Selenimo ve Cankularyla her telden

saol seleminom bitanem benim regl olunca bi kacamak yapim diom ama neyi yesem acaba?:))

Canın en çok neyi istiyosa kalorisine bakmadan ye gitsin.
o kadar da değil, Hem bodrumdasın hemde diyet yapıyosun zor bi durum bu başarıyosun,öyleyse kaçamağı hakediyosun canımmm.vereliniortakkaydirigubbakcemile5

Mehtapçım senin nasıl gidiyo,
ben ne güzel lw yi bulamadım diye normal yiyordum,inan tartıya binmeye korkuyorum.
Pazartesi başlıcam ikinciye bakalım nolcak

Canın en çok neyi istiyosa kalorisine bakmadan ye gitsin.
o kadar da değil, Hem bodrumdasın hemde diyet yapıyosun zor bi durum bu başarıyosun,öyleyse kaçamağı hakediyosun canımmm.vereliniortakkaydirigubbakcemile5

tamam canimin ici bi kacamak yaparim artuk:)

şimdilik bunlar

^

çok şükür becerebildik,cahillik zor zanaat kardeşler napalım. beni idare edeceksiniz artık.

Son düzenleme:
arkadaslar bende cikiomm biraz tvye bakimm uykum gelmezse gelirim tatliskolarim malum temiz hava erken uyandirip erken uyutuo:)))cok opuyomm sizleri fistuklar

tamam hayatım git yat bakiyim sen,bütün yazı zehir edecek desene,Takma hiç boşver. kötüye bişey olmaz.

bizim sayfa asağıya inmiş noluyo yahu:)dur kaldıralım..

dilacım merhaba ben meltem arkadaslar ve ben seni cok merak ettik bi selam desen yeter yanii..iyisin dimii..

Merhaba ben Nisa,Dilanın kardeşiyim.Ablam 3 gün önce fenalaştı şu anda hastanede.Onun psikolojik praoblemleride vardı zaten birde bu hastalık çıknca daha kötü oldu.Kimseyede belli etmedi sinirleri çok bozuldu.Şu anda hastanede hem psikolojik olarak hemde kanserle ilgili tedavi görüyor.Doktor ne zaman çıkacağını söylemedi.Belki çıkmadan ameliyatınıda yaparlar.Belli değil daha.Bu formda vakit geçirdiğini biliyordum zaten ve sizleride çok sevdiğini biliyordum.Bana şifresini verdi hastanede olduğunu yazmamı istedi.Merak ederler onlar şimdi dedi.Dünde girdim ama daha önceki yazdıklarını okumak için.Hem çok mutlu oldum onun adına hemde çok üzüldüm hala bazı şeyleri unutamamış.Bize hiç belli etmez halbuki üzülmeyelim diye.Ablam adına çok teşekkür ediyorum size çok mutlu oldum onun burda içindikileri dökmesine.Hepinize iyi geceler ablalarım.Ben bir gelişme olursa sizi bilgilendiririm.

canım bizim ki nikah zaten 2 saatlik bi tören tepinmiycez o yüzden bişi olmaz heralde :sm_confused:

allah acil şifalar versin nisacım.cok üzüldüm ama ablan içindekileri bizlere ifade edebilecek kadar güçlü.inan ben böle davranamazdım..o yüzden gücüyle ve hayata bağlılığyla herseyi kolayca atlatacak merak etmehayata bağlılık dedim bu yargıya nerden vardın dersen eğer hayata bölesine bağlı olmasaydı kilo vermek için cabalamazdı.)umarım hersey sgüzel olurr kii öle inanıyorum..dila ileyizzzz ..bize gelişmeleri aktarırsan seviniriz canım..mafoldumben

nisacım ablana hepimizden bolca slm gönder biz hep onun için dua ediyoruz eminiz ki iileşip eski günleri arkada bırakacak. dilamızı çok seviyoruz a.s.:1hug:

canim benim, öyle tatli bir ablan var ki... ici sevgi dolu, yoksa zaten bu kadar aci cekmezdi... dilerim en kisa zamanda iyilesir ve hayata cok daha sıkı bir sekilde sarilir. bizler de onu cok seviyoruz. dilerim hayat onun karsisina bundan sonra hep kendi gibi sevgi dolu insanlari cikarir. sagligina en kisa zamanda kavusabilmesini diliyorum, cok öpüyorum canim...

selam arkadaslar,
yeni topigimiz hayirli ugurlu olsun...ya iki sattir okumaktan sasi olcam nerdeyse ya, saat kac oldu, inatla okumaya devam ettim. üstelik de yarin erken kalkmam gerekiyor, kizimin sinifinin ailece kahvaltisi var, cocuklari hazirla, kendin hazirlan derken isim is valla... üstelik de bugün disaridaydik ve geceyarisi yattilar...yorgun olduklari zaman daha da huysuz olduklarini düsünürsek...diyorum ya, isim is:1no2:
yine de bi selam vereyim dedim sizlere, bugün cok yorgunum fazla yazamayacagim ama yarin acigimi kapatmaya calisirim artik, hepinize iyi geceler arkadaslaropuyorumnanaktan

Oofffffffff ,canım çok sıkıldı şimdi,bi şeyler olduğunu anlamıştım,yoksa bu kız bizi terketmez.
Onun hatası problemleri kendi başına halletmeye çalışması,derdini kimseyle paylaşmaması idi ...
takiiiii bizi buluncaya kadar,
Canım o belli etmez demişsin ama bi insanın psikolojisi durduk yere bozulmaz dimi,Kız çok zor bir dönemden geçmiş,daha doğrusu geçememiş hala,biz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz ama, daha öncesinde siz neredeydiniz.
Dila çok çok iyi bir kız,
aslında güçlü de bir kız,
sadece biraz desteğe ve morale ihtiyacı var.
Canım ben İst' te oturuyorum, eğer mümkünse Dila'mı ziyaret etmek isterim.
Bana özelden mesaj yazarsan sevinirim.Belki bu sürpriz Dilaya da iyi gelir.:teselli::1hug:

Tontişş,yatsaydınya kız, biz bir yere kaçmıyoruz sonra okurdun.
Sabah kalkabildinmi bari?
Bak kahvaltıya gidecem dedim canımı çektirdin,dur bende bruncha gideyim bari.
(çok kıskancım ya:roflol:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…