- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
- Konu Sahibi Bendeniz07
-
- #1.021
Ama sanki daha koyu mu çıkmış bana mı öyle geldi?canim dedigin gibi 4 saat tutarak test rkte bak yine c cok koyu degil ama t de koyu degil
Bence ameliyattan önce yine de o maydanoz süt buharı işini yapıp tekrar anesteziyle çektirin,kasılma olmamış olur,ameliyat işleri kolay değil,son çare olsun bence,ilk çekilende açılma ihtimali de çok yüksek,hepsinin sonucunu görmüş olursunuzDaha önce kaldım hamile evet ama sonradan geçirdiğin bir enfeksiyon yüzünden tüpler kapanabiliyomuş sordum doktoruma öyle söyledi rahim filmim çok zor geçti zaten kapalı olduğu için olduğundan daha fazla hava verdi bana o yüzen biraz Ağrı'm çok oldu kapalıysa bile ameliyatla açabilşyorlarsa açıyorlarmış burdan okuduğum yorumlar da o şekilde açtıran çok olmuş
augmentin kullandım ama yarıda kestim öğrenince . Reglim biraz düzensiz 4-5-6 günlerinde gelmesi lazımdı. Bu sabah 4 de öğrendim :))Kullandığınız antibiyotiği yine de doktorunuza söylemekte fayda var,en azından aklınızda şüphe kalmaz,hayırlı olsun,bat ne zamandı,testte ne zaman çıktı
Hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsinaugmentin kullandım ama yarıda kestim öğrenince . Reglim biraz düzensiz 4-5-6 günlerinde gelmesi lazımdı. Bu sabah 4 de öğrendim :))
Ney oldumu canım ?Oldu mu peki ?
Aynı şekilde belirtiler bende de var sadece akıntım azaldıBenim adet belirtilerim başladı. Ovülasyona göre 6 gün kaldı bata. Dün gece adet oldum sandım. Kasıklarım ağrıyor ara ara. Belim ağrıyor. Göğüslerim biraz dolgun gibi sanki ara ara sızlıyo bir de beyaz kremsi bir akıntım var adete yakın akıntı koyulaşırmış zaten. Bakalım ne zaman gelecek adet çok gecikmese de çalışmalara başlasam
Hahahahhatta öyle ki adet de geçsin tam 6 haftalık olsun
Bebek :)Ney oldumu canım ?
Bu hafta oldu canım yumurtlamam beklyrum bakalımBebek :)
Yumurtlamayı yakalamıssın ya :)
Sen durmucan anlasildi 2 gun kala yap bari ya da sen direk kan versen benceHahahahkafayı yerim ben o kadar duramam ki
Ohoo kuzum her yumgununu yakalayan hamile olsaydii :)) hayirlisi bakalim ama vinta iyi degerledirdiBebek :)
Kan veremem de Cuma sabahı tekrar test yaparım bekli tekrarSen durmucan anlasildi 2 gun kala yap bari ya da sen direk kan versen bence
Aa öyle mi hadi inşallah ya sağ salim hayırlısıyla kavusursun :)Bebek :)
Hahah cok tazeyim öğrenicem yavas yavas :)Ohoo kuzum her yumgununu yakalayan hamile olsaydii :)) hayirlisi bakalim ama vinta iyi degerledirdi
Canim anlamadin yumurtlama bu hafta olmuss bekliyoreee:))Aa öyle mi hadi inşallah ya sağ salim hayırlısıyla kavusursun :)
Canım senin bata kaç kaldı? Test yaptın mı benim bata 6 7 gün kaldı yumurtlamadan sonra 8.gün gidip test alıp yapmamak için kendimi zor tutuyorum. Alsam çıkar mı acaba yaaaAynı şekilde belirtiler bende de var sadece akıntım azaldı
Anladım işte inşallah kavuşmuştur diyorum bebek olmustur yani :)Canim anlamadin yumurtlama bu hafta olmuss bekliyoreee:))
Ilk siyahh ne anlamadim canim..Hahah cok tazeyim öğrenicem yavas yavas :)
Hem pozitif düşünelim inşallah hepimiz ilk siyahı gördügümüzde tuttururuz :)
Aaa hee duan o sekilde bende bebek oldu anladin sandim :))Anladım işte inşallah kavuşmuştur diyorum bebek olmustur yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?