan kutularda düzeltilecek demisti, ama sizlerde gördügüm kadariyla 1er 1er de siz gayet iyi sonuclar aldiniz, ilac da pahali oldugu icin madem böyle de ise yariyor karismayayim bari dedim... sonucta ben 2ser 2ser aldim ama ayni sizin gibi ilk hafta 3 kilo kadar gitti benden de

o zaman ikiiki almaya gerek yok.
eczacıda dedi bana çok incelemişler bu sefer,lida dan dolayı yapıyolarmış,15 kez testten geçmiş bizin hap
iyi bari test edildi onaylandı misali rahatça kullanabiliriz.

kuzenim kendisi de kullandi, 2 ay icinde 7 kilo verdi o da. ama onun sporla ugrasacak zamani olmuyormus hic, cani istemedigi icin az yiyormus sonucta ama yine de iyi kilo verdi, zaten onun o kadar kilo verdigini duyunca kullanmaya basladim ben de... tabi sizlerin yorumlari da cok etkili oldu, yan etki olarak uykusuzluk demistiniz, onu ben de yasadim, ama sadece ilk 3 gün... bi de bas agrisi yapti, o da sanirim 2ser 2ser basladigim icindi, o da 3 gün sonra kesildi... bu sefer de 2ser 2ser kullanmayi düsünüyorum ben, ama kesinlikle yarim saat bile olsun spor da yapacagim

:ecrin_bebek:uyutuyorum ayağımda zorla yazdım klavyeyi çektim kopacak dayanamadım zati deminden beri okuycam diye yerden boynum tutuldu
selenimo dalga geçme kız sakın ha kötükedihüso

:ecrin_bebek:uyutuyorum ayağımda zorla yazdım klavyeyi çektim kopacak dayanamadım zati deminden beri okuycam diye yerden boynum tutuldu

delikafaduldendelikafadulden:1shok::uhm::bbo:kafamçokkarıştı:roflol:

kiz 10 dk sabret de rahat rahat yaz, selenimoya malzeme veriyon valla diline düsersin karismamdelikafadulden

X