- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
- Konu Sahibi Bendeniz07
-
Doğru diyorsun en iyisi beklemekbekle bence başka şeylerle ilgilen ... erken gebelik testleri de işe yaramıyor.. para tuzaaa
Fotoğrafta gözükmüyormu canım ekledm amacanım herkeste silikleşme farklı sende doruk olduktan sonra hangi günü yumurtlama olarak aldı program merak ettim:)
Canım sen de 29 30 pik yapmış sonra silikleşmeye başlamış. Muhtemelen o süreçte çatladı bak 2 aralığa silikleşmiş yavaş yavaş silikleşmiş sende canım. Bendehemen ertesi gün silikleşiyor mesela :)Fotoğrafta gözükmüyormu canım ekledm ama
29u akşam erken gebelik testi yapmıştım onda çıkmadı benim . Koyu olan 19 silinik 20canım benimde 24 de silikleşti testini buraya atabilirmisin acaba koyumu değilmi ben test yapsam anlaşılırmı olup olmadığı
Bu durum sorun olur mu acaba canım ya gebe kalmaya döllenmeye falanCanım sen de 29 30 pik yapmış sonra silikleşmeye başlamış. Muhtemelen o süreçte çatladı bak 2 aralığa silikleşmiş yavaş yavaş silikleşmiş sende canım. Bendehemen ertesi gün silikleşiyor mesela :)
Yooo bilmem neden olsun ki Canım:) geç büyümüştür o yüzden geç çatlamıştır yaşayıp Görcez stres yapma bat kaç gösteriyor program sana bana 12 Aralık gösteriyor.Bu durum sorun olur mu acaba canım ya gebe kalmaya döllenmeye falan
Canım diğer programlar 10 aralık yumurtlamaya göre 11 aralık ama snein söylediğin program 16 aralık dedi blmyrum ama benm normalde 37 güne kadar uzamaz bu ayı 37 gün hesapladı senin program olsun sıkıntı olmaz yumurtlamadan sonra 17 gün saycam eğer adet görmezsem test o zamanYooo bilmem neden olsun ki Canım:) geç büyümüştür o yüzden geç çatlamıştır yaşayıp Görcez stres yapma bat kaç gösteriyor program sana bana 12 Aralık gösteriyor.
canim benim elimde tek test var benimle yumurtlayip testte goren olmadikca biraz beklemeliyim cunku su an erkenmi degilmi bilmiyorumCanım sen hala test yapmadın mı? Ben dayanamayıp yaptım bile :)
canim ovulasyon degil gebelik testini atabilirmisin bende 24 de yumurta catlamisti 2 aralikta yaptim cikmadi29u akşam erken gebelik testi yapmıştım onda çıkmadı benim . Koyu olan 19 silinik 20
Selam.canım yumurtlamanın üstünden kaç gün gecticanim benim elimde tek test var benimle yumurtlayip testte goren olmadikca biraz beklemeliyim cunku su an erkenmi degilmi bilmiyorum
a.s canim benim 23 de pik oldu 24 kasimda catladi canimSelam.canım yumurtlamanın üstünden kaç gün gecti
Ya bence test için erken umutsuzluğa kapılma en net sonucu yumurtlamadan 17 gün sonra alıyormuşuz belki seninde geç düzenlerdendir çıkmadı die üzülme yania.s canim benim 23 de pik oldu 24 kasimda catladi canim
Benimde aynı günde pozitif oldu ama sonra yapmadım tekrardan test. Muhtemelen ertesi gün silikleşmeye başlamıştır normalde bat bugün ama teste göre 3 günüm daha var. Senin adetlern düzenli midira.s canim benim 23 de pik oldu 24 kasimda catladi canim
canim dedigin gibi 4 saat tutarak test rkte bak yine c cok koyu degil ama t de koyu degilDoğru diyorsun en iyisi beklemek
canim ben gebelik cok erken yaptim 2 aralikta ama ovulasyonda tekrar koyulasmadi cok umudim yok elimdede tek test var bat 10 aralik olan biri pozitif gorsun sonra yapicamYa bence test için erken umutsuzluğa kapılma en net sonucu yumurtlamadan 17 gün sonra alıyormuşuz belki seninde geç düzenlerdendir çıkmadı die üzülme yani
genelde canim 33 37 gun arasi degisiyorBenimde aynı günde pozitif oldu ama sonra yapmadım tekrardan test. Muhtemelen ertesi gün silikleşmeye başlamıştır normalde bat bugün ama teste göre 3 günüm daha var. Senin adetlern düzenli midir
hatta öyle ki adet de geçsin tam 6 haftalık olsunDoğru diyorsun en iyisi beklemek
Hmm benim 28 günde bir olur normalde ama geçen ay klomen kullandım geç yumurtlama oldu sanırım 30. Gün geldi şimdi bakalım bugün 28. Günüm 30a kadar beklicem ama ateşimde biraz düştü bu sabah muhtemelen yine tutmadıgenelde canim 33 37 gun arasi degisiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?