• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha önce kaldım hamile evet ama sonradan geçirdiğin bir enfeksiyon yüzünden tüpler kapanabiliyomuş sordum doktoruma öyle söyledi rahim filmim çok zor geçti zaten kapalı olduğu için olduğundan daha fazla hava verdi bana o yüzen biraz Ağrı'm çok oldu kapalıysa bile ameliyatla açabilşyorlarsa açıyorlarmış burdan okuduğum yorumlar da o şekilde açtıran çok olmuş
Bence ameliyattan önce yine de o maydanoz süt buharı işini yapıp tekrar anesteziyle çektirin,kasılma olmamış olur,ameliyat işleri kolay değil,son çare olsun bence,ilk çekilende açılma ihtimali de çok yüksek,hepsinin sonucunu görmüş olursunuz

Kullandığınız antibiyotiği yine de doktorunuza söylemekte fayda var,en azından aklınızda şüphe kalmaz,hayırlı olsun,bat ne zamandı,testte ne zaman çıktı
augmentin kullandım ama yarıda kestim öğrenince . Reglim biraz düzensiz 4-5-6 günlerinde gelmesi lazımdı. Bu sabah 4 de öğrendim :))

Benim adet belirtilerim başladı. Ovülasyona göre 6 gün kaldı bata. Dün gece adet oldum sandım. Kasıklarım ağrıyor ara ara. Belim ağrıyor. Göğüslerim biraz dolgun gibi sanki ara ara sızlıyo bir de beyaz kremsi bir akıntım var adete yakın akıntı koyulaşırmış zaten. Bakalım ne zaman gelecek adet çok gecikmese de çalışmalara başlasam
Aynı şekilde belirtiler bende de var sadece akıntım azaldı

kızlar ovulasyon testiyle gebelik tespiti yapan oldumu,olduysa da bat a ne kadar kala,benim bata 5 gün var ben dün yaptım,ikinci çizgi silik çıktı,bir de c çizgisi hangi durumda silik çıkıyor

Back