• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benden güzel haber yok maalesef inşaallah sizlerden gelir güzel haberler de biraz keyfimiz yerine gelir :KK16:

Kızlar benden güzel haber yok maalesef inşaallah sizlerden gelir güzel haberler de biraz keyfimiz yerine gelir :KK16:

Canım bata kaç kaldı? Belki geç döllenme falandır. Önümüzdeki ay birlikte bekleriz üzülme :):)

Benim de adet belirtilerim çok o yüzden test yapsam mı yapmasam mı karar veremedim. Bata 4 kaldı:)

Canım bata kaç kaldı? Belki geç döllenme falandır. Önümüzdeki ay birlikte bekleriz üzülme :):)

Benim de adet belirtilerim çok o yüzden test yapsam mı yapmasam mı karar veremedim. Bata 4 kaldı:)
Canım benim ovulasyona göre yarın adet olmam lazım ama bilemiyorum. Bide erken gebelik testi alıp deniycem bu akşam beni de tek heyecanlandıran kasık batmalarım oluyor ve ara sıra ağrı girip çıkıyor normalde hiç olmam böyle adet olunca başlar ağrılarım bide belim ağırır ama geçti bel ağrım da yada psikolojik olarak ben öyle zannediyorum :halay:

Yaaa senin yımırtlama ne zaman oldu :) benim 27 Kasım yumurtlama bata 4 5 gün kaldı :)
canım ben 30undan sonra yaptım testi devamlı bakmadım elimde 3 4 tane test var zaten fazla harcamayım dedim.. nasılsa değerlendiremiyoruz.. 30unda yımırtladım sanırım prg de öyle gösteriyor.. 2sinde silikleşmişti... :)

Iki gun kala da negatif cikiyormus.. yarin gelmezse bir daha denersin.. sıkma canini Rabbim bilir en guzel zamani.
Tabiki canım hep hayırlısı diye dua ediyorum demekki var bunda da bi hayır :) olmazsam yaparım inşaallah benim oğlum da tam iki hafta çıkmadı testlerde geç döllenme olmuştu

Tabiki canım hep hayırlısı diye dua ediyorum demekki var bunda da bi hayır :) olmazsam yaparım inşaallah benim oğlum da tam iki hafta çıkmadı testlerde geç döllenme olmuştu
hayırlısı bak oğlunda da çıkmamış...

benim durum daha karışık valla işte anlatıyorum ya... hayırlısı..

Benimde 24 kasım pik yapmıştı 25 te çatlamış oluyor galiba çok yakın hepimizin günleri birbirine :)
evet evet hepimizin yakın.. bende sapmalar olabilir düzenli takip etmediğimden...
ama adet sonrası yaptığımda pozitif gibi bişeydi hani bahsetmiştim kasık ağrım var diye.. 23 ü ve 25 değerlendirdik.. tutacağını düşünmüyorum ben ama kısmet belli de olmuyor diyorum ya :)

evet evet hepimizin yakın.. bende sapmalar olabilir düzenli takip etmediğimden...
ama adet sonrası yaptığımda pozitif gibi bişeydi hani bahsetmiştim kasık ağrım var diye.. 23 ü ve 25 değerlendirdik.. tutacağını düşünmüyorum ben ama kısmet belli de olmuyor diyorum ya :)
Tutmuştur inşaallah hayırlısıyla :) ne zaman test yapmayı düşünüyorsun canım?

Ben de bugün test alıp yapsam mı olmadığını biliyorum zaten olduğunu düşünsem 10 gün önceden başlardım test yapmaya ama insan heveste ediyor :):) çok kararsız kaldım :):)

Back