• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi arkadaşım var 5-6 aylık bi oğlu vardı sadece bi kere korunmasız olmuş o da pek önemsememiş ve sütte korur diye düşünmüş ama hamile kalmıştı kızı oldu
biz ona cahillik diyoruz ama neyse :D :D sütün korumayacağını bas bas bağırıyorlar.. ha bak spiralli kalanı anlarım işte o kazara olur.. doğum kontrol hapları da öyle sen sadece ilişki olduğunda hapı alırsan hapı yutarsın :D
yine de Rabbim hayırlısı versin.. amin.

biz ona cahillik diyoruz ama neyse :KK70: :KK70: sütün korumayacağını bas bas bağırıyorlar.. ha bak spiralli kalanı anlarım işte o kazara olur.. doğum kontrol hapları da öyle sen sadece ilişki olduğunda hapı alırsan hapı yutarsın :KK70:
yine de Rabbim hayırlısı versin.. amin.
Amin aynen öyle :super:

masallah canim senin baya koyu bence sen gebesin. Canim ne zamandir bebek istiyon herhangi bir tedavi oldunmu
3 yıldır istiyoruz çok şükür 4 yaşında bi oğlum var hemen kardeşi olsun istedik ama olmadı akışına bıraktık 1 yıl önce de gebe kaldım ama düştü o gün bugündür olmadı daha :110: inşaallah bu ay olmuştur seninde benim de canım hakkımızda hayırlısı olsun :dua: eğer olmazsa yılbaşından sonra tedaviye başlamak istiyorum

3 yıldır istiyoruz çok şükür 4 yaşında bi oğlum var hemen kardeşi olsun istedik ama olmadı akışına bıraktık 1 yıl önce de gebe kaldım ama düştü o gün bugündür olmadı daha :110: inşaallah bu ay olmuştur seninde benim de canım hakkımızda hayırlısı olsun :dua: eğer olmazsa yılbaşından sonra tedaviye başlamak istiyorum
insallah canim ben bu ay klomen basladim benimde oglum 6 yasinda 2 yildir istiyorum olmadi

canım baktımda senin c çizginde benimkine göre baya koyu sanırım kullandıgın testten kaynaklı sen hangi markayı kullanıyosun

Eklentiler

• Adsız.png
    Adsız.png
    291,8 KB · Görüntüleme: 24
Merhaba bayanlar bende bu ay ovulasyon testi yaptım 22 ve 23 de pik oldu 24 de çatladı aynı tarihte ovulasyon yapan varmı gebelik testleri kıyaslanabilir ne zaman belli olabilir anlaşılabilir. B Bendeniz07 canım keşke ilk yorumda pik olanları listeleseydin. Aralık ve ya diğer ay gebelik gruplarında yapıyorlar ya oyle takip daha kolay olurdu

Evet cnm açtım da bir süre giremedim bu işlerle uğraşmaktan ondan rahim filmi falan derken şuan zor bir süreçden geçiyorum kötüyüm biraz inşallah olur şeninde

Bana da pihtilasma testini onerdiler.. daha once yok diye sonradan cikmayacak diye bir sey soz konusu degil dedi..
Kurtajda ona da bakmislardi sorun olsaydi soylerlerdi heralde.
Insallah senin tupler acilmistir.. bu ay kalirsin hamile.

Cnm eve geldim gösterdim doktoruma tüplr kapalı ya ameliyat ya tüp bebek dedi çok kötü oldum

anladım canım demekki aldıgın yerden bile farkedebiliyor benim yumurtlama gununde bile c çizgisi koyu çıkmıyor
İdrarını 4 saat tutuyor musun? Çok garip markaları aynı niye öyle çıkıyor ki? Ben saat 6 gibi yapıcam testimi resim atarım yine

Cnm benim tüpler kapalıymış film çekildim yani ovulasyon da işe yaramaz artık bende ya ameliyatla açılacak tüpler yasa tüp bebek dedi çok kötüyüm şuan
Herşeyde vardır bir hayır belki doğal yollarla açılır herhangi bi kür falan yok mu acaba? Üzülme demek kolay ama gerçekten üzülme beterin beteri var sıkıntı en büyük engel zaten belki hiç tedaviye bile gerek kalmadan olur mevlam ne nasip eder bilemeyiz

İdrarını 4 saat tutuyor musun? Çok garip markaları aynı niye öyle çıkıyor ki? Ben saat 6 gibi yapıcam testimi resim atarım yine
yok canım 4 saat tutmuyom:) birbucuk saat tutuyorum mesela sabah 10.30 dan sonra bişey içmiyorum 11 gıbıde lavobaya gidiyom 12.30 1 arasıda test yapıyorum 4 saat tutamam ben:)

Back