- Konu Sahibi Bendeniz07
-
- #1.221
10 Ağustos Cuma
12 EyLül Çarşamba
12 EKim Cuma
10 Kasım Cumartesi oldum en son
Bakalım bu şefer döngüm nasıl olacak canım
Aynen valla benimde öleydi ovulasyon testinde az da olsa sildikleri görünce gebelik testinin tertemiz olması koydu biraz
Sağlık ocağına gidip kan testi versem mi dşye tutuyorum kendimi Pazartesi yada Çarşamba’ya kadar adet olmam gerekiyor normalde bakalım bekleyebilecek miyim
Hayırlı haberlerini bekliyorum canım,Kızlar çok yoğunum kusura bakmayın hepinize tek tek dönemiyorum. Yarın sabah gebelik testi yapıcam hiç umudum yok ama içim rahatlasın en azından yarın 13. Günüm 24 Kasım ovulasyon günümdü gelişmelerden haberdar ederim sizi inşaallah dua edelim birbirimize bizi en iyi biz anlarız :)
İnşallah hamilesindir canım bizede hemen güzel haberi ver bekletmeKızlar çok yoğunum kusura bakmayın hepinize tek tek dönemiyorum. Yarın sabah gebelik testi yapıcam hiç umudum yok ama içim rahatlasın en azından yarın 13. Günüm 24 Kasım ovulasyon günümdü gelişmelerden haberdar ederim sizi inşaallah dua edelim birbirimize bizi en iyi biz anlarız :)
İnşaallah canım inşaallah cümlemiz hayırlı haberler veririzHayırlı haberlerini bekliyorum canım,
Kızlar çok yoğunum kusura bakmayın hepinize tek tek dönemiyorum. Yarın sabah gebelik testi yapıcam hiç umudum yok ama içim rahatlasın en azından yarın 13. Günüm 24 Kasım ovulasyon günümdü gelişmelerden haberdar ederim sizi inşaallah dua edelim birbirimize bizi en iyi biz anlarız :)
Tamam canım ilk işim buraya yazmak olacak dua edin ne olur pek sanmıyorum pozitif olacağını ama heyecan yaptımİnşallah hamilesindir canım bizede hemen güzel haberi ver bekletme
Bende sizlerden bekliyorum güzel haberleri :)Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz :)can09e canım ben gaza gelip dedim önce kan vereyim ama o kadar trafik vardı ki servis hastanenin önünden bile geçemedi hadi test alayım dedim bu sefer de eczaneler hep kapanmış velhasıl kelam ne elimde test var ne bişey zaten ben regl olcak gibi hissediyorum iyi ki denk gelmedi diyorum şimdi :)
Baak vardir bunda da bir hayir gordun mu :))Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz :)can09e canım ben gaza gelip dedim önce kan vereyim ama o kadar trafik vardı ki servis hastanenin önünden bile geçemedi hadi test alayım dedim bu sefer de eczaneler hep kapanmış velhasıl kelam ne elimde test var ne bişey zaten ben regl olcak gibi hissediyorum iyi ki denk gelmedi diyorum şimdi :)
iste canim 10. Gun erken ama cikabilir ama 14 de cikmazsa yoktur buyuk ihtimal zaten cikmayanda hicte cikmayabiliyor kanda cikiyor ancak bu tarz olaylarida gordumAy bende şans olmadığına kuzum kesin 10.gün çıkmaz diyorum işte
insallah canim hakkinda hayirlisiyla gebesindir.İnşallah kuzum yaa valla birbirimize dua edelim baskasındna gelen dua çok etkiliymiş
Baak vardir bunda da bir hayir gordun mu :))
Karindan da gorunuyor muymus yimirtalar vajinal niye istemedin ki? Gecen ay adetin 3. Gunu gittim kan verdim sonrasinda sonuc almaya gittim vajinal bakti... folikulleri gordu bakalim buyuceklermi dedi..Yaaa geçen hafta lh testinde pozitif gördükten 4 gün sonra falan kasık ağrılarkm hala devam ediyordu yumurtam çatlamadı herhalde diye doktora gittim ama vajinal ultrason istemedim doktor da baktı idrara sıkışmamışsın karından gözükmüyor sesi:):):) bende vajinal istemeyince öyle kaldı. Valla bu ay resmen benim öğrenmemem üzerine kurulu oldu şaka gibi
Yaaa çünkü bir hafta öncesi çok ağrım vardı vajinal ultrasona girdim bişey çıkmadı idrar testi temiz çıktı tekrar tekrar vajinal ultrason da geriyor :):) napalım kısmet bende adet olduğumda vericem kan hormonlara bakılacak bakalım.Karindan da gorunuyor muymus yimirtalar vajinal niye istemedin ki? Gecen ay adetin 3. Gunu gittim kan verdim sonrasinda sonuc almaya gittim vajinal bakti... folikulleri gordu bakalim buyuceklermi dedi..
Hayirlisi belki de guzel haber alacagin icin simdi gormemen gerekiyordur
Bugünde yapmalısınEki Görüntüle 2212960 kizlar nasil dun aksam 2tane bugun 1 tane yaptim
Yalan bilgi mi yarım kalmış mesajımKızlar adetten 1hafta öncesi gün aşırı değerlendirin ihtimal çok yüksekmiş die duydum siz öle bisey duydunuz mu yoksa
her dönem olasılık var kuzum yum. günü ve civarı doğurganlık artıyor ...Kızlar adetten 1hafta öncesi gün aşırı değerlendirin ihtimal çok yüksekmiş die duydum siz öle bisey duydunuz mu yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?