Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bişey sorcam ovülasyon testinden çift çizgi gördükten 14 gün sonra mı adet oluyorsunuz kesin? Ben 19. Gün ovülasyon testinde çift çizgi gördüm bugün 26. Gün adet belirtilerim başladı çok erken değil mi yaa

canim sen pco degilsin demi ovulasyon koyuydu yarin tekrar yap bakalim keske degerlendirseydin o gunleri iki kez yumurtlamis olmayasin
Yok canım değilim sadece yumurtlalıklarım biraz tembelmiş ama 2. Kez ovulasyon olduğunu sanmıyorum o kadar koyu değillerdi sen diyince dikkat ettim testler fotoğraflardaki kadar koyu değilmiş. Bak buda bugünkü testim ama sabahtan beri çay içiyorum bilmiyorum etkisi olmuş mudur?

Emin değilim ama öyle oluyormuş bende bu deneyimleyeceğim bakalım nasıl olacak. Bende de başladı belirtiler her an olacakmışım gibi hissediyorum

K
canim cizgisi yine koyu. Canim bende bir kez olmustu eylulde 2 kez yumurtlama burdada o tarz konular var yarin yap bakalim caydanmi

Kızlar YouTube de birgebenin günlüğü orda bayan okadar net ve güzel anlatıyor ki bence dinleyin İnstagram danda bedava bilgi veriyor çok içten sıcak bir kadın herkese yardımcı olmaya çalışıyor ama video çok güzel buradaki tüm sorular var orda

Kızlar bir sorum olucak smdi ben 19.gün kırmızı çift çizgiyi gördüm ya 19.20.21.22 değerlendirdim 23 boş geçti 24 yani akşam değerlendirdim sizce bu akşamı da değerlendirsem bi.zararı olurmu içerdeki spermlere yoksa daha mı garanti olur

Yok canım zararı olmaz her ihtimale karşı gün aşırı değerlendirmeye devam et bence

Sen neyi bekliyorsun simdi bati demi? Kaci oldu simdi bat?
Valla yum oncesi 2 denemeyle 14 aralik bekliyorum.. adete kadar da 1 2 olur heralde
Evet canım yarın malum günümben valla son bir haftayı sıkı değerlendirdim. Artık olmazsa da kısmet ne diyim.hakkimizda hayırlısı valla stresli bir süreç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…