• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım benimde 24 de silikleşti testini buraya atabilirmisin acaba koyumu değilmi ben test yapsam anlaşılırmı olup olmadığı
29u akşam erken gebelik testi yapmıştım onda çıkmadı benim . Koyu olan 19 silinik 20

Eklentiler

• CA9B42FC-9295-402A-9991-57D94D4DDED7.jpeg
    CA9B42FC-9295-402A-9991-57D94D4DDED7.jpeg
    77,2 KB · Görüntüleme: 27
  • B72FFD8C-85E1-46F0-9D18-F649EB7B5632.jpeg
    B72FFD8C-85E1-46F0-9D18-F649EB7B5632.jpeg
    75 KB · Görüntüleme: 32
Benim adet belirtilerim başladı. Ovülasyona göre 6 gün kaldı bata. Dün gece adet oldum sandım. Kasıklarım ağrıyor ara ara. Belim ağrıyor. Göğüslerim biraz dolgun gibi sanki ara ara sızlıyo bir de beyaz kremsi bir akıntım var adete yakın akıntı koyulaşırmış zaten. Bakalım ne zaman gelecek adet çok gecikmese de çalışmalara başlasam

Yooo bilmem neden olsun ki Canım:) geç büyümüştür o yüzden geç çatlamıştır yaşayıp Görcez stres yapma bat kaç gösteriyor program sana bana 12 Aralık gösteriyor.
Canım diğer programlar 10 aralık yumurtlamaya göre 11 aralık ama snein söylediğin program 16 aralık dedi blmyrum ama benm normalde 37 güne kadar uzamaz bu ayı 37 gün hesapladı senin program olsun sıkıntı olmaz yumurtlamadan sonra 17 gün saycam eğer adet görmezsem test o zaman

a.s canim benim 23 de pik oldu 24 kasimda catladi canim
Benimde aynı günde pozitif oldu ama sonra yapmadım tekrardan test. Muhtemelen ertesi gün silikleşmeye başlamıştır normalde bat bugün ama teste göre 3 günüm daha var. Senin adetlern düzenli midir

Ya bence test için erken umutsuzluğa kapılma en net sonucu yumurtlamadan 17 gün sonra alıyormuşuz belki seninde geç düzenlerdendir çıkmadı die üzülme yani
canim ben gebelik cok erken yaptim 2 aralikta ama ovulasyonda tekrar koyulasmadi cok umudim yok elimdede tek test var bat 10 aralik olan biri pozitif gorsun sonra yapicam

Benimde aynı günde pozitif oldu ama sonra yapmadım tekrardan test. Muhtemelen ertesi gün silikleşmeye başlamıştır normalde bat bugün ama teste göre 3 günüm daha var. Senin adetlern düzenli midir
genelde canim 33 37 gun arasi degisiyor

genelde canim 33 37 gun arasi degisiyor
Hmm benim 28 günde bir olur normalde ama geçen ay klomen kullandım geç yumurtlama oldu sanırım 30. Gün geldi şimdi bakalım bugün 28. Günüm 30a kadar beklicem ama ateşimde biraz düştü bu sabah muhtemelen yine tutmadı

Back