- Konu Sahibi Bendeniz07
-
evet evet tam silikleşmemiş.. peki sende pco da var mıydı onda da lh yüksek seyrediyormuş.Havuç yedim bikaç gün su falan yapmadım canım aksamda incir.yedim havuç yedim Ama sanki hala bana siliklesmedi gibi.geliyor tam anlamıyla
Yok canım doktor öle bisey söylemedi 5 kasımda doktora gitmiştimevet evet tam silikleşmemiş.. peki sende pco da var mıydı onda da lh yüksek seyrediyormuş.
iyi bari..Yok canım doktor öle bisey söylemedi 5 kasımda doktora gitmiştim
Benim 10 aralık gösteriyor ama stresten bikaç gün oynar bence canımiyi bari..
şimdi bat kaç oluyor sizlerdeee..
Elimde var ama daha yumurtlamadan 9 gün geçti çıkmaz ki ama ovulasyon testi akşama doğru yapıcam resmini atarımcanım bende dün yaptım 2 gün once çizgi yoktu çok çok silikti dün baktım ovulasyon seninki gibi ben bu oglende ovulasyon yapıcam sende yap atarım öğleden sonra elinde varsa gebelik yapsana ben dün yaptım son bir tane kaldı . aramızda bir gün varya bugun yapsan acaba sende çıkarmı
bende de program 14ü gösteriyor, LH testi de 2 defa yaptım..pikten sonraki silikleşmeyi görmedim benim o hesapla silikleştiği günden itibaren 14 eklediğimde reglim geliyordu şimdi muallak bakalımBenim 10 aralık gösteriyor ama stresten bikaç gün oynar bence canım
Ay ne zormuş canım hesaplamalar yaa milletin nasıl yanlışlıkla yada ilk ay oluyor yaaa çok saskınımmbende de program 14ü gösteriyor, LH testi de 2 defa yaptım..pikten sonraki silikleşmeyi görmedim benim o hesapla silikleştiği günden itibaren 14 eklediğimde reglim geliyordu şimdi muallak bakalım
hesap yapmadıklarından olabilir.. bende kazarayı anlamam bizim de başımıza gelmediğinden :))Ay ne zormuş canım hesaplamalar yaa milletin nasıl yanlışlıkla yada ilk ay oluyor yaaa çok saskınımm
Bende öle canım diyorum eşime şu yanlışlıkla oldu diyenleri hiç anlamıyorum biz bu kadar uğraşırkenhesap yapmadıklarından olabilir.. bende kazarayı anlamam bizim de başımıza gelmediğinden :))
ben yaptim canim ovulasyon ekteElimde var ama daha yumurtlamadan 9 gün geçti çıkmaz ki ama ovulasyon testi akşama doğru yapıcam resmini atarım
Canım üzmek istemem ama silik duruyor fotoğrafı erken mi çektin? 10 dakika sonraki sonuç daha net oluyorben yaptim canim ovulasyon ekte
bilmemki canim seninki baya sonra cekilmis galiba simdi baktimda benimde dunki ovulasyon testinin sonra cekilmis haliCanım üzmek istemem ama silik duruyor fotoğrafı erken mi çektin? 10 dakika sonraki sonuç daha net oluyor
hesap yapmadıklarından olabilir.. bende kazarayı anlamam bizim de başımıza gelmediğinden :))
bana pek inandırıcı gelmezdi böyle şeyler ama bi kaç kişiye yakından şahit olunca demekki oluyormuş diyorumBende öle canım diyorum eşime şu yanlışlıkla oldu diyenleri hiç anlamıyorum biz bu kadar uğraşırken
Ben tam 10 dakika sonra çekiyorum canım ama bekleyince seninki de bayağı koyulaşmışbilmemki canim seninki baya sonra cekilmis galiba simdi baktimda benimde dunki ovulasyon testinin sonra cekilmis hali
olabilir canım ay zaman geçsede belli olsa ama bence senin ovulasyon koyu oldugunda gebelikte çıkar çünkü burda biri demişti ovulasyon koyu oldugunda gebelikte cok silik çıkar diye. benim tam koyu olmadığından yapmadımBen tam 10 dakika sonra çekiyorum canım
kazara nasıl oluyormuş cnm öyle bi örnek versene.bana pek inandırıcı gelmezdi böyle şeyler ama bi kaç kişiye yakından şahit olunca demekki oluyormuş diyorum
Bende eğer aynı koyuluğa gelirse yapıcam test gelmezse yapmak istemiyorum sonra çok üzülüyorum. Bak canım bu da dünkü testimin şimdiki haliolabilir canım ay zaman geçsede belli olsa ama bence senin ovulasyon koyu oldugunda gebelikte çıkar çünkü burda biri demişti ovulasyon koyu oldugunda gebelikte cok silik çıkar diye. benim tam koyu olmadığından yapmadım
Ben yaptim ilk denemede ovulasyonla hamileyim tabi Allah tamamina ettirirse İnşaAllahselam kızlar bir başlık açmak istedim bu ay hormonlarımı düzene soktum ve inşallah ovulasyon testiyle yumurtlamayı yakalayıp tekrar denemek istiyorum sizlerde bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim daha önce ovulasyon yapmadığım için birbirimize yardımcı olalım diyorum burda kızlar
Bi arkadaşım var 5-6 aylık bi oğlu vardı sadece bi kere korunmasız olmuş o da pek önemsememiş ve sütte korur diye düşünmüş ama hamile kalmıştı kızı oldukazara nasıl oluyormuş cnm öyle bi örnek versene.
Maşaallah canım rabbim bize ve tüm isteyenlere de nasip etsin inşaallahBen yaptim ilk denemede ovulasyonla hamileyim tabi Allah tamamina ettirirse İnşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?