- Konu Sahibi Bendeniz07
-
biz ona cahillik diyoruz ama neyseBi arkadaşım var 5-6 aylık bi oğlu vardı sadece bi kere korunmasız olmuş o da pek önemsememiş ve sütte korur diye düşünmüş ama hamile kalmıştı kızı oldu
Amin aynen öylebiz ona cahillik diyoruz ama neysesütün korumayacağını bas bas bağırıyorlar.. ha bak spiralli kalanı anlarım işte o kazara olur.. doğum kontrol hapları da öyle sen sadece ilişki olduğunda hapı alırsan hapı yutarsın
yine de Rabbim hayırlısı versin.. amin.
masallah canim senin baya koyu bence sen gebesin. Canim ne zamandir bebek istiyon herhangi bir tedavi oldunmuEki Görüntüle 2211712
Bende eğer aynı koyuluğa gelirse yapıcam test gelmezse yapmak istemiyorum sonra çok üzülüyorum. Bak canım bu da dünkü testimin şimdiki hali
3 yıldır istiyoruz çok şükür 4 yaşında bi oğlum var hemen kardeşi olsun istedik ama olmadı akışına bıraktık 1 yıl önce de gebe kaldım ama düştü o gün bugündür olmadı dahamasallah canim senin baya koyu bence sen gebesin. Canim ne zamandir bebek istiyon herhangi bir tedavi oldunmu
insallah canim ben bu ay klomen basladim benimde oglum 6 yasinda 2 yildir istiyorum olmadi3 yıldır istiyoruz çok şükür 4 yaşında bi oğlum var hemen kardeşi olsun istedik ama olmadı akışına bıraktık 1 yıl önce de gebe kaldım ama düştü o gün bugündür olmadı dahainşaallah bu ay olmuştur seninde benim de canım hakkımızda hayırlısı olsun eğer olmazsa yılbaşından sonra tedaviye başlamak istiyorum
Yaaa bize de yol göster canım ben sabah foto yükledim ovülasyonumu bi bakarmısnBen yaptim ilk denemede ovulasyonla hamileyim tabi Allah tamamina ettirirse İnşaAllah
canım baktımda senin c çizginde benimkine göre baya koyu sanırım kullandıgın testten kaynaklı sen hangi markayı kullanıyosun3 yıldır istiyoruz çok şükür 4 yaşında bi oğlum var hemen kardeşi olsun istedik ama olmadı akışına bıraktık 1 yıl önce de gebe kaldım ama düştü o gün bugündür olmadı dahainşaallah bu ay olmuştur seninde benim de canım hakkımızda hayırlısı olsun eğer olmazsa yılbaşından sonra tedaviye başlamak istiyorum
Laboquick marka canım senin?canım baktımda senin c çizginde benimkine göre baya koyu sanırım kullandıgın testten kaynaklı sen hangi markayı kullanıyosun
benimde labquick canım ama benim c çizgisi koyu çıkmadı bekleyince koyulaşıyorLaboquick marka canım senin?
Canım idrarını kaç saat tutuyorsun? Eğer sıvı tüketiyorsan da c çizgisi tam koyu olmuyorbenimde labquick canım ama benim c çizgisi koyu çıkmadı bekleyince koyulaşıyor
Ben yaptim ilk denemede ovulasyonla hamileyim tabi Allah tamamina ettirirse İnşaAllah
Merhaba bayanlar bende bu ay ovulasyon testi yaptım 22 ve 23 de pik oldu 24 de çatladı aynı tarihte ovulasyon yapan varmı gebelik testleri kıyaslanabilir ne zaman belli olabilir anlaşılabilir. B Bendeniz07 canım keşke ilk yorumda pik olanları listeleseydin. Aralık ve ya diğer ay gebelik gruplarında yapıyorlar ya oyle takip daha kolay olurdu
Bana da pihtilasma testini onerdiler.. daha once yok diye sonradan cikmayacak diye bir sey soz konusu degil dedi..
Kurtajda ona da bakmislardi sorun olsaydi soylerlerdi heralde.
Insallah senin tupler acilmistir.. bu ay kalirsin hamile.
anladım canım demekki aldıgın yerden bile farkedebiliyor benim yumurtlama gununde bile c çizgisi koyu çıkmıyorEki Görüntüle 2211722 Eki Görüntüle 2211723 Eki Görüntüle 2211722
Bak canım bunlar yumurtlamadan bi gün önceki ve yumurtlama günü test fotolarım 10 dakika sonra çekiyorum
Yaa acilmamis mi ilaclarla senin dis gebelik mi olmustu..Cnm eve geldim gösterdim doktoruma tüplr kapalı ya ameliyat ya tüp bebek dedi çok kötü oldum
çok geçmiş olsun canım bende hsg çektirdim çok zor geçmişti inşallah seninde olur canımEvet cnm açtım da bir süre giremedim bu işlerle uğraşmaktan ondan rahim filmi falan derken şuan zor bir süreçden geçiyorum kötüyüm biraz inşallah olur şeninde
İdrarını 4 saat tutuyor musun? Çok garip markaları aynı niye öyle çıkıyor ki? Ben saat 6 gibi yapıcam testimi resim atarım yineanladım canım demekki aldıgın yerden bile farkedebiliyor benim yumurtlama gununde bile c çizgisi koyu çıkmıyor
Herşeyde vardır bir hayır belki doğal yollarla açılır herhangi bi kür falan yok mu acaba? Üzülme demek kolay ama gerçekten üzülme beterin beteri var sıkıntı en büyük engel zaten belki hiç tedaviye bile gerek kalmadan olur mevlam ne nasip eder bilemeyizCnm benim tüpler kapalıymış film çekildim yani ovulasyon da işe yaramaz artık bende ya ameliyatla açılacak tüpler yasa tüp bebek dedi çok kötüyüm şuan
yok canım 4 saat tutmuyom:) birbucuk saat tutuyorum mesela sabah 10.30 dan sonra bişey içmiyorum 11 gıbıde lavobaya gidiyom 12.30 1 arasıda test yapıyorum 4 saat tutamam ben:)İdrarını 4 saat tutuyor musun? Çok garip markaları aynı niye öyle çıkıyor ki? Ben saat 6 gibi yapıcam testimi resim atarım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?