Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yeni ovulasyon bakmaya baslayacak olanlar sat tarihini yazsinlar.
Benim 25 kasim ovulasyona 5 aralıktan sonra baslamayi düşünüyorum

Kızlar 19.gün yumurtlama gözüktü koyu çift çizgi bugün 21.gün hala koyu çift çizgi normal mi sizce kaç gün sürüyor normalde çatlama süresi

Benimkinede yorum yaparmisiniz

Eklentiler

• Screenshot_2018-11-30-12-30-05.png
    773,1 KB · Görüntüleme: 32
Cnm benimde yumurtlamam geç oluyo 20. Günden sonra.
Yumurtanızla ilgili bi sorun var mı sende?
Yumurta tembelliği, pco gibi?
Bende yumurta tembelliği var.
Canım ben 2 asilama oldum herhangi bir sorunum yok ,2 sene önce pko başlangıcı dediler sonra düzeldi dediler. Tüp bebek önerdi doktorum ama ben birde ovulasyon testi deneyim dedim.

Valla canm ben yaptırdım ama bi daha olsa yaptırır miyim bilmiyorum. Flmi çekerken çok ağrımıyor aynı adet sancısı gibi hafif ama filmden hemen sonra cnm cooooooook yandi

Ay sabah bende yaptırcam 1 de bak bende korktum şimdi zaten korkuyorum ay ee sen filmden sonra bi sonuç aldın mı

Ay sabah bende yaptırcam 1 de bak bende korktum şimdi zaten korkuyorum ay ee sen filmden sonra bi sonuç aldın mı
Yo valla canm bi sonuç alamadım tüpler acik rahim gayet iyi dediler ama hala beklemedeyim şubatta çekiştirmiştim ben .bide bu flimi çekerken kullandıkları sıvı çok önemli bi yakanı var mış bide yakmayani (şu bazlı ve yağ bazlı diyolar) benimki yağ bazliydi belkide o yüzden çok canm yandı sen korkma allahım hakkında hayırlısını versin ins haber ver bana da

Kızlar topikte olanlar beni bilir en baştan beri sizineyim bu ay gebe kalan var mı güzel bir haber verecek olan hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…