- 3 Kasım 2008
- 11.072
- 5
İyi gecelerrrra.s.
Birden bizim Dilay olduğun hissine kapıldım nedense canım,CADIARZU
şimdi okuduğum için bende günaydıııın diyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi gecelerrrra.s.
Merhaba ben Nisa,Dilanın kardeşiyim.Ablam 3 gün önce fenalaştı şu anda hastanede.Onun psikolojik praoblemleride vardı zaten birde bu hastalık çıknca daha kötü oldu.Kimseyede belli etmedi sinirleri çok bozuldu.Şu anda hastanede hem psikolojik olarak hemde kanserle ilgili tedavi görüyor.Doktor ne zaman çıkacağını söylemedi.Belki çıkmadan ameliyatınıda yaparlar.Belli değil daha.Bu formda vakit geçirdiğini biliyordum zaten ve sizleride çok sevdiğini biliyordum.Bana şifresini verdi hastanede olduğunu yazmamı istedi.Merak ederler onlar şimdi dedi.Dünde girdim ama daha önceki yazdıklarını okumak için.Hem çok mutlu oldum onun adına hemde çok üzüldüm hala bazı şeyleri unutamamış.Bize hiç belli etmez halbuki üzülmeyelim diye.Ablam adına çok teşekkür ediyorum size çok mutlu oldum onun burda içindikileri dökmesine.Hepinize iyi geceler ablalarım.Ben bir gelişme olursa sizi bilgilendiririm.
Bizim kızın aklı burada kalacak, sabah ilk iş girer okur vallaaa
yine geldim yine kimse yok alalalalala gezenti bu millet pazar ya keyif yapıyonuz dimiii
Tontişş,yatsaydınya kız, biz bir yere kaçmıyoruz sonra okurdun.
Sabah kalkabildinmi bari?
Bak kahvaltıya gidecem dedim canımı çektirdin,dur bende bruncha gideyim bari.
(çok kıskancım ya:roflol:)
canim siz biyere kacmiyonuz da... sayfalar alip basini gidiyo ya...bak hemen bi sayfa daha eklemissiniza.s
ama sabah yataktan kalkarken bi zorlandim sorma, neyse ki kizim arkadaslarini farkli bir ortamda görme hevesiyle kendi hazirlandi da ben de rahat rahat hazirlanabildim. ama bu saatte uykum geldi, acik uzancam, keyif yapim baridelikafadulden
dedim ki oglum geldi, hayatta uyutmaz simdi beni bu yaramaz, en iyisi ben onu da uyutayim:roflol:
sonra görüsürüz artik arkadaslara.s.
ya bu arada regl dönemindeyim, ilaca ara verdim, ve tüm yemekli ortamlar da bu zamani buldu ya! dün günümüz vardi, döktürmüslerdi valla, 6 cesit yapmisti ev sahibi... hadi dedim bi günlük kacamaktan bisi olmaz, aksam da annemlere gittik, bi baktim ayranli köfte yapmis! hayatta kendimi tutamam, cok severim cünkü, neyse dedim, bugünlük batti balik yan gidersırnaşık şey
ya bugün sabah ta kizimin disarida kahvaltisi... benim artik 3 gün ac gezmem lazim, su regl dönemi de bi bitsin... artik spor mu dersin, diyet mi dersin, hicbirini aksatmadan tekrar kilo vercem:enbuyukkk:
e hade bakem uyutta sende yat bari bende uyutucam oğlanı şimdi bi uyudu yarım saat feryat figan kalktı meyve yediriyorum şimdi uyutcam bi daha zaten mama sandalyesine koydu kafayı uyucak nerdeyse:ecrin_bebek:
yavruş sen gitmişin ben geldim dakika farkı ile görüşemedik ben evdeyim kuzum eşim çalışıyo bugün akşamüstü çıkarız anca oğlana meyve yediriyorum şimdi uyutucam sonra bakarım yine kimselerr varmı diyesositososito
ay bişiy olmaz 2 gnden acık hareket yap 20 dk gider onlar kasmayın bu kadar ya
sinirleriniz bozulcak bende yiyorum arada öyle fazladan ama içim almıyo artık midem küçüldü herhalde
ama her gün dondurma yiyorum hayatta vazgeçmem:icecream:
ben uyutayim diyorum da, benim oglan birazdan deyip beni oyaliyor, senin uykun mu geldi, o zaman burda dinlen diyor, ben de burda sessizce oynicam diyo, ben dinlenebileyim diye sessizce oynayacakmis:roflol: artik kim anne, kim cocuk belli degil ha:roflol:
kolay gelsin canım ye teyzesi ye tombiş bacaklardan ısıra ısıra yeah kıyamam ben sana ..olsun sende dinlen bakalım ..bende ablamn evi boyanıyo ona yardıma gidiyom simdi paz<ar pazar.. mamasını yedir bakalım veletin ama sonra bana yolla bende onu yiyim...hem meyveden vitaminimi hemde tatlımı yemiş olurummmm...yihhhuuuu:icecream:
bak iste ona dur diyorum, normalde cok severim ama alisverise gittigim zamanki hallerimi düsünüyorum canim dondurma istediginde, sonra da meyve yiyorum acik unutayim diyehihoyyyt
ama canim benim, citir annemiz, sen yemicen de kim yicek, afiyet seker olsun canim, bizim icin de ye, ben de senin gibi 54 olabilirsem ben de yicem takmadan:icecream: