Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de bugün test alıp yapsam mı olmadığını biliyorum zaten olduğunu düşünsem 10 gün önceden başlardım test yapmaya ama insan heveste ediyor :):) çok kararsız kaldım :):)
sabır canım yaa:)
bak bende ilk üye olduğumda 9 nisandı 18 nisan bat günümdü kızlar hadi yap hadi yap dediler dayanamadım yaptım çıktı .. ama sonuç hüsrandı o ayrı .. mayısta kürtaj oldum..

Ben de bugün test alıp yapsam mı olmadığını biliyorum zaten olduğunu düşünsem 10 gün önceden başlardım test yapmaya ama insan heveste ediyor :):) çok kararsız kaldım :):)
Kaç günün kaldı canım? Böyle sürekli soruyorum ama tarihleri aklımda tutamıyorum ben kusura bakmayın :))

sabır canım yaa:)
bak bende ilk üye olduğumda 9 nisandı 18 nisan bat günümdü kızlar hadi yap hadi yap dediler dayanamadım yaptım çıktı .. ama sonuç hüsrandı o ayrı .. mayısta kürtaj oldum..
Çok geçmiş olsun canım bende Ocak ayında düştük yaptım çok kötü bi duygu rabbim yaşatmaz inşaallah tekrar

Çok geçmiş olsun canım bende Ocak ayında düştük yaptım çok kötü bi duygu rabbim yaşatmaz inşaallah tekrar
sağol canım.. zordu geçti ama ister istemez aklına geliyor dursaydı bu ay doğum yapacaktım 37+2 olacaktı haftaya alırlardı sanırım ilki de sezaryen oldu benim.. 1,5 gün sancı çektim açılma olmayınca acil aldılar...

Şuan beni anlattın.. bende çok sancı çektim 2 gün mecbur sezaryen oldum

ben hemen baktım sen deyince 26-31 arası döngümm
24 haziran
23 temmuz
19 ağustos
19 eylül
15 ekim
15 kasım benimkini yorumlayabilecek misin canım?
Canım İnan kendimininkini bile beceremiyorum hesaplamayı yorumlamayı KESK’e bilsem yardımcı olsan bende bekliyorum bu ay ki adetimi insallah olan dşye dua ediyorum
Rabbim tez zamanda nasip etsin hepimizin

öylee mii? senin de mi öyle olduu? kalp atışları yavaşladı dediler kordon dolanmış 2 dediler. apar topar aldılar..
Evet aynıları banada oldu çok korkmuştum hatta kalbi durmak üzereydi 5 dakika içinde çıkarttılar yavrumu çok şükür bi sıkıntı olmadı rabbim cümlemizinkine hayırlı uzun ömürler versin. Olmayanlarda tez zamanda nasip etsin inşaallah tüm isteyenlere de..

beni genel bayılttılar.. sen gördün o zaman bebeğii?

Kızlar size umutsuzluğu tarif edeyim :) bugün işten erken çıktım hadi dedim gideyim test alayım ecZaneden test aldım. Sonra markete gittim alışveriş yapıyorum aaa dedim ayıptır söylemesi pedim bitmişti dedim orkid alayım. Gebelik testinden hemen sonra ped aldım sonra marketten çıkınca kendime güldüm :) testi de yapmıcam galiba bu umutsuzluğa gerek Yok diyorum :):) Canm oglmmm can09e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…