Selenimo ve Cankularyla her telden

selenimo kız bizden başkası uğramamış sabah sabah :))) günaydın hekeseeee

Canım benim ya çok geçmiş olsun ama belliydi böyle bşey olduğu yoksa mutlaka haberdar ederdi bizi.Elbetteki onu çok seviyoruz keşke yanında olabilsek te destek olsak
Sizden ricam ne olur onu yanlız bırakmayın elbetteki yanındasınız ama manevi olarak ta paylaşın herşeyini
bu kızcağız iç,ne ata ata bu hale gelmiş
belli ki sizleri üzmek istememiş onda da hata var ama önemli olan artuk hatanın nerde kimde olduğu değil nasıl telafi edileceğidir
Lütfen iletin çok seviyoruz onu yanlız değil acil şifalar diliyorum
unutmayın ki bütün hastalıkların ilacı mutluluk mutlu edin onu yanında olduğumuzu bilsin sevgiler

Bizim kızın aklı burada kalacak, sabah ilk iş girer okur vallaaa

kaldı valla ama dediğim gibi 12,30 civarı topladım masayı yat et 02,00 oldu
sabahta zımba gibi 8 de kalktım kahvaltı hazırladım çünkü eşimin 10 da randevusu vardı malüm düğün mevsimi
bizde pinekliyoz evde şimdilik ama akşamüstü çıkarız artık
çok sıcak zaten şimdi çıksak beynimiz sulanır
yazacak moral de kalmadı zaten dilaya çok üzüldüm canım benim o halde unutmamış bizleri.Ama çok ta mutlu oldum onu ne kadar önemsediğimizi anlamış bize değer vermese merakımızı önemsemezdi.canım benim :a015:

günaydınnn. öğle oldu ama anca gelebildim:) ahan da ben geldim kimsecikler kalmamış:)bi kahve içip gidecektim yahusüprizzzzz

yine geldim yine kimse yok alalalalala gezenti bu millet pazar ya keyif yapıyonuz dimiii

yavruş sen gitmişin ben geldim dakika farkı ile görüşemedik ben evdeyim kuzum eşim çalışıyo bugün akşamüstü çıkarız anca oğlana meyve yediriyorum şimdi uyutucam sonra bakarım yine kimselerr varmı diyesositososito

Tontişş,yatsaydınya kız, biz bir yere kaçmıyoruz sonra okurdun.
Sabah kalkabildinmi bari?
Bak kahvaltıya gidecem dedim canımı çektirdin,dur bende bruncha gideyim bari.
(çok kıskancım ya:roflol:)

canim siz biyere kacmiyonuz da... sayfalar alip basini gidiyo ya...bak hemen bi sayfa daha eklemissiniza.s
ama sabah yataktan kalkarken bi zorlandim sorma, neyse ki kizim arkadaslarini farkli bir ortamda görme hevesiyle kendi hazirlandi da ben de rahat rahat hazirlanabildim. ama bu saatte uykum geldi, acik uzancam, keyif yapim baridelikafadulden
dedim ki oglum geldi, hayatta uyutmaz simdi beni bu yaramaz, en iyisi ben onu da uyutayim:roflol:
sonra görüsürüz artik arkadaslara.s.

e hade bakem uyutta sende yat bari bende uyutucam oğlanı şimdi bi uyudu yarım saat feryat figan kalktı meyve yediriyorum şimdi uyutcam bi daha zaten mama sandalyesine koydu kafayı uyucak nerdeyse:ecrin_bebek:

ya bu arada regl dönemindeyim, ilaca ara verdim, ve tüm yemekli ortamlar da bu zamani buldu ya! dün günümüz vardi, döktürmüslerdi valla, 6 cesit yapmisti ev sahibi... hadi dedim bi günlük kacamaktan bisi olmaz, aksam da annemlere gittik, bi baktim ayranli köfte yapmis! hayatta kendimi tutamam, cok severim cünkü, neyse dedim, bugünlük batti balik yan gidersırnaşık şey
ya bugün sabah ta kizimin disarida kahvaltisi... benim artik 3 gün ac gezmem lazim, su regl dönemi de bi bitsin... artik spor mu dersin, diyet mi dersin, hicbirini aksatmadan tekrar kilo vercem:enbuyukkk:

ay bişiy olmaz 2 gnden acık hareket yap 20 dk gider onlar kasmayın bu kadar ya
sinirleriniz bozulcak bende yiyorum arada öyle fazladan ama içim almıyo artık midem küçüldü herhalde
ama her gün dondurma yiyorum hayatta vazgeçmem:icecream:

e hade bakem uyutta sende yat bari bende uyutucam oğlanı şimdi bi uyudu yarım saat feryat figan kalktı meyve yediriyorum şimdi uyutcam bi daha zaten mama sandalyesine koydu kafayı uyucak nerdeyse:ecrin_bebek:

ben uyutayim diyorum da, benim oglan birazdan deyip beni oyaliyor, senin uykun mu geldi, o zaman burda dinlen diyor, ben de burda sessizce oynicam diyo, ben dinlenebileyim diye sessizce oynayacakmis:roflol: artik kim anne, kim cocuk belli degil ha:roflol:

ah kıyamam ben sana ..olsun sende dinlen bakalım ..bende ablamn evi boyanıyo ona yardıma gidiyom simdi paz<ar pazar.. mamasını yedir bakalım veletin ama sonra bana yolla bende onu yiyim...hem meyveden vitaminimi hemde tatlımı yemiş olurummmm...yihhhuuuu:icecream:

bak iste ona dur diyorum, normalde cok severim ama alisverise gittigim zamanki hallerimi düsünüyorum canim dondurma istediginde, sonra da meyve yiyorum acik unutayim diyehihoyyyt
ama canim benim, citir annemiz, sen yemicen de kim yicek, afiyet seker olsun canim, bizim icin de ye, ben de senin gibi 54 olabilirsem ben de yicem takmadan:icecream:

onlar akıllı ya bizden
bende yatırcam büyük babaneye gittti
şimdilik kaçtım kızlar öpüldünüzopuyorumnanaktan

ogluma cizgi film actim, ben de acik gözlerimi dinlendiriyim, öpüldünüz kizlar, sonra görüsürüzkaydirigubbakcemile3

kolay gelsin canım ye teyzesi ye tombiş bacaklardan ısıra ısıra ye
bu arada arkadaşlık talebinde bulundum sana canımcım

yersin canım yersiiiiin bişeycik olmaz amaç nefis köreltmek bi kaşık ye tadını al sonra bırak.Benim en vazgeçemeyeceğim tatlı dondurma yaz kış deep freezde bulunur bitecek gibiyse yenisi alınır hemen dün gece 1,30 da yedim mesela krizim tutar arada olmazsa olmaz işte ne yapalım hepimizin zaafı var işte hadi ben çıktım kızlar uyutayım şu miniği byeee:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…