Selenimo ve Cankularyla her telden

raki baluk borulce of super afiyet seker olsun sekercim rakida cok kalori varmi bilmiomm beyaz sarap masum diolar ickiler arasinda diyette ama yinede alkol iste daha hic icmedim ben

ay tam kokteylin ortasında bırak çık şimdi ne fena fesatlandım bak benden sonra çekiştirmeyin beni
gidiyom maalesef adam kapıdan giriyo artık kızlar ben gider:içelim::içelim:

herkese güzel muhabbetler kızlar beni özleyin anacııım ben gece bakarım yatmadan size ama bizim yemek faslı 12 yi bulur bitmesi neyse artık gidiyom ben öptüm hepinizi şapur şupur
kız selenimo baktın mı yemek tariflerime yenilerini de koyacam yakındakaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanmafoldumben

Kız yağlı Meltem hoşgeldinn,çene yapcaksan buraya, ilaç hakkında bilgi öbür sayfayaa

hahaha de kıs onu de bunu de ..valla daha da cok zayıflamak istiyom o zaman:)buarada bugün badana yaptım:)1000 kalori filan yakmış olabilirimmm yihhuuuuuu:)alkisalkisalkis

raki baluk borulce of super afiyet seker olsun sekercim rakida cok kalori varmi bilmiomm beyaz sarap masum diolar ickiler arasinda diyette ama yinede alkol iste daha hic icmedim ben

Aferin sana bak diyetine sadıksın ne güzel,ama arada kaçamak hakkımız var biliyorsun. Kendimizi germiyoruz.

hoşgeldin şekerim
kızım akşamları buraya transfer olıuyoz
bende ki telaşeyi görsen daha yazcam diye uğraşıyom :hooray::hooray:
kupayı bırakmam kimselere koşturma birincisiyim:hooray:

sen gönlümüzün birincisisin hatun cok uğrastın emeğin var demi yanee hala da koşturuyon baksana yahu

ya bütün eküri burda ben gidiyom haksızlık bu yaaa
hiç böyle olur mu yaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile
herkes gitsin kocasınla ananesinle otursun bakem

Hadi sen git de accık seni çekiştirelim yaww, allaallah burası aynı zamanda dedikodu topiğisengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…