• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese günaydın :) bayanlar ben geçen hafta Cumartesi günü günü yumurtladım bi gün öncesini ve bi gün sonrasını değerlendirebildik. Çok merak ediyorum tuttu mu diye biliyorum gebelik testinde çıkmaz o yüzden dün dayanamayıp ovulasyon test yaptım sizce ümitlenmeli miyim? Git gide koyulaşır mı acaba? Bugünde yapsam mı bitirmek istemiyorum testlerimiEki Görüntüle 2211658
Canım merhaba umudunu kırmak istemem ama geçen ayda benm öle olmuştu ya 7 gün gecikme yaşadım ovü. Yapayım dedim benmde çift cıktı ama belki senin hamileliktir canım yaa inşallah öledir

Kızlar sizce sivilleşme varmı biz bi dünü değerlendiremedik yaaa

Eklentiler

• 20181203_110908.jpg
    20181203_110908.jpg
    63,2 KB · Görüntüleme: 28
Herkese günaydın :) bayanlar ben geçen hafta Cumartesi günü günü yumurtladım bi gün öncesini ve bi gün sonrasını değerlendirebildik. Çok merak ediyorum tuttu mu diye biliyorum gebelik testinde çıkmaz o yüzden dün dayanamayıp ovulasyon test yaptım sizce ümitlenmeli miyim? Git gide koyulaşır mı acaba? Bugünde yapsam mı bitirmek istemiyorum testlerimiEki Görüntüle 2211658
Normal silikleşmeden biraz daha koyu çıkmış. Aralarda hiç yaptınız mı? Çok silikleşip tekrar koyu olmaya mı başladı?

benim de yum.günlerim boş geçti öncesinde 2 değerlendirme, bir de adete yakın olur 2..
böyle de tutması zorlaşıyor işte.
olsun sıkma canını bugün değerlendir o vakit.
Ay canım anlayamadım biz 19 20 21 22 değerlendirdik 23 olmadı buaksan kısmetse şansım düşünlü acaba

Merhaba bayanlar bende bu ay ovulasyon testi yaptım 22 ve 23 de pik oldu 24 de çatladı aynı tarihte ovulasyon yapan varmı gebelik testleri kıyaslanabilir ne zaman belli olabilir anlaşılabilir. B Bendeniz07 canım keşke ilk yorumda pik olanları listeleseydin. Aralık ve ya diğer ay gebelik gruplarında yapıyorlar ya oyle takip daha kolay olurdu

Ay canım anlayamadım biz 19 20 21 22 değerlendirdik 23 olmadı buaksan kısmetse şansım düşünlü acaba
çatlayamayan sendin değil mi yanlış hatırlamıyorum.. 4 gün sıkı değerlendirmişsin işte şansın yüksek gibi, inşallah doğru zamandır:)

Canım merhaba umudunu kırmak istemem ama geçen ayda benm öle olmuştu ya 7 gün gecikme yaşadım ovü. Yapayım dedim benmde çift cıktı ama belki senin hamileliktir canım yaa inşallah öledir
:KK12: inşaallah canım inşaallah umut işte gebelik testim var ama olsada çıkmaz biliyorum o yüzden tutmaya çalışıyorum kendimi. Hanımlar geçen hafta Cumartesi yumurtladım sizce hangi gün test yapayım :dua:

İnşaallah ya bi umut işte gebelik testini aklımdan çıkarmak için uğraş arıyorum kendime
evet evet düşünmemek en iyisi, bu ay ben 2 defa yaptım, bir adet sonrası bir de ağrı hissettiğimde, daha da yapmıcam.. çok karışıyor kafa.. güzel uğraşlar bul, çık gez evdeysen..

Merhaba bayanlar bende bu ay ovulasyon testi yaptım 22 ve 23 de pik oldu 24 de çatladı aynı tarihte ovulasyon yapan varmı gebelik testleri kıyaslanabilir ne zaman belli olabilir anlaşılabilir. B Bendeniz07 canım keşke ilk yorumda pik olanları listeleseydin. Aralık ve ya diğer ay gebelik gruplarında yapıyorlar ya oyle takip daha kolay olurdu
Benimde 24 de pik oldu canım sabırsızlıkla bekliyorum

evet evet düşünmemek en iyisi, bu ay ben 2 defa yaptım, bir adet sonrası bir de ağrı hissettiğimde, daha da yapmıcam.. çok karışıyor kafa.. güzel uğraşlar bul, çık gez evdeysen..
Çok soğuk :) o yüzden çıkmıyorum bi yere

:KK70: havuç incir yaptın mı kendi mi çatladı acaba? yaa ille her günde tutcak diye bir şey yok..:KK54: 1 denemeyle tutturan var.. :KK57:sıkma canını...
Havuç yedim bikaç gün su falan yapmadım canım aksamda incir.yedim havuç yedim Ama sanki hala bana siliklesmedi gibi.geliyor tam anlamıyla

Evet 24 de pik oldu 25 de çok silikleşmişti zoraki bi çizgi çıkmıştı
canım bende dün yaptım 2 gün once çizgi yoktu çok çok silikti dün baktım ovulasyon seninki gibi ben bu oglende ovulasyon yapıcam sende yap atarım öğleden sonra elinde varsa gebelik yapsana ben dün yaptım son bir tane kaldı . aramızda bir gün varya bugun yapsan acaba sende çıkarmı

Back