- Konu Sahibi Bendeniz07
-
- #1.261
sabır canım yaa:)Ben de bugün test alıp yapsam mı olmadığını biliyorum zaten olduğunu düşünsem 10 gün önceden başlardım test yapmaya ama insan heveste ediyor :):) çok kararsız kaldım :):)
Evet evet hep okuyordum giriyordum ama bi türlü üyelik yapmamıştım acil bi soru sormam gerekiyordu bende üyelik yaptım şimdi de bağımlılık yaptı :)25 kasımda da sen üye olmuşsun şimdi gördüm :))
Kaç günün kaldı canım? Böyle sürekli soruyorum ama tarihleri aklımda tutamıyorum ben kusura bakmayın :))Ben de bugün test alıp yapsam mı olmadığını biliyorum zaten olduğunu düşünsem 10 gün önceden başlardım test yapmaya ama insan heveste ediyor :):) çok kararsız kaldım :):)
Çok geçmiş olsun canım bende Ocak ayında düştük yaptım çok kötü bi duygu rabbim yaşatmaz inşaallah tekrarsabır canım yaa:)
bak bende ilk üye olduğumda 9 nisandı 18 nisan bat günümdü kızlar hadi yap hadi yap dediler dayanamadım yaptım çıktı .. ama sonuç hüsrandı o ayrı .. mayısta kürtaj oldum..
sağol canım.. zordu geçti ama ister istemez aklına geliyor dursaydı bu ay doğum yapacaktım 37+2 olacaktı haftaya alırlardı sanırım ilki de sezaryen oldu benim.. 1,5 gün sancı çektim açılma olmayınca acil aldılar...Çok geçmiş olsun canım bende Ocak ayında düştük yaptım çok kötü bi duygu rabbim yaşatmaz inşaallah tekrar
sağol canım.. zordu geçti ama ister istemez aklına geliyor dursaydı bu ay doğum yapacaktım 37+2 olacaktı haftaya alırlardı sanırım ilki de sezaryen oldu benim.. 1,5 gün sancı çektim açılma olmayınca acil aldılar...
Şuan beni anlattın.. bende çok sancı çektim 2 gün mecbur sezaryen oldumsağol canım.. zordu geçti ama ister istemez aklına geliyor dursaydı bu ay doğum yapacaktım 37+2 olacaktı haftaya alırlardı sanırım ilki de sezaryen oldu benim.. 1,5 gün sancı çektim açılma olmayınca acil aldılar...
olsun olur daha canım..Rabbim önce sana versin..sonra bize.benim hiç yok
öylee mii? senin de mi öyle olduu? kalp atışları yavaşladı dediler kordon dolanmış 2 dediler. apar topar aldılar..Şuan beni anlattın.. bende çok sancı çektim 2 gün mecbur sezaryen oldum
Canım İnan kendimininkini bile beceremiyorum hesaplamayı yorumlamayı KESK’e bilsem yardımcı olsan bende bekliyorum bu ay ki adetimi insallah olan dşye dua ediyorumben hemen baktım sen deyince 26-31 arası döngümm
24 haziran
23 temmuz
19 ağustos
19 eylül
15 ekim
15 kasım benimkini yorumlayabilecek misin canım?
Amin canim.Canım İnan kendimininkini bile beceremiyorum hesaplamayı yorumlamayı KESK’e bilsem yardımcı olsan bende bekliyorum bu ay ki adetimi insallah olan dşye dua ediyorum
Rabbim tez zamanda nasip etsin hepimizin
Evet aynıları banada oldu çok korkmuştum hatta kalbi durmak üzereydi 5 dakika içinde çıkarttılar yavrumu çok şükür bi sıkıntı olmadı rabbim cümlemizinkine hayırlı uzun ömürler versin. Olmayanlarda tez zamanda nasip etsin inşaallah tüm isteyenlere de..öylee mii? senin de mi öyle olduu? kalp atışları yavaşladı dediler kordon dolanmış 2 dediler. apar topar aldılar..
beni genel bayılttılar.. sen gördün o zaman bebeğii?Evet aynıları banada oldu çok korkmuştum hatta kalbi durmak üzereydi 5 dakika içinde çıkarttılar yavrumu çok şükür bi sıkıntı olmadı rabbim cümlemizinkine hayırlı uzun ömürler versin. Olmayanlarda tez zamanda nasip etsin inşaallah tüm isteyenlere de..
Canım sen ne yaptın nasılsın? Bi gelişme var mı?iste canim 10. Gun erken ama cikabilir ama 14 de cikmazsa yoktur buyuk ihtimal zaten cikmayanda hicte cikmayabiliyor kanda cikiyor ancak bu tarz olaylarida gordum
Evet gördüm benim lokal anestezi oldu ama bir daha olsun istemembeni genel bayılttılar.. sen gördün o zaman bebeğii?
acayip bir bel sırt ağrım var, ara ara kasıklarıma ağrı giriyor...Evet gördüm benim lokal anestezi oldu ama bir daha olsun istemem
Evet duydum birbirlerine giriyorlarmış öyle anlıyorlar ben hiç anlamam öyle şeylerdenacayip bir bel sırt ağrım var, ara ara kasıklarıma ağrı giriyor...
şu kirpik muhabbetini biliyor musunuz kızlar? onlardan nasıl anlıyorlar?
bende anlamam yaa.. bir tek gebeyken kız erkek tahmini yapabiliyorumEvet duydum birbirlerine giriyorlarmış öyle anlıyorlar ben hiç anlamam öyle şeylerden
Bende o da yok sıfırım bu konulardabende anlamam yaa.. bir tek gebeyken kız erkek tahmini yapabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?