bugünün assolisti benimmmmzemuszemus yettim gariiii.
ilknur kız yedinmi börülceleriiii
bugünün assolisti benimmmmzemuszemus yettim gariiii.
ilknur kız yedinmi börülceleriiii
hu selenimo 15. sayfanın formatını bozduuun ablaaaa
hosgeldin sekerparem denizborulcesi bende su tutuo odem yapioo gecen seneden biliom o yuzden bu sene yiyemedim henuz canim
prenses canım geçmiş olsun.
meltem hoşgeldin kız
selenimo hanımmm resimleriniz pek güzell biraz bende büyücek gözüktü ama ayarladım sayfayı.seneye 23nisan,19mayıs,milli,dini bayramlarla ilgili resimler bekliyoruz
meltem hoşgeldin kız
selenimo hanımmm resimleriniz pek güzell biraz bende büyücek gözüktü ama ayarladım sayfayı.seneye 23nisan,19mayıs,milli,dini bayramlarla ilgili resimler bekliyoruz
tuzluya ondandır.canım bende temizlemesini sevmem delinin boncuk saydıgı gibi sıyır sıyır bitmiyor.temizlenmiş hazırını şişirsede yerim
yok sofra hazırlıyom benim adam anca geliyo balık olmasa hayatta beklemem bu saate ama başka günde beraber yemek yiyemiyoz mecbur bekledik artık
bi yandan da sofra hazırlıyorum bu arada:dance::dance::hooray:
hoşbulduk kıs.lw topiğinde yazıp duruyodum bide baktım kimse yok ,herkes burda:teytey:
tuzluya ondandır.canım bende temizlemesini sevmem delinin boncuk saydıgı gibi sıyır sıyır bitmiyor.temizlenmiş hazırını şişirsede yerim
hoşgeldin şekerimhoşbulduk kıs.lw topiğinde yazıp duruyodum bide baktım kimse yok ,herkes burda:teytey:
meltem hoşgeldin kız
Bide yanına rakı aç bakalım tam olsunn:içelim:
kız selenimo kaçıncı yazışım canınız saolsun yapar resimleri kargoya veririm demedin.benim yaptıgım resimlere resim hocası çok düşük veriyor moralim bozuluyor