- 28 Kasım 2018
- 323
- 434
- 18
- 35
- Konu Sahibi Bendeniz07
-
Yok canım değilim sadece yumurtlalıklarım biraz tembelmiş ama 2. Kez ovulasyon olduğunu sanmıyorum o kadar koyu değillerdi sen diyince dikkat ettim testler fotoğraflardaki kadar koyu değilmiş. Bak buda bugünkü testim ama sabahtan beri çay içiyorum bilmiyorum etkisi olmuş mudur?canim sen pco degilsin demi ovulasyon koyuydu yarin tekrar yap bakalim keske degerlendirseydin o gunleri iki kez yumurtlamis olmayasin
Emin değilim ama öyle oluyormuş bende bu deneyimleyeceğim bakalım nasıl olacak. Bende de başladı belirtiler her an olacakmışım gibi hissediyorumKızlar bişey sorcam ovülasyon testinden çift çizgi gördükten 14 gün sonra mı adet oluyorsunuz kesin? Ben 19. Gün ovülasyon testinde çift çizgi gördüm bugün 26. Gün adet belirtilerim başladı çok erken değil mi yaa
canim cizgisi yine koyu. Canim bende bir kez olmustu eylulde 2 kez yumurtlama burdada o tarz konular var yarin yap bakalim caydanmiYok canım değilim sadece yumurtlalıklarım biraz tembelmiş ama 2. Kez ovulasyon olduğunu sanmıyorum o kadar koyu değillerdi sen diyince dikkat ettim testler fotoğraflardaki kadar koyu değilmiş. Bak buda bugünkü testim ama sabahtan beri çay içiyorum bilmiyorum etkisi olmuş mudur?Eki Görüntüle 2212150
Tamam canım yaparım. Senin test nasıldı bugün?K
canim cizgisi yine koyu. Canim bende bir kez olmustu eylulde 2 kez yumurtlama burdada o tarz konular var yarin yap bakalim caydanmi
Yok canım zararı olmaz her ihtimale karşı gün aşırı değerlendirmeye devam et benceKızlar bir sorum olucak smdi ben 19.gün kırmızı çift çizgiyi gördüm ya 19.20.21.22 değerlendirdim 23 boş geçti 24 yani akşam değerlendirdim sizce bu akşamı da değerlendirsem bi.zararı olurmu içerdeki spermlere yoksa daha mı garanti olur
Tamam canım aklımızda soru işareti kalmasın dimi değerlendirelim sonrankeske die pişman olmayalımYok canım zararı olmaz her ihtimale karşı gün aşırı değerlendirmeye devam et bence
Aynen öyle canım :)Tamam canım aklımızda soru işareti kalmasın dimi değerlendirelim sonrankeske die pişman olmayalım
Sende durumlar ne canımAynen öyle canım :)
Selam canım ne kadar kaldı bekleme süren:) benim daha yeni baslıyorKızlar nasılsınız? Ben hala beklemedeyim
Sen neyi bekliyorsun simdi bati demi? Kaci oldu simdi bat?Kızlar nasılsınız? Ben hala beklemedeyim
Canım yarın adet olmam gerekiyor normal şartlarda ama geç yumurtladim o yüzden ne olur bilemem.hayirlisi artık.Selam canım ne kadar kaldı bekleme süren:) benim daha yeni baslıyor
Hayırlısı canım adete kadar değerlendirme yapılcak mi öle mi anladım yanlış mi anladım canımCanım yarın adet olmam gerekiyor normal şartlarda ama geç yumurtladim o yüzden ne olur bilemem.hayirlisi artık.
Evet canım yarın malum günümSen neyi bekliyorsun simdi bati demi? Kaci oldu simdi bat?
Valla yum oncesi 2 denemeyle 14 aralik bekliyorum.. adete kadar da 1 2 olur heralde
Aa benim ne yapmam gerekiyor smdi ben bitti bekliycem sanıyordumEvet canım yarın malum günümben valla son bir haftayı sıkı değerlendirdim. Artık olmazsa da kısmet ne diyim.hakkimizda hayırlısı valla stresli bir süreç.
Yok canım zamanı geçtiği için öyle çalışma olmaz artık,oluruna bırakıyorum:))Hayırlısı canım adete kadar değerlendirme yapılcak mi öle mi anladım yanlış mi anladım canım
Senin pik ne zamandı? Yani adetine daha varsa değerlendirebildigin kadar değerlendirin canım.Aa benim ne yapmam gerekiyor smdi ben bitti bekliycem sanıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?