Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim deme öyle ya inşaallah en koşa sürede nasip eder rabbim bence yap testini aklında kalacağına yap gitsin en azından kafan rahatlar olmazsan tekrarlarsın testini ben bu sabah yaptım negatif gördüm utanmadan bide akşam yapıcam alışkanlık oldu artık

karar verdim gelmezse 14ünde test yapacam olmadı 5 kala kan vercem:))
öyle diyorsun da ben kızımda 9 ay bekledimdi en son hasta olacaz diye gittim pedleri doldurdumm.. gelmez Allah gelmez ha gelir ha gelir diyerek, 6 gün geçirmişimm test yaptım çıktı inanmadım bir daha yaptım yine çıktı ... belli olmuyor bu işler beklemediğinde geliyor, sürpriz yapıyor.. bizde de babamız pek istemiyor ben istiyorum die istiyormuşş.. kızım da diyor sen istemedin de ondan olmadı :))
hayırlısı bakalım ben hissediyorum burdan gebeler çıkıcak:))

Son düzenleme:
Vallahi bende çok mutlu oldum sizin adınıza çok güzel Rabbim sağ Salim kucağına almayınnasşip etsin inş

Bende çok merak ediyorum normal gebelik testi var mı acaba elinde bide onu yapsa bizim için kendim için umutlanırım belki bi nebze

Bende test yapsam mı ya? Korkuyorum aslında ama heyecanlanıyorum da.karmakarisik duygular
Ben yaptım negatif maalesef 4 -5 gün var .
Ama erken gebelik testinde çıkar mı acaba diye merak da ediyorum işin doğrusu
O yüzden elinde gebelik testi varsa yapar umarım umutsuz arkadaş bize de yol gösterimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…