Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat 14 aralik ovulasyon testi boyle 25 aralik yimurtlamamdi

Eklentiler

• 20181205_102809.jpg
    204 KB · Görüntüleme: 32
Sipariş verdim ama henüz dokunmadım
Paketlerde iki tane var yazıyor
Tam olarak nasıl kullanılıyor bi bilen hakim olan anlatsa da sevaba girse :)

selam canım kolay gelsin şimdiden kendine saat belirle ilk idrarın olmayacak akşam 8den sonra da yapmazsın.. aynı gebelik testi gibi idrar damlatıyorsun 3-4 damla sonra bekliyorsun.. yapmadan 3 saat önce sıvı alımını kesip idrarının tutman gerek... çizginin koyulaşması demek yumurtladığını gösteriyor silikleştiğinde de çatladığını gösteriyor.. umarım yardımcı olmuşumdur :)

Merhaba canım en 1 2 saat sıvı tüketmeyip idrarını tutcakaın içinden damlalık çıkıyor 3 4 damla idrarından kite damlatcaksın 5dk içinde sonuç çıkıyor 2koyu çizgi çıkarsa yumurtlama zamanı demek zamanla silikleşimce yumurtan çatlıyor köyü çıktığı günden ilişkiye baslıcaksın 4 5 gün değerlendir aklına takılan bisey olursa sorarsan cevaplarım

Selam :)
Çook çok teşekkür ederim öncelikle
peki pakette neden iki tane var aynı gün mü farklı gün mü yapmak icin
İdrarımı tutmam gerekiyorsa sabah yapmam cok mantıklı olucak ancak sabah yapıp aksam da o işi yapsam gecmi kalmıs oluruz

Merhabalar
Cok cok tesekkür ederim sana da :)
Regl den sonraki günlerde mi yapmaya baslıyorsunuz
Her gün mü yapıyorsunuz Gün aşırı falan mı
Telefonda uygulamam yüklü ne zaman ovulasyon olacagı yazıyor ama tabi ona güvenemiyorum

yok sabah ilk idrarınla değil gebelikten bir farkı da bu.. çalışıyor musun ?
öyle paketlemişler labo.. mu seninki de? tam koyu olduğu günü yakalamak için günde iki yapanlar da var? 12 saatte de değişebiliyormuş..

İlk idrar olmasın demişsin atlamısım onu o zaman işten cıkmadan su icip eve gittikten sonra aksamları denemeliyim 3 saat önce anca öyle olur :)

Evet o marka internetten 40lı paket söyledim hepsinin icindede iki tane var yazıyor
Sabahları deneyemem o zaman çalışıyorum dedigin gibi aksam işten cıkmadan suyumu icip öyle evde bakabilirim :)

İlk idrar olmasın demişsin atlamısım onu o zaman işten cıkmadan su icip eve gittikten sonra aksamları denemeliyim 3 saat önce anca öyle olur :)
evet evet en iyisi o çalışıyorsan bende öyle yapıyordum.. 3,5 gibi kesiyordum eve gidince 6,30 7ye doğru da yaptım testi...
yaşın gençse her gün ya da gün aşırı deneyebilirsin :))

Yok canım ona güvenme benim uymuyor şahsen otomotik yapıyor program adetim benim mesela 5 gün sürüyor 7.gün başladım her gün 1 tane yapman yeterli mesela ben sabah ilk idrarını yaptım hiç sıvı almadım 1 2 saat içinde testimi yaptım 19.gün cift cizgimi gördüm.şükür

Oldu mu peki ?

Gebe kalabilenlere rahim filmine bile gerek duymuyorlarmis, kendi kendine hamile kalabildigi icin, sizin tikali ise nasil kaldiniz hamile, bence bu konununda uzerine gidin

Daha önce kaldım hamile evet ama sonradan geçirdiğin bir enfeksiyon yüzünden tüpler kapanabiliyomuş sordum doktoruma öyle söyledi rahim filmim çok zor geçti zaten kapalı olduğu için olduğundan daha fazla hava verdi bana o yüzen biraz Ağrı'm çok oldu kapalıysa bile ameliyatla açabilşyorlarsa açıyorlarmış burdan okuduğum yorumlar da o şekilde açtıran çok olmuş

Kullandığınız antibiyotiği yine de doktorunuza söylemekte fayda var,en azından aklınızda şüphe kalmaz,hayırlı olsun,bat ne zamandı,testte ne zaman çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…