Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar, dün testi yapmadım bugün 29.gunum bende durum böyle. Çatlıyor mu ki ?anlamadım

Eklentiler

• IMG_20181130_120533_.png
    2,2 MB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20181130_120817_.png
    1,4 MB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20181202_124337_.png
    1,7 MB · Görüntüleme: 36
Ben çatlama die biliyorum canım ama yanlış biliyorda olablrm

Bende salı günü akşam ve çarşamba sabah koyuydu akşamına silikleşme başladı cuma günü de kahverengi pembe akıntı geldi bir kaç damla. Kan da çatlama belirtisi diyorlar o yüzden sordum

Kızlar bende birşey sorucam ,benim tahmini bat 5 Aralık ama benim testlerde yeni kıpırdanmalar oluyor.bem şimdi inşallah hamile kaldıysam ne zaman test yapmalıyım? Sanırım geç yumurtlayanlar için erken gebelik testi ise yaramayacak.

Adet zamanının geçmesini bekle bence canım. En kaliteli sonucu ozaman alırsın.

En erken yumurtanın çatlamasından 10 gün sonra çıkıyor idrarda canım.

Herkese günaydın :) bayanlar ben geçen hafta Cumartesi günü günü yumurtladım bi gün öncesini ve bi gün sonrasını değerlendirebildik. Çok merak ediyorum tuttu mu diye biliyorum gebelik testinde çıkmaz o yüzden dün dayanamayıp ovulasyon test yaptım sizce ümitlenmeli miyim? Git gide koyulaşır mı acaba? Bugünde yapsam mı bitirmek istemiyorum testlerimi

bu normal silikleşmesini gösteriyor bence hala çok erken daha, Allah bilir bakalım tutmuştur inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…