- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
- Konu Sahibi Bendeniz07
-
- #1.281
Canım benim deme öyle ya inşaallah en koşa sürede nasip eder rabbim bence yap testini aklında kalacağına yap gitsin en azından kafan rahatlar olmazsan tekrarlarsın testini ben bu sabah yaptım negatif gördüm utanmadan bide akşam yapıcam alışkanlık oldu artıkKızlar size umutsuzluğu tarif edeyim :) bugün işten erken çıktım hadi dedim gideyim test alayım ecZaneden test aldım. Sonra markete gittim alışveriş yapıyorum aaa dedim ayıptır söylemesi pedim bitmişti dedim orkid alayım. Gebelik testinden hemen sonra ped aldım sonra marketten çıkınca kendime güldüm :) testi de yapmıcam galiba bu umutsuzluğa gerek Yok diyorum :):)Canm oglmmm can09e
karar verdim gelmezse 14ünde test yapacam olmadı 5 kala kan vercem:))Kızlar size umutsuzluğu tarif edeyim :) bugün işten erken çıktım hadi dedim gideyim test alayım ecZaneden test aldım. Sonra markete gittim alışveriş yapıyorum aaa dedim ayıptır söylemesi pedim bitmişti dedim orkid alayım. Gebelik testinden hemen sonra ped aldım sonra marketten çıkınca kendime güldüm :) testi de yapmıcam galiba bu umutsuzluğa gerek Yok diyorum :):)Canm oglmmm can09e
ayy gerçektenn mii? söylediğimin bu kadar erken çıkacağını tahmin etmezdimm yaaa çok heycanlandımm.. görünür mü fotodan atsana?Kızlar testi yaptım predictor early erken gebelik testi ikinci çizgi var galiba
Canım ekliyorumayy gerçektenn mii? söylediğimin bu kadar erken çıkacağını tahmin etmezdimm yaaa çok heycanlandımm.. görünür mü fotodan atsana?
Ayy var baya baya görünüyor çok sevindim gözün aydın kaç günün vardı adetine canımCanım ekliyorum
kızz var kızzz ayyy tüylerim diken diken olduu... hadi inşallah .. gözümüz aydın olsun... duramadın yaptın ama çıktı görüyor musun? inşallah yanıltmamıştır test.. normal testlerinden var mı elinde?Canım ekliyorum
Galiba mı kesin var canım:)) hadi hayırlı olsunnKızlar testi yaptım predictor early erken gebelik testi ikinci çizgi var galiba
Vallahi bende çok mutlu oldum sizin adınıza çok güzel Rabbim sağ Salim kucağına almayınnasşip etsin inşkızz var kızzz ayyy tüylerim diken diken olduu... hadi inşallah .. gözümüz aydın olsun... duramadın yaptın ama çıktı görüyor musun? inşallah yanıltmamıştır test.. normal testlerinden var mı elinde?
Ayyy elimizde normal gebelik testi varsa bide onu yapar mısımız çok merak ediyorum onda ne çıkacakCanım ekliyorum
Bende çok merak ediyorum normal gebelik testi var mı acaba elinde bide onu yapsa bizim için kendim için umutlanırım belki bi nebzekızz var kızzz ayyy tüylerim diken diken olduu... hadi inşallah .. gözümüz aydın olsun... duramadın yaptın ama çıktı görüyor musun? inşallah yanıltmamıştır test.. normal testlerinden var mı elinde?
umutsuz umutsuz derken şuna bak görüyor musun? hala kalp atışlarım hızlı kızz nerlerdesiin nerelere gittiiinn?Canım ekliyorum
Ayyyy hadi heyecan yaptım bende ,Allahiiiimmm bize de nasip etKızlar testi yaptım predictor early erken gebelik testi ikinci çizgi var galiba
Canım ben adetım. Biter bitmez başladım:) erken başlamak en iyisi bence.Eki Görüntüle 2213145 Bende başladım yapmaya 13. Gün başlamak gerekiyor ama dayanamadım :))
29 gün arası.
Ben yaptım negatif maalesef 4 -5 gün var .Bende test yapsam mı ya? Korkuyorum aslında ama heyecanlanıyorum da.karmakarisik duygular
İnanmıyorum ya maşaallah sübhanallah :) nasıl sevindim anlatamam rabbim daim eylesin sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşaallahKızlar testi yaptım predictor early erken gebelik testi ikinci çizgi var galiba
Koştum koştum bi saat kayboldum neler olmuş Darısı bizlerin başına inşaallahCanm oglmmm kızz koşş kızzz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?