- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
- Konu Sahibi Bendeniz07
-
O yüzden çizgin koyulaşmıyor bence canım bide 4 saat olmasa bile minimum 3 saat tutarak dene Eminim fark olacaktır bir buçuk saat çok kısa bi süreyok canım 4 saat tutmuyom:) birbucuk saat tutuyorum mesela sabah 10.30 dan sonra bişey içmiyorum 11 gıbıde lavobaya gidiyom 12.30 1 arasıda test yapıyorum 4 saat tutamam ben:)
Herşeyde vardır bir hayır belki doğal yollarla açılır herhangi bi kür falan yok mu acaba? Üzülme demek kolay ama gerçekten üzülme beterin beteri var sıkıntı en büyük engel zaten belki hiç tedaviye bile gerek kalmadan olur mevlam ne nasip eder bilemeyiz
İnşallah cnm çektirdim zaten çok ağrı hissettim çünkü bana havayı ilaçla fazla verdi tüpler kapalı olduğu için basınçlı verdi oda biraz ağrı yaptı bide sargı bezle içini silerken biraz acı hissettim belki de kendimi kastığımdan ama korktuğum kadar yoktu tabiçok geçmiş olsun canım bende hsg çektirdim çok zor geçmişti inşallah seninde olur canım
Yaa acilmamis mi ilaclarla senin dis gebelik mi olmustu..
ama sıkma canini vardir hepsinde bi hayir.. tup bebek korkulcak bisey degil direk basla o vakit.
onu biliyorum canım da dış gebelik miydi kürtaj oldun onu öğrenmek istemiştim..İlk önce ameliyat olcam cnm tüpleri açmak için kamerayla açmaya çalışıyorlarmış ya ilk onu denicem bi benim daha önce gebelik oldu fakat kürtaj olmuştum
canım birde tüpler açıksa sorun olmuyor diyorlar ben ölüyorum sandım hatta bagırdım istemiyorum diyeİnşallah cnm çektirdim zaten çok ağrı hissettim çünkü bana havayı ilaçla fazla verdi tüpler kapalı olduğu için basınçlı verdi oda biraz ağrı yaptı bide sargı bezle içini silerken biraz acı hissettim belki de kendimi kastığımdan ama korktuğum kadar yoktu tabi
Pozitifi görene kadar devam edin yumurtlama yaklaşıyor galiba :)Eki Görüntüle 2211753 Selam
kizlar 2.5saat sivi tuketmeden saat 13.00 de test yapiyorum bugun 4. Gunum adetim biter bitnez basladim. Sizce yumurtlama gunum yaklasiyor mu bugun biraz daha koyulasti sanki
banada oyle geldi cok tesekkurler :)Pozitifi görene kadar devam edin yumurtlama yaklaşıyor galiba :)
Rica ederimbanada oyle geldi cok tesekkurler :)
Kaçıncı günün canım?Saat 6 gibi yapacaktım ama üşütmüşüm galiba iki gündür tutamıyorum idrarımı ovulasyon testim bu kızlar boş yere ümitlenmeyeyim değil mi? Acaba testi böyle olup sonra hamile olduğunu öğrenen var mıdır?
Yumurtlamadan sonraki 9. Günüm geç yumurtladım o yüzden adet tarihimde geçiyor canımKaçıncı günün canım?
27. Gün pozitif ayın kaçında yapmıştın?Kızlar sanırım benim süreç geçti şimdi beklemeye geçiyorum, 5 Aralık bat.ama ne adet olacakmışım gibi hissediyorum nede hamileliğe dair bir his veya belirti.
onu biliyorum canım da dış gebelik miydi kürtaj oldun onu öğrenmek istemiştim..
hakkında hayırlısı olsun ama dediğim gibi korkma canını sıkma.. gençsin daha.. uğraşırsın Allahın izniyle.. Aratmasın da.
canım birde tüpler açıksa sorun olmuyor diyorlar ben ölüyorum sandım hatta bagırdım istemiyorum diye
Cuma günü 27.gunumdu değerlendirdik ama daha birşey yapmaya gerek kalmadı sanırım.27. Gün pozitif ayın kaçında yapmıştın?
O zaman seninde adetin gecikecek galiba benim gibi geç yumurtlamışsın yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyormuş inşaallah olmayız hayırlı haberleri alırızCuma günü 27.gunumdu değerlendirdik ama daha birşey yapmaya gerek kalmadı sanırım.
yok canim bende oyle olmadi ama ben agridan yoruldum ciglik cigligaydim bittiginde zaten elim ayagim bosaldi canim.Benim de ilk ilacı verdiklerinde aynı oldu çok sancım oldu aa dedim kendimi sıktım elimi sıktım doktor hatta şaşırdı sende ağrı yok mu olması gerekenden daha fazla basınç verdim sana dedi olmaz mı tutuyorum kendimi dedim bide benim işlem bitikten sonra çok başım döndü sıcak ter bastı ayakta duramadım bayılacaktım uzanmasaydım çok kötüydüm sende oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?