- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.024
- 348
- Konu Sahibi Bendeniz07
-
- #1.041
Cift cizgiye siyah gözüyle bakıyorumIlk siyahh ne anlamadim canim..
Lh her zaman var bizde canimkızlar ovulasyon testiyle gebelik tespiti yapan oldumu,olduysa da bat a ne kadar kala,benim bata 5 gün var ben dün yaptım,ikinci çizgi silik çıktı,bir de c çizgisi hangi durumda silik çıkıyor
Hahah yok o kadarda cahil değilim inşallah tutunmustur olmustur bebegiAaa hee duan o sekilde bende bebek oldu anladin sandim :))
yok yok bugün bende var heraldeCift cizgiye siyah gözüyle bakıyorum
Anlatamadım bugun kendimi
Hahah yok o kadarda cahil değilim inşallah tutunmustur olmustur bebegi
Üf evet ya matematiğe döktük resmen işiestagfurullah canım.. kafa karıştı iyice.. yok yok ben artık hesap falan yapmıcam gelsin gelmek istiyorsa
ondan da geciktikçe gecikiyor..Üf evet ya matematiğe döktük resmen işi
teşekkürler canım,Yani silik çizgi hamilelik yok anlamına da gelmiyor diyebilirizLh her zaman var bizde canim
C cizgisi de control test arizaliysa silik cikar galiba.
aynen canım.. evet K K de öğrenenler var ama, daha koyu mu çıkması lazım ne misal yum.oldu silikleşti adete doğru tekrar yüksek seyrediyor belki o zaman bilemiyorum tam olarak yani.teşekkürler canım,Yani silik çizgi hamilelik yok anlamına da gelmiyor diyebiliriz
Alma canım ben bugün yaptım yumurtlamadan sonraki 10. Gün boşuna moralimi bozdumCanım senin bata kaç kaldı? Test yaptın mı benim bata 6 7 gün kaldı yumurtlamadan sonra 8.gün gidip test alıp yapmamak için kendimi zor tutuyorum. Alsam çıkar mı acaba yaaa
Sizde kaç taneondan da geciktikçe gecikiyor..
ama senin yokmuş henüz bebişin... ama düşünmemeye çalış gerçekten inanıyorum üstüne düşmediğinde vaz geçtiğinde geliyor istediğin..
benim 1 kızım var 9 yaşında canım Rabbim bağışlarsa ..Sizde kaç tane
Ben gecen aylarda kimyasal gebelik gecirdim
Sonra bi daha ne takip ettim ne istedim ancak simdi yeniden düşünüyorum nasip olursa
Tabi daha planlı bir şekilde ilerleyerek :)
Maşallah Allah bagıslasın :)benim 1 kızım var 9 yaşında canım Rabbim bağışlarsa ..
çok da plan yapma diyorum işte ben sen beslenmene dikkat et kan değerlerine baktırdın mı onlara baktır... kimyasalın arkasına hamile kalan çok inşallah sevindirsin Rabbim en kısa sürede sağlıkla:)
aminn çok sağol..Maşallah Allah bagıslasın :)
Değerlerim iyi sükür hayırlısı gercekten herşeyin :)
Cok teşekkür ederim
Cok iyisin gercekten tesekkür ederimaminn çok sağol..
rica ederim.. yine sormak istediğin olursa burdayım elimden geldiğince yardımcı olurum.
bilmemki canim c cizgisimi daha koyu yoksa ovulasyon testimmiAma sanki daha koyu mu çıkmış bana mı öyle geldi?
Tam yumurtlama gününü biliyorsan en erken 10.gün çıkabiliyor canım bebeğin yerleşmesine bağlı. 10.günden önce yapma. Hatta en erken bata 3 gün kala yapsan daha iyi olur. Birkaç gün daha sabret bence:) ben 10.gün öğrendim ama çok silikti arkasından koyulaşıyor mu diye neredeyse her gün tekrar gebelik testi yaptım o da ayrı stresCanım senin bata kaç kaldı? Test yaptın mı benim bata 6 7 gün kaldı yumurtlamadan sonra 8.gün gidip test alıp yapmamak için kendimi zor tutuyorum. Alsam çıkar mı acaba yaaa
Alma canım ben bugün yaptım yumurtlamadan sonraki 10. Gün boşuna moralimi bozdum
Tam yumurtlama gününü biliyorsan en erken 10.gün çıkabiliyor canım bebeğin yerleşmesine bağlı. 10.günden önce yapma. Hatta en erken bata 3 gün kala yapsan daha iyi olur. Birkaç gün daha sabret bence:) ben 10.gün öğrendim ama çok silikti arkasından koyulaşıyor mu diye neredeyse her gün tekrar gebelik testi yaptım o da ayrı stres
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?