• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar size umutsuzluğu tarif edeyim :) bugün işten erken çıktım hadi dedim gideyim test alayım ecZaneden test aldım. Sonra markete gittim alışveriş yapıyorum aaa dedim ayıptır söylemesi pedim bitmişti dedim orkid alayım. Gebelik testinden hemen sonra ped aldım sonra marketten çıkınca kendime güldüm :) testi de yapmıcam galiba bu umutsuzluğa gerek Yok diyorum :):) Canm oglmmm Canm oglmmm can09e can09e
Canım benim deme öyle ya inşaallah en koşa sürede nasip eder rabbim bence yap testini aklında kalacağına yap gitsin en azından kafan rahatlar olmazsan tekrarlarsın testini ben bu sabah yaptım negatif gördüm utanmadan bide akşam yapıcam alışkanlık oldu artık :halay:

Kızlar size umutsuzluğu tarif edeyim :) bugün işten erken çıktım hadi dedim gideyim test alayım ecZaneden test aldım. Sonra markete gittim alışveriş yapıyorum aaa dedim ayıptır söylemesi pedim bitmişti dedim orkid alayım. Gebelik testinden hemen sonra ped aldım sonra marketten çıkınca kendime güldüm :) testi de yapmıcam galiba bu umutsuzluğa gerek Yok diyorum :):) Canm oglmmm Canm oglmmm can09e can09e
karar verdim gelmezse 14ünde test yapacam olmadı 5 kala kan vercem:))
öyle diyorsun da ben kızımda 9 ay bekledimdi en son hasta olacaz diye gittim pedleri doldurdumm.. gelmez Allah gelmez ha gelir ha gelir diyerek, 6 gün geçirmişimm test yaptım çıktı inanmadım bir daha yaptım yine çıktı ... belli olmuyor bu işler beklemediğinde geliyor, sürpriz yapıyor.. bizde de babamız pek istemiyor ben istiyorum die istiyormuşş.. kızım da diyor sen istemedin de ondan olmadı :))
hayırlısı bakalım ben hissediyorum burdan gebeler çıkıcak:))

Son düzenleme:
Kızlar testi yaptım predictor early erken gebelik testi ikinci çizgi var galiba

Eklentiler

• 3A56AAB4-0433-4E9A-B5C8-868AA9EC27CB.jpeg
    3A56AAB4-0433-4E9A-B5C8-868AA9EC27CB.jpeg
    251 KB · Görüntüleme: 35
kızz var kızzz ayyy tüylerim diken diken olduu... hadi inşallah .. gözümüz aydın olsun... duramadın yaptın ama çıktı görüyor musun? inşallah yanıltmamıştır test.. normal testlerinden var mı elinde?
Vallahi bende çok mutlu oldum sizin adınıza çok güzel Rabbim sağ Salim kucağına almayınnasşip etsin inş

kızz var kızzz ayyy tüylerim diken diken olduu... hadi inşallah .. gözümüz aydın olsun... duramadın yaptın ama çıktı görüyor musun? inşallah yanıltmamıştır test.. normal testlerinden var mı elinde?
Bende çok merak ediyorum normal gebelik testi var mı acaba elinde bide onu yapsa bizim için kendim için umutlanırım belki bi nebze

Bende test yapsam mı ya? Korkuyorum aslında ama heyecanlanıyorum da.karmakarisik duygular :işsiz:
Ben yaptım negatif maalesef 4 -5 gün var .
Ama erken gebelik testinde çıkar mı acaba diye merak da ediyorum işin doğrusu
O yüzden elinde gebelik testi varsa yapar umarım umutsuz arkadaş bize de yol gösterimi :)

Back