- Konu Sahibi Bendeniz07
-
- #1.421
Stres yapma sen..yumurtlamanin üstünden 10 12 gun geçtiyse idrar test yapabilirsin
İlk bebeğiniz mi olacak inşallah olursa?
Insallah artmaz regl degildir bebisler geliirr
Kizlarr burda miydiniz daha once de yeni mi yazmaya basladiniz :)
Bende yeni sayılırımInsallah artmaz regl degildir bebisler geliirr
Okuyordun yani:)Ben ilk kez yazıyorum buraya:)
Evet evet.. cogaldik epeyce ama demistim ben burdan guzel haberler alicaz diye yavas yavas da geliyor haberler.. :))Bende yeni sayılırım
Ben tüm konuşmaları okuyorum ama arada yazıyorumInsallah artmaz regl degildir bebisler geliirr
Okuyordun yani:)
Seni de biliyorum canim eva ile seev kaadi yeni gordum merak ettim canim..Ben tüm konuşmaları okuyorum ama arada yazıyorum
canim beyaz cizgi nasil oluyor silik cizgimi diyorsunYok canım evde bıraktım çıktım evden akşam baktığımda çizgi vardı ama beyaz
Ben ilk kez yazdımInsallah artmaz regl degildir bebisler geliirr
Insallah canim. Oyle umut ediyorumm senin bat ne oluyor?Ben ilk kez yazdım
Uğurlu gelir insallah :)
Genelde adet günü böyle çıkanlar hamile çıkıyor. Kardeşim hamile kaldığında özellikle LH DE YAPTIRMIŞTIM ona ikiside barizdi. Resmi bulup atayım buraya yüklemiştim 2014te :)
Kardeşimin 2014 te paylaştığım resmi :)
Gunaydin canim az biraz koyu gibi..:) bu da ayni testten degilmi?Kızlar günaydın. Bugün yine test yaptım daha geç yapacaktım ama sabahın 6sında tuvaletim gelmeye başladı mecbur 7de testi yapmak durumundan kaldım. İlk testi Cuma akşam yapmıştım bu 2.test Pazar sabah oldu. Çizgi hala ince koyulaşma var mı sizce kızlar ne düşünüyorsunuz @Canm Talhamcan09e @Vintagelife
Evet canım yaaa farkı görmek için yine aynı testten yaptım bu test pahalı kan testi pahalı resmen battım :):) bekledikçe daha da netleşiyor niye anlamadımGunaydin canim az biraz koyu gibi..:) bu da ayni testten degilmi?
Oyle olmaz mi durdukca netlesirr:))Evet canım yaaa farkı görmek için yine aynı testten yaptım bu test pahalı kan testi pahalı resmen battım :):) bekledikçe daha da netleşiyor niye anlamadım
Bilmiyorum ki hiç ikinci çizgiyi görmemiştim ay çok korkuyorum valla geceleri hep kabus görür oldum bunu da yeni çektm off keşke iki çizgi Kıpkırmızı olsaOyle olmaz mi durdukca netlesirr:))
Ayy hep yukselsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?