- 25 Ekim 2018
- 1.948
- 6.355
- 158
- Konu Sahibi Bendeniz07
- #1.361
Yok cnm okumustum ama burda tam aklimda degil, ama sifa bulanlar cokmus, denemeye degerNasıl yapılıyor peki maydonoz süt Bilgin var mı cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok cnm okumustum ama burda tam aklimda degil, ama sifa bulanlar cokmus, denemeye degerNasıl yapılıyor peki maydonoz süt Bilgin var mı cnm
Ayni hastanede vermen senin acindan iyi, cunku makinadan makinaya cok farkediyor canim, yukselisini takip edeceksen birkac kere ayni yerde ver ki ayni makinada bakilsin, baska yere gidip az da olsa düşük görürsen degerin yukselmiyo sanip stres olursun Allah korusun, hayirli olsun bu arada, adete bu kadar varken degerin dusuk degil, benim adetten 3 yada 4 gun sonra 60 kusur cikmisti![]()
canim dun elimdeki son labquick testini yaptim ama cikmadi oglen geldim baktim silik vardi cizgi sag tarafimdada batma var ama olsa bence cizgi net olurduCanım sen ne yaptın nasılsın? Bi gelişme var mı?
Çok güzel canım inşaallah katlanarak artar :)Kızlar değerim 17.99 çıktı var Mı yok mu şimdi
Canım önünde 9 ay var daha Eminim çok güzel bi anne olacaksınYaaa esasında ben ovülasyon testi ile takip etmesem geç yumurtladığımı bilmeyecektim. Normalde 29 günde bir olurum ve 15.gün yumurtam çatlar. Bu ay 19.gün olduğunu testte gördüğüm için 14 ekleyip adet tarihim 12 Aralık diyorum. Yoksa bende bugünü adet tarihim kabul etseydim değerime çok düşük derlerdi sat 9 Kasım. Benim çociğim benimle olmaya karar verirse hep geriden takip edecek sanırım ben bu gebelik takip programlarına hep 9 Kasım yerine sata 13 Kasım yazdım. 3 hafta 4 gün gösteriyor programlar.
Yaa kan verdiğim hastaneden hiç memnun değilim en yakın orası diye acele acele gittim ve 125 tl verdim bir kan tahliline başka yerlerde yarı fiyatına yaptırabilirdim. Şimdi tekrar oraya gidip 125 lira vermem gerekecek. Neyse çarşambaya kadar testler koyulaşıyor mu bakarım Çarşamba adet günüm olmazsam inşallah kimyasal falan değildir olmam kan veririm yükselmiş olur o zaman da inşallah
Kızlarrr sizler ne durumdasınızzzcan09e
Canm oglmmm valla ben dersime çocuk yapmaya kadar çalıştım sonrası hiç Yok bende çok cahil kaldım :):):)
Canım daha net çeksen göremedimcanim dun elimdeki son labquick testini yaptim ama cikmadi oglen geldim baktim silik vardi cizgi sag tarafimdada batma var ama olsa bence cizgi net olurdu
GunaydinlarYaaa esasında ben ovülasyon testi ile takip etmesem geç yumurtladığımı bilmeyecektim. Normalde 29 günde bir olurum ve 15.gün yumurtam çatlar. Bu ay 19.gün olduğunu testte gördüğüm için 14 ekleyip adet tarihim 12 Aralık diyorum. Yoksa bende bugünü adet tarihim kabul etseydim değerime çok düşük derlerdi sat 9 Kasım. Benim çociğim benimle olmaya karar verirse hep geriden takip edecek sanırım ben bu gebelik takip programlarına hep 9 Kasım yerine sata 13 Kasım yazdım. 3 hafta 4 gün gösteriyor programlar.
Yaa kan verdiğim hastaneden hiç memnun değilim en yakın orası diye acele acele gittim ve 125 tl verdim bir kan tahliline başka yerlerde yarı fiyatına yaptırabilirdim. Şimdi tekrar oraya gidip 125 lira vermem gerekecek. Neyse çarşambaya kadar testler koyulaşıyor mu bakarım Çarşamba adet günüm olmazsam inşallah kimyasal falan değildir olmam kan veririm yükselmiş olur o zaman da inşallah
Kızlarrr sizler ne durumdasınızzzcan09e
Canm oglmmm valla ben dersime çocuk yapmaya kadar çalıştım sonrası hiç Yok bende çok cahil kaldım :):):)
Sen neden kan vermiyorsun:))Kızlar neler yaptınız nasılsınız? Bende bi gelişme yok bugün Tahmini bat günüm
canim silik indan gorememissin okla cizdim birde telin goruntu kalitesi cok kotu benimCanım daha net çeksen göremedim
Yok artık ne test ne kan hiçbir şey yapmıycam umudum kalmadı artık. Olurum zaten olmazsam 3-4 gün bekliycemSen neden kan vermiyorsun:))
Ben usutmusum gece kotuydum afedersiniz ishal olmusum sabah da hapsirarak kalktim..cabum atlatirim umarimm:)
Evet canım görür gibi oldum yarın sabah ilk idrarla yap tekrar bence o zaman net belli olur :) inşaallah vardırcanim silik indan gorememissin okla cizdim birde telin goruntu kalitesi cok kotu benim
amin canim bizim yumurtlama gunumuz ust uste bir gun arayla. Sen hic test yaptinmiEvet canım görür gibi oldum yarın sabah ilk idrarla yap tekrar bence o zaman net belli olur :) inşaallah vardır
Senin hcg testimi canim usttekinde gordum de alttakinde goremedim gibi..canim silik indan gorememissin okla cizdim birde telin goruntu kalitesi cok kotu benim
KuZum çok erken olabilir ben normal gebelik testi yapmadım erken gebelikte bile silik çıktı bildiğim kadarıyla normal testler 25 ml duyarlılığında benim de normal testte çıkmazdı büyük ihtimalle ben 1. Fotoda çizgiyi hissettim 2.fotoda ço silikte olsa gördüm bence var sende ben sahan çok miniiikcanim dun elimdeki son labquick testini yaptim ama cikmadi oglen geldim baktim silik vardi cizgi sag tarafimdada batma var ama olsa bence cizgi net olurdu
Canım önünde 9 ay var daha Eminim çok güzel bi anne olacaksın![]()
Gunaydinlar
Simdi canim evet 125tl vermek yerine evden takip edersin o zmn su durumda
Doktora gittiginde de soylersin durumunu 9 kasim sat fakat ben testle takip ettim gec yimirtladim diye..
Heyecan devam ediyor.. ogrenirsin elbet geri kalani da:))
evet canim hcgSenin hcg testimi canim usttekinde gordum de alttakinde goremedim gibi..
Sagol canim tesekkurler..:)Aynen dediğin gibi yapacağım Canım ayrıca çok geçmiş olsun KuZum![]()