- 14 Kasım 2018
- 230
- 436
- 53
- Konu Sahibi Bendeniz07
-
Kesinlikle pozitif canım mutlaka 3-4 günü değerlendir. Pozitif sonuç Bu ay içinde ilk defa mı oluyor?Selam kızlar 27.gun sonucum.tahmini bat 5 Aralık.
Ben 2 gün diye biliyorum.Kızlar 19.gün yumurtlama gözüktü koyu çift çizgi bugün 21.gün hala koyu çift çizgi normal mi sizce kaç gün sürüyor normalde çatlama süresi
Cnm benimde yumurtlamam geç oluyo 20. Günden sonra.Selam kızlar 27.gun sonucum.tahmini bat 5 Aralık.
2 gündür değerlendiriyoruz hayırlısı inşallah. Bu ay basladim testlere ilk defa bu sonucu gördüm.Kesinlikle pozitif canım mutlaka 3-4 günü değerlendir. Pozitif sonuç Bu ay içinde ilk defa mı oluyor?
Canım ben 2 asilama oldum herhangi bir sorunum yok ,2 sene önce pko başlangıcı dediler sonra düzeldi dediler. Tüp bebek önerdi doktorum ama ben birde ovulasyon testi deneyim dedim.Cnm benimde yumurtlamam geç oluyo 20. Günden sonra.
Yumurtanızla ilgili bi sorun var mı sende?
Yumurta tembelliği, pco gibi?
Bende yumurta tembelliği var.
Pek anlamam ben ama henüz olmamış gibi.kacinci günün bugün?Benimkinede yorum yaparmisiniz
Selam canım ovülasyon neden boşa gitti acaba neyi yanlış yaptın bende takipteyim belki bende yanlış yapıyorumdur
Valla canm ben yaptırdım ama bi daha olsa yaptırır miyim bilmiyorum. Flmi çekerken çok ağrımıyor aynı adet sancısı gibi hafif ama filmden hemen sonra cnm cooooooook yandi
18 kasımdan beri yapıyorum hala tık yok pko hastasıyım. Geç olmadımı sizcede nerdeyse adet günüm geliyor 10 aralıkta. 4 aydır olmuyor zaten
Yo valla canm bi sonuç alamadım tüpler acik rahim gayet iyi dediler ama hala beklemedeyim şubatta çekiştirmiştim ben .bide bu flimi çekerken kullandıkları sıvı çok önemli bi yakanı var mış bide yakmayani (şu bazlı ve yağ bazlı diyolar) benimki yağ bazliydi belkide o yüzden çok canm yandı sen korkma allahım hakkında hayırlısını versin ins haber ver bana daAy sabah bende yaptırcam 1 de bak bende korktum şimdi zaten korkuyorum ay ee sen filmden sonra bi sonuç aldın mı
Selam ovu testi yapiyor musun durumlar nedir sende baska cocuk var mi?Merhaba anne adayları beni de alırmısınız araniza
Merhaba cook eski uyeyim 4,5 yaşında kızım var o zamanlarda burada dolaşırdım şimdi ikinci gocuk için tekrar kk dayimSelam ovu testi yapiyor musun durumlar nedir sende baska cocuk var mi?
Duani sevdim baban dede olsun insallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?