Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ben hemen baktım sen deyince 26-31 arası döngümm
24 haziran
23 temmuz
19 ağustos
19 eylül
15 ekim
15 kasım benimkini yorumlayabilecek misin canım?

Kızlar çok yoğunum kusura bakmayın hepinize tek tek dönemiyorum. Yarın sabah gebelik testi yapıcam hiç umudum yok ama içim rahatlasın en azından yarın 13. Günüm 24 Kasım ovulasyon günümdü gelişmelerden haberdar ederim sizi inşaallah dua edelim birbirimize bizi en iyi biz anlarız :)

Hayırlı haberlerini bekliyorum canım,

İnşallah hamilesindir canım bizede hemen güzel haberi ver bekletme

Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz :) can09e canım ben gaza gelip dedim önce kan vereyim ama o kadar trafik vardı ki servis hastanenin önünden bile geçemedi hadi test alayım dedim bu sefer de eczaneler hep kapanmış velhasıl kelam ne elimde test var ne bişey zaten ben regl olcak gibi hissediyorum iyi ki denk gelmedi diyorum şimdi :)

Bende sizlerden bekliyorum güzel haberleri :)

Baak vardir bunda da bir hayir gordun mu :))

Baak vardir bunda da bir hayir gordun mu :))

Yaaa geçen hafta lh testinde pozitif gördükten 4 gün sonra falan kasık ağrılarkm hala devam ediyordu yumurtam çatlamadı herhalde diye doktora gittim ama vajinal ultrason istemedim doktor da baktı idrara sıkışmamışsın karından gözükmüyor sesi:):):) bende vajinal istemeyince öyle kaldı. Valla bu ay resmen benim öğrenmemem üzerine kurulu oldu şaka gibi

Karindan da gorunuyor muymus yimirtalar vajinal niye istemedin ki? Gecen ay adetin 3. Gunu gittim kan verdim sonrasinda sonuc almaya gittim vajinal bakti... folikulleri gordu bakalim buyuceklermi dedi..
Hayirlisi belki de guzel haber alacagin icin simdi gormemen gerekiyordur

Yaaa çünkü bir hafta öncesi çok ağrım vardı vajinal ultrasona girdim bişey çıkmadı idrar testi temiz çıktı tekrar tekrar vajinal ultrason da geriyor :):) napalım kısmet bende adet olduğumda vericem kan hormonlara bakılacak bakalım.

Bilen varsa benimde bir sorum var ben çatlama iğnesi oldum yaptığım yumurtlama testleri üç gündür ikisinde kıpkırmızı acaba çatlamadı mı

Kızlar adetten 1hafta öncesi gün aşırı değerlendirin ihtimal çok yüksekmiş die duydum siz öle bisey duydunuz mu yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…