• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetimin 11. Günü ovulasyon testi ilk bu ay başladım her gün yapıyorum ama hangi saatlerde yapmam gerekiyor ve kaç saat sıvı tüketmeden yapmalıyım bi de son olarak ne kadar süre idrarımı tutacağım kafam karıştı :KK57:

O zaman seninde adetin gecikecek galiba benim gibi geç yumurtlamışsın yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyormuş inşaallah olmayız hayırlı haberleri alırız
Adetım düzensiz ama tedavi gördüğümden bu yana düzene girdi ilaçlar vs. Bakalım hayırlısı artık inşallah olmayız:)

Adetimin 11. Günü ovulasyon testi ilk bu ay başladım her gün yapıyorum ama hangi saatlerde yapmam gerekiyor ve kaç saat sıvı tüketmeden yapmalıyım bi de son olarak ne kadar süre idrarımı tutacağım kafam karıştı :KK57:
Canım hangi marka kullanıyorsun bilmiyorum ama ben sabah 11 de yapıyorum ilk idrarla yapılmamalı testi yapmadan 3 saat önce yeme içmeyi kesiyorum tuvalete gitmiyorum.pik olmaya yakın akşamda yapıyorum ben. Hakkında hayırlısı olsun.

Ben günde 2 kez yapmanızı öneririm. Çünkü benim sabah pik olmayan testim akşam pik olmuştu sabah ölçtüğümde o kadar koyu değildi. Akşam yapmasaydım pik göremeyecektim

yok canim bende oyle olmadi ama ben agridan yoruldum ciglik cigligaydim bittiginde zaten elim ayagim bosaldi canim.

Senin de zor geçmiş cnm benim bitince bayılacak gibi oldum biraz uzandım yoksa olduğumda yerde bayılacaktım giyinemedim bile elim ayağım titremesinden

Canım hangi marka kullanıyorsun bilmiyorum ama ben sabah 11 de yapıyorum ilk idrarla yapılmamalı testi yapmadan 3 saat önce yeme içmeyi kesiyorum tuvalete gitmiyorum.pik olmaya yakın akşamda yapıyorum ben. Hakkında hayırlısı olsun.
Teşekkür ederim bende bu şekilde deneyim

Kızlar bende bu akşam durum böle sizler nasıl yorumluyorsunuz bana silikleşti gibi geldi

Eklentiler

• 20181203_224825.jpg
    20181203_224825.jpg
    80 KB · Görüntüleme: 22
Kızlar merhaba aklıma bisey takıldı çizgiler çok koyuyken mi tutar gebelik yoksa koyu kırmızıyı görüp sivilleşmeye baslayıncamı

Benim bugün misafirim vardı çok çay içtim az öncede ovulasyon testimi yaptım ama çok silik çıktı :olamaz:

Saat 6 gibi yapacaktım ama üşütmüşüm galiba iki gündür tutamıyorum idrarımı ovulasyon testim bu kızlar boş yere ümitlenmeyeyim değil mi? Acaba testi böyle olup sonra hamile olduğunu öğrenen var mıdır?
canim benim ovulasyon koyulasmadi sanirim bende gebelik yok sen bugunde yaptinmi test

Benim bugün misafirim vardı çok çay içtim az öncede ovulasyon testimi yaptım ama çok silik çıktı :olamaz:
bende tam sana yazmistim canim. Ayni donem yumurtlamisiz bence sende gebelik var ve eger sen cift cizgiyi gorursen sonra ben test yapicam acaba boyle bir totemmi yapsam:)

bende tam sana yazmistim canim. Ayni donem yumurtlamisiz bence sende gebelik var ve eger sen cift cizgiyi gorursen sonra ben test yapicam acaba boyle bir totemmi yapsam:)
:KK70::KK70: Ben o çizgiyi hiç göremiycem canım bence öyle bi totem yapma pişman olursun :olamaz:

Back