ogluma cizgi film actim, ben de acik gözlerimi dinlendiriyim, öpüldünüz kizlar, sonra görüsürüzkaydirigubbakcemile3
Merhaba ben Nisa,Dilanın kardeşiyim.Ablam 3 gün önce fenalaştı şu anda hastanede.Onun psikolojik praoblemleride vardı zaten birde bu hastalık çıknca daha kötü oldu.Kimseyede belli etmedi sinirleri çok bozuldu.Şu anda hastanede hem psikolojik olarak hemde kanserle ilgili tedavi görüyor.Doktor ne zaman çıkacağını söylemedi.Belki çıkmadan ameliyatınıda yaparlar.Belli değil daha.Bu formda vakit geçirdiğini biliyordum zaten ve sizleride çok sevdiğini biliyordum.Bana şifresini verdi hastanede olduğunu yazmamı istedi.Merak ederler onlar şimdi dedi.Dünde girdim ama daha önceki yazdıklarını okumak için.Hem çok mutlu oldum onun adına hemde çok üzüldüm hala bazı şeyleri unutamamış.Bize hiç belli etmez halbuki üzülmeyelim diye.Ablam adına çok teşekkür ediyorum size çok mutlu oldum onun burda içindikileri dökmesine.Hepinize iyi geceler ablalarım.Ben bir gelişme olursa sizi bilgilendiririm.
Merhaba ben Nisa,Dilanın kardeşiyim.Ablam 3 gün önce fenalaştı şu anda hastanede.Onun psikolojik praoblemleride vardı zaten birde bu hastalık çıknca daha kötü oldu.Kimseyede belli etmedi sinirleri çok bozuldu.Şu anda hastanede hem psikolojik olarak hemde kanserle ilgili tedavi görüyor.Doktor ne zaman çıkacağını söylemedi.Belki çıkmadan ameliyatınıda yaparlar.Belli değil daha.Bu formda vakit geçirdiğini biliyordum zaten ve sizleride çok sevdiğini biliyordum.Bana şifresini verdi hastanede olduğunu yazmamı istedi.Merak ederler onlar şimdi dedi.Dünde girdim ama daha önceki yazdıklarını okumak için.Hem çok mutlu oldum onun adına hemde çok üzüldüm hala bazı şeyleri unutamamış.Bize hiç belli etmez halbuki üzülmeyelim diye.Ablam adına çok teşekkür ediyorum size çok mutlu oldum onun burda içindikileri dökmesine.Hepinize iyi geceler ablalarım.Ben bir gelişme olursa sizi bilgilendiririm.
oğluşun seni ayağında sallayıversin kuşum:)hahaha ölücem ben bu zamane çocuklarının aklına...valla maşşalllahmaşşallhh
arkadaslar ben geldim kimse yokmu?cok yoruldum temizlik yaptim yemek yaptim cayin yanina diyet kurabiye yaptim bittim sanirim reglde olamadim diye bi halsizlik var uzerimde bu sabaha tartildim 59 olmusum belki gramlari vardir ama klasik tarti oldugu icin goremiorum malesef sizleri ozledim fustuklar
yersin canım yersiiiiin bişeycik olmaz amaç nefis köreltmek bi kaşık ye tadını al sonra bırak.Benim en vazgeçemeyeceğim tatlı dondurma yaz kış deep freezde bulunur bitecek gibiyse yenisi alınır hemen dün gece 1,30 da yedim mesela krizim tutar arada olmazsa olmaz işte ne yapalım hepimizin zaafı var işte hadi ben çıktım kızlar uyutayım şu miniği byeee:teytey:
herkes geziyo tabi ytok kimse bene gidiyom valla acık iş yapayım
ay çok yoruldum:çok üzgünüm: sadece parmaklarımı ve gözkapaklarımı oynatabiliyorum :çok üzgünüm:
Off be yavrum bi evlensen de sen de kurtulsan,bizde kurtulsak. Valla biz evlenmiş kadar olduk yawwwwwww:1shok:
anacım sise anlatmıycam da kime anlatcam :çok üzgünüm: allahtan az kaldı bi tek çeyiz serme işi kaldı o kdr sonrasında da nikah :teytey: