- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
- Konu Sahibi Bendeniz07
- #1.241
Kızlar benden güzel haber yok maalesef inşaallah sizlerden gelir güzel haberler de biraz keyfimiz yerine gelir 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar benden güzel haber yok maalesef inşaallah sizlerden gelir güzel haberler de biraz keyfimiz yerine gelir![]()
Canım benim ovulasyona göre yarın adet olmam lazım ama bilemiyorum. Bide erken gebelik testi alıp deniycem bu akşam beni de tek heyecanlandıran kasık batmalarım oluyor ve ara sıra ağrı girip çıkıyor normalde hiç olmam böyle adet olunca başlar ağrılarım bide belim ağırır ama geçti bel ağrım da yada psikolojik olarak ben öyle zannediyorumCanım bata kaç kaldı? Belki geç döllenme falandır. Önümüzdeki ay birlikte bekleriz üzülme :):)
Benim de adet belirtilerim çok o yüzden test yapsam mı yapmasam mı karar veremedim. Bata 4 kaldı:)
Hayirlisi bakalim benim de 7 gun var:))
Hayirlisi bakalim benim de 7 gun var:))
Geciyor valla iste 7 kalmis bir hafta dedigin ne ki cuma geliverecek hemen.. sen neden umudu kestin ki test mi yaptin?İnşaallah hayırlı haberler verirsin canım :)zaman geçmek bilmiyor değil mi?
Evet test yaptım negatifGeciyor valla iste 7 kalmis bir hafta dedigin ne ki cuma geliverecek hemen.. sen neden umudu kestin ki test mi yaptin?
Iki gun kala da negatif cikiyormus.. yarin gelmezse bir daha denersin.. sıkma canini Rabbim bilir en guzel zamani.Evet test yaptım negatif
Yaaa senin yımırtlama ne zaman oldu :) benim 27 Kasım yumurtlama bata 4 5 gün kaldı :)Hayirlisi bakalim benim de 7 gun var:))
canım ben 30undan sonra yaptım testi devamlı bakmadım elimde 3 4 tane test var zaten fazla harcamayım dedim.. nasılsa değerlendiremiyoruz.. 30unda yımırtladım sanırım prg de öyle gösteriyor.. 2sinde silikleşmişti... :)Yaaa senin yımırtlama ne zaman oldu :) benim 27 Kasım yumurtlama bata 4 5 gün kaldı :)
Tabiki canım hep hayırlısı diye dua ediyorum demekki var bunda da bi hayır :) olmazsam yaparım inşaallah benim oğlum da tam iki hafta çıkmadı testlerde geç döllenme olmuştuIki gun kala da negatif cikiyormus.. yarin gelmezse bir daha denersin.. sıkma canini Rabbim bilir en guzel zamani.
Benimde 24 kasım pik yapmıştı 25 te çatlamış oluyor galiba çok yakın hepimizin günleri birbirine :)Yaaa senin yımırtlama ne zaman oldu :) benim 27 Kasım yumurtlama bata 4 5 gün kaldı :)
hayırlısı bak oğlunda da çıkmamış...Tabiki canım hep hayırlısı diye dua ediyorum demekki var bunda da bi hayır :) olmazsam yaparım inşaallah benim oğlum da tam iki hafta çıkmadı testlerde geç döllenme olmuştu
evet evet hepimizin yakın.. bende sapmalar olabilir düzenli takip etmediğimden...Benimde 24 kasım pik yapmıştı 25 te çatlamış oluyor galiba çok yakın hepimizin günleri birbirine :)
Aynen canımhayırlısı bak oğlunda da çıkmamış...
benim durum daha karışık valla işte anlatıyorum ya... hayırlısı..
25 kasımda da sen üye olmuşsun şimdi gördüm :))Aynen canım
Tutmuştur inşaallah hayırlısıyla :) ne zaman test yapmayı düşünüyorsun canım?evet evet hepimizin yakın.. bende sapmalar olabilir düzenli takip etmediğimden...
ama adet sonrası yaptığımda pozitif gibi bişeydi hani bahsetmiştim kasık ağrım var diye.. 23 ü ve 25 değerlendirdik.. tutacağını düşünmüyorum ben ama kısmet belli de olmuyor diyorum ya :)
gelmezse cuma günü yapacağım kısmetse:)Tutmuştur inşaallah hayırlısıyla :) ne zaman test yapmayı düşünüyorsun canım?