- Konu Sahibi Bendeniz07
-
- #1.441
Koyulasmis canim artik stres yapma o da etkiler.. iyi dusunelim iyi olsun... hadi bakiyim goruyum seniBilmiyorum ki hiç ikinci çizgiyi görmemiştim ay çok korkuyorum valla geceleri hep kabus görür oldum bunu da yeni çektm off keşke iki çizgi Kıpkırmızı olsa
Günaydın canım, koyulaşmış bence de :) öyle çok büyük koyulaşmalar bekleme azcık azcık koyulaşıyor. Benim de hatta ilk 5dk da eskisiyle aynı gibi çıkıyordu bekledikçe netleşiyordu.Kızlar günaydın. Bugün yine test yaptım daha geç yapacaktım ama sabahın 6sında tuvaletim gelmeye başladı mecbur 7de testi yapmak durumundan kaldım. İlk testi Cuma akşam yapmıştım bu 2.test Pazar sabah oldu. Çizgi hala ince koyulaşma var mı sizce kızlar ne düşünüyorsunuz @Canm Talhamcan09e M MaviBoncuk01
Koyulasmis canim artik stres yapma o da etkiler.. iyi dusunelim iyi olsun... hadi bakiyim goruyum seni
Günaydın canım, koyulaşmış bence de :) öyle çok büyük koyulaşmalar bekleme azcık azcık koyulaşıyor. Benim de hatta ilk 5dk da eskisiyle aynı gibi çıkıyordu bekledikçe netleşiyordu.
Aynı durumdayım canım kalbini duymadan sevinemiyorum bile. Hiç adapte olamadım hamileliğe. Kendimi kaptırıp sonra Allah korusun bir şey olursa yıkılmaktan korkuyorum. Kendimi endişelere de kaptırmak istemiyorum ama insan düşünüyor ya öyle olursa ya böyle olursa diye. Kafamdan atmaya çalışıyorum ama annelik daha şimdiden zormuş diyorum:) Sadece dua ediyorum işte inşallah sağlıklıdır diyeBunu duyduğum iyi oldu zaten ilk testten sonra 48 saatte geçmedi Çarşamba bir daha kan vericem o zamana değerim artmış olur inşallah. Meğer ne zormuş hamile olamamak ümitsizlik hamile olabilmekte büyük korku içeriyormuşhamileyim diye sevinemedim bile hiç. Kese görmeden kalp atışını duymadan doğurmadan büyütmeden sevinemeyeceğim sanırım :)
Bende yazın bir adet gecikmesi yaşamıştım senin gibi parayı testlere yatırmıştım:) umarım seninki hayırlı sonuçlanırEvet canım yaaa farkı görmek için yine aynı testten yaptım bu test pahalı kan testi pahalı resmen battım :):) bekledikçe daha da netleşiyor niye anlamadım
Yaa canımm süperrr resmen belirginKızlar günaydın. Bugün yine test yaptım daha geç yapacaktım ama sabahın 6sında tuvaletim gelmeye başladı mecbur 7de testi yapmak durumundan kaldım. İlk testi Cuma akşam yapmıştım bu 2.test Pazar sabah oldu. Çizgi hala ince koyulaşma var mı sizce kızlar ne düşünüyorsunuz @Canm Talhamcan09e M MaviBoncuk01
canim benimde son adet tarihim 6 kasim ama daha dun silik cizgiyi gordum kimyasalmiki boyle gec ciktoGünaydın canım, koyulaşmış bence de :) öyle çok büyük koyulaşmalar bekleme azcık azcık koyulaşıyor. Benim de hatta ilk 5dk da eskisiyle aynı gibi çıkıyordu bekledikçe netleşiyordu.
Değildir inşallah canım geç mi yumurtladın? Benim 5 Kasım sat 15’inde de yumurta çatlamıştı.canim benimde son adet tarihim 6 kasim ama daha dun silik cizgiyi gordum kimyasalmiki boyle gec cikto
cnm benim 24 de catladi senin cok erken catlamis 10. Gunde catlamis benim18. GundeDeğildir inşallah canım geç mi yumurtladın? Benim 5 Kasım sat 15’inde de yumurta çatlamıştı.
Canım kimyasal olup olmadığını nerden anlıyorsun benim de son adet tarihim 10 kasım 29 kasımda yumurtladım henüz test yapmadımcanim benimde son adet tarihim 6 kasim ama daha dun silik cizgiyi gordum kimyasalmiki boyle gec cikto
O zaman normaldir canım kan testi yaptır istersen kesinleşmiş olur. İnşallah beneğin seninledir:)cnm benim 24 de catladi senin cok erken catlamis 10. Gunde catlamis benim18. Gunde
Canım sen yarından itibaren test yapabilirsin. Bugün 10gün olmuş çatlayalı. Çıkma ihtimali var ama bazılarının geç yerleşiyor geç çıkıyor testte. Kimyasal da tek testle anlaşılmaz aslında. İki günde bir yaparsın koyulaşmıyorsa kimyasal olabilir.Canım kimyasal olup olmadığını nerden anlıyorsun benim de son adet tarihim 10 kasım 29 kasımda yumurtladım henüz test yapmadım
Canım benim 27 Kasım’da çatladı 19.günde. Yumurta çatladıktan sonra 10.gün kan verdim 17.99 çıktı.Bende de erken gebelik testinde çıktıcnm benim 24 de catladi senin cok erken catlamis 10. Gunde catlamis benim18. Gunde
Çok teşekkür ederim canım bende çarşamba yapmayı düşünüyordum test acaba yarın erken gebelik mi yapsam yaa hiç belirtimde yokCanım sen yarından itibaren test yapabilirsin. Bugün 10gün olmuş çatlayalı. Çıkma ihtimali var ama bazılarının geç yerleşiyor geç çıkıyor testte. Kimyasal da tek testle anlaşılmaz aslında. İki günde bir yaparsın koyulaşmıyorsa kimyasal olabilir.
canim test koyu degilya hani deger yukselmemis olabilir diyeCanım kimyasal olup olmadığını nerden anlıyorsun benim de son adet tarihim 10 kasım 29 kasımda yumurtladım henüz test yapmadım
canim inan kan testi vermekten korkuyorum cikmaz diye gebelik testide yok evde yarin belki veririm ama her ay verip husran yasamaktan biktimO zaman normaldir canım kan testi yaptır istersen kesinleşmiş olur. İnşallah beneğin seninledir:)
Anladım canımcanim test koyu degilya hani deger yukselmemis olabilir diye
İnşallah bebeğin seninledir canım inşallah bizimde ölecanim inan kan testi vermekten korkuyorum cikmaz diye gebelik testide yok evde yarin belki veririm ama her ay verip husran yasamaktan biktim
Konuyla ilgili bizzat bence sikinti yok.. bendede oluyor ara ara canim..arkadaslar merhaba konuyla alakasız ama birsey sormak istiyorum.
adete 5 gun 4 gun kala adet sancısı yasayanınız var mı kesılıp ara ara gelen hafıf sancılar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?