- 15 Kasım 2009
- 425
- 180
- 323
- Konu Sahibi Bendeniz07
-
- #1.301
Evet ben o aralarda da yaptım ama hep çok silikti attım :)))Canım ben adetım. Biter bitmez başladım:) erken başlamak en iyisi bence.
Koyulaşmaya başlamış devam et canım :)Eki Görüntüle 2213145 Bende başladım yapmaya 13. Gün başlamak gerekiyor ama dayanamadım :))
29 gün arası.
Dee ésas kiz yok ortadaKoştum koştum bi saat kayboldum neler olmuş Darısı bizlerin başına inşaallah
Ayy var baya baya görünüyor çok sevindim gözün aydın kaç günün vardı adetine canım
Normal testim Yokkızz var kızzz ayyy tüylerim diken diken olduu... hadi inşallah .. gözümüz aydın olsun... duramadın yaptın ama çıktı görüyor musun? inşallah yanıltmamıştır test.. normal testlerinden var mı elinde?
Ayyy elimizde normal gebelik testi varsa bide onu yapar mısımız çok merak ediyorum onda ne çıkacak
Benimde adetime 4 gün var ama normal test yaptım negatif gemde tertemizerken ile normal test farkını merak ediyorum.
A
İnanmıyorum ya maşaallah sübhanallah :) nasıl sevindim anlatamam rabbim daim eylesin sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşaallah
Evet koyulasmaya baslamis. 29 gunde bir oluyorum dedin demi.. herkesin 13.gun baslamasi gerekmiyor kimisinin daha kisaysa o suresi daha erken baslamali mesela. Hayirlisi bakalim.. insallah pik gorursunn ve degerlendirirsin:)Evet ben o aralarda da yaptım ama hep çok silikti attım :)))
heh iyi insan lafının üstüne gelirmiş :) canım peki ovulasyon testin var mı elinde?Canım bata 4 gün var Çarşamba günü batım erken gebelik testi yaptım :)
Normal testim Yoko kadar umutsuzdum ki tek test aldım erken gebelik testi arkasından da orkid aldım adet olcam diye bilsem olacağını kaç test alırdım kim bilir hemen gittim kan verdim.
Yaaa ben hala inanamıyorum hamile olma ihtimalim var bu testi ben 2 aydır yapıyorum bomboştu bu ay çizgi çıktı inanamadım hala koştur koştur kan testi yaptım test 20.45te çıkarmış sonucum heyecanla bekliyorum test hatalı değildir inşallah kanda da çıkar. Çok heyecanlıyım kızlar çok.
Kan mi verdinn superr ozel hastanemi gec cikacakmiss yaa ama heyecanla bekliyoruuzz....Canım bata 4 gün var Çarşamba günü batım erken gebelik testi yaptım :)
Normal testim Yoko kadar umutsuzdum ki tek test aldım erken gebelik testi arkasından da orkid aldım adet olcam diye bilsem olacağını kaç test alırdım kim bilir hemen gittim kan verdim.
Normal test hiç yapmadım Canım ben erken gebelik yaptım yoktur diye fazla fazla da almamıştım geçen ay 2 predictor 2 normal gebelik testi harcamıştım yoktu yani bu ay hiç umutlanmak istemedim o yüzden tek test inşallah hatalı değildir de kanda çıkar
Yaaa ben hala inanamıyorum hamile olma ihtimalim var bu testi ben 2 aydır yapıyorum bomboştu bu ay çizgi çıktı inanamadım hala koştur koştur kan testi yaptım test 20.45te çıkarmış sonucum heyecanla bekliyorum test hatalı değildir inşallah kanda da çıkar. Çok heyecanlıyım kızlar çok.
Evet görür müyüz o ihtimal de var tabi.. umarım görürüm tüm bekleyenler de görür :)Evet koyulasmaya baslamis. 29 gunde bir oluyorum dedin demi.. herkesin 13.gun baslamasi gerekmiyor kimisinin daha kisaysa o suresi daha erken baslamali mesela. Hayirlisi bakalim.. insallah pik gorursunn ve degerlendirirsin:)
Heyecandan bayıldı herhalde
KuZum bu ay benim çok komik oldu elimde az ovülasyon testi vardı normalde 15.gün yumurtluyorum ben 2 aydır ovülasyon testiyle takip ediyorum kocam dedi sen bu işi beceremiyon bana tarihleri söyle ben halledicem o işi neyse takvimi attım biz 15.gün yumurtlamaya göre çalıştık ama ben Meraklı turşu çaktırmadan ovülasyon testi de yapıyorum 15.gün falan hep silik 16 silik 17 silik 18 pik oldu kocama dedim bu akşam da bir aksiyon olsun sonra bırakırız sonra testim bitti pik sonrası silikleşti mi görmedim bile. Zaten geç yumurtladığım için yumurtam çatlamadı diye düşündüm ne ovülasyon testi ne gebelik testi hiçbişey almadım bugün aldığım tek test vardı elimdeheh iyi insan lafının üstüne gelirmiş :) canım peki ovulasyon testin var mı elinde?
Özel hastaneye gittim KuZum kanı verdim eve geldim 20.45te çıkar dediler iş çıkışı direkt kan vermeyi düşünüyordum ama amaaan dedim zaten yoktur kana bir de para vereceksin o yüzden evin ordan test aldım. İstanbul’dayım canım ben . Bu 3. Ayımız evet hep predictor early kullandım ben. Başka bir de oncomed kullandım ama bu lanet test hep bembeyaz çıkıyordu pembe çizgiyi görünce şok oldum kendime gelemedimKan mi verdinn superr ozel hastanemi gec cikacakmiss yaa ama heyecanla bekliyoruuzz....
sen hangi sehirdeydin? Hep mi erken gebelik testimi yaptin bugune kadar? Hayirlisi canim yaa cok heycanliii
Umutsuzda yapmak istemiyordu ama aklında kalacağına yap gitsin dedim eğer testin varsa yap derim çıkmazsa da sıkma canını :)Bende test yapsam mı ya? Korkuyorum aslında ama heyecanlanıyorum da.karmakarisik duygular
Biz sonuclari beklemeye basladik artik:)) bak 2. Gebemiz geldii:))Evet görür müyüz o ihtimal de var tabi.. umarım görürüm tüm bekleyenler de görür :)
Tüh olsaydı yapar mısın diyecektim çok merak ediyorum eğer hamile kalırsam ovulasyon testi yapıcam sırf merakımdanValla midem stresten alt üst oldu kanı verdim eve geldim bekliyorum mal gibi test falan da almadım :) keşke alsaydım on tane birden yapar yapar dururdum
KuZum bu ay benim çok komik oldu elimde az ovülasyon testi vardı normalde 15.gün yumurtluyorum ben 2 aydır ovülasyon testiyle takip ediyorum kocam dedi sen bu işi beceremiyon bana tarihleri söyle ben halledicem o işi neyse takvimi attım biz 15.gün yumurtlamaya göre çalıştık ama ben Meraklı turşu çaktırmadan ovülasyon testi de yapıyorum 15.gün falan hep silik 16 silik 17 silik 18 pik oldu kocama dedim bu akşam da bir aksiyon olsun sonra bırakırız sonra testim bitti pik sonrası silikleşti mi görmedim bile. Zaten geç yumurtladığım için yumurtam çatlamadı diye düşündüm ne ovülasyon testi ne gebelik testi hiçbişey almadım bugün aldığım tek test vardı elimde
Özel hastaneye gittim KuZum kanı verdim eve geldim 20.45te çıkar dediler iş çıkışı direkt kan vermeyi düşünüyordum ama amaaan dedim zaten yoktur kana bir de para vereceksin o yüzden evin ordan test aldım. İstanbul’dayım canım ben . Bu 3. Ayımız evet hep predictor early kullandım ben. Başka bir de oncomed kullandım ama bu lanet test hep bembeyaz çıkıyordu pembe çizgiyi görünce şok oldum kendime gelemedim
KuZum valla yarın olsun test stoğu yapıcam evde eğer kanda varsa artık yapar yapar dururum :):)Tüh olsaydı yapar mısın diyecektim çok merak ediyorum eğer hamile kalırsam ovulasyon testi yapıcam sırf merakımdan
Super yahuu... iste simdi 20.45 olmazzz... kismet iste.. benim de 3.ay bakalim :))Valla midem stresten alt üst oldu kanı verdim eve geldim bekliyorum mal gibi test falan da almadım :) keşke alsaydım on tane birden yapar yapar dururdum
KuZum bu ay benim çok komik oldu elimde az ovülasyon testi vardı normalde 15.gün yumurtluyorum ben 2 aydır ovülasyon testiyle takip ediyorum kocam dedi sen bu işi beceremiyon bana tarihleri söyle ben halledicem o işi neyse takvimi attım biz 15.gün yumurtlamaya göre çalıştık ama ben Meraklı turşu çaktırmadan ovülasyon testi de yapıyorum 15.gün falan hep silik 16 silik 17 silik 18 pik oldu kocama dedim bu akşam da bir aksiyon olsun sonra bırakırız sonra testim bitti pik sonrası silikleşti mi görmedim bile. Zaten geç yumurtladığım için yumurtam çatlamadı diye düşündüm ne ovülasyon testi ne gebelik testi hiçbişey almadım bugün aldığım tek test vardı elimde
Özel hastaneye gittim KuZum kanı verdim eve geldim 20.45te çıkar dediler iş çıkışı direkt kan vermeyi düşünüyordum ama amaaan dedim zaten yoktur kana bir de para vereceksin o yüzden evin ordan test aldım. İstanbul’dayım canım ben . Bu 3. Ayımız evet hep predictor early kullandım ben. Başka bir de oncomed kullandım ama bu lanet test hep bembeyaz çıkıyordu pembe çizgiyi görünce şok oldum kendime gelemedim
Super yahuu... iste simdi 20.45 olmazzz... kismet iste.. benim de 3.ay bakalim :))
Canm oglmmm senin ne kadar oldu deneyeli?
Bak yaaKıZlar ya varsa ve dış gebelikse benim sağ kasığım çok ağrıyor en son böyle ağrıdığında yumurtam çatlamamıştı dış gebelikten korkuyorum bir bilgini var mı bu konu hakkında
Bak yaaböyle şeyler getirme aklına canım kasık ağrısı gayet normal çünkü bebiş kendine yer yapıyor hemen hemen herkesin hamileliğinde olur bu ağrılar sakın kötü düşünme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?