• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ayda eğer denk gelmezse doktora gidip yumurtlama takibi yaptırmak istiyorum. Destek olalım birbirimize kızlar. Sizler ne zaman başladınız. ?

Selam kızlar buda benim ovülasyon takibim 2gündür kırmızı hatta bugün çok yoğun kırmızı masallah
Bu ayda eğer denk gelmezse doktora gidip yumurtlama takibi yaptırmak istiyorum. Destek olalım birbirimize kızlar. Sizler ne zaman başladınız.

Eklentiler

• 20181129_225934.jpg
    20181129_225934.jpg
    104,1 KB · Görüntüleme: 24
Ne zamandır deniyorsun canım
Aslında çok uzun zaman olmadı benim. Yaklaşık 2 aydır diyebilirim. Fakat iş arama surecindeyim ve kimse iş vermiyor çocuk düşüneceğim için. Diyor bu 3 yıllık evli elbet çocuk yapacak. O yüzden bende bı evladım olsun sonrasında rahat rahat kariyer yapiyim diyorum. Bu arada iş olumlu olursa ne âlâ ...

Aslında çok uzun zaman olmadı benim. Yaklaşık 2 aydır diyebilirim. Fakat iş arama surecindeyim ve kimse iş vermiyor çocuk düşüneceğim için. Diyor bu 3 yıllık evli elbet çocuk yapacak. O yüzden bende bı evladım olsun sonrasında rahat rahat kariyer yapiyim diyorum. Bu arada iş olumlu olursa ne âlâ ...
Canım aslında benimde planım şu benim bu sene okulumda son senem bende smdi olsun istyrum ki doğup biraz büyüdükten sonra rahat rahat bırakıp çalışanların bende çalışmak çok istyrum ya mesleğim hayırlısıyla okul öncesi öğretmenliği bizimde denememizde bu ay 3. Ay ama ovülasyonu ilk bu ay denedm

Canım aslında benimde planım şu benim bu sene okulumda son senem bende smdi olsun istyrum ki doğup biraz büyüdükten sonra rahat rahat bırakıp çalışanların bende çalışmak çok istyrum ya mesleğim hayırlısıyla okul öncesi öğretmenliği bizimde denememizde bu ay 3. Ay ama ovülasyonu ilk bu ay denedm
Okulla birlikte hamileliği yürütüp sonrasında güzelce bakarsın evladına.. okul öncesi öğretmenlikte de çocuğunun olup olmamasına bakiyormus veliler. (arkadaşımdan duyduğum kadarıyla söylüyorum )
İnşallah canım gönlümüze göre nasip etsin Allah.. bize ve tüm bekleyenlere...

Bende şimdi internetten araştırıyordum hamileliği hızlandırmak adına ekstraa ne yapabilirim diye :)

Okulla birlikte hamileliği yürütüp sonrasında güzelce bakarsın evladına.. okul öncesi öğretmenlikte de çocuğunun olup olmamasına bakiyormus veliler. (arkadaşımdan duyduğum kadarıyla söylüyorum )
İnşallah canım gönlümüze göre nasip etsin Allah.. bize ve tüm bekleyenlere...

Bende şimdi internetten araştırıyordum hamileliği hızlandırmak adına ekstraa ne yapabilirim diye :)
Canım bende avokadonun doğurganlığı artırdığını okumuştum bu ay bol bol tükettim bakalım sonuç sağlıcakmı

13. Testim adetin bitiminden 2. Gün başladım tık yok bende

Eklentiler

• EA1B5A55-5291-496D-B38D-8AF1B8968ED1.jpeg
    EA1B5A55-5291-496D-B38D-8AF1B8968ED1.jpeg
    75,7 KB · Görüntüleme: 40
Selam kızlar erken test yaptım negatif çıktı :/ 2 gündür de ateşim 40lara çıkıyor çok fena boğaz enfeksiyonu olmuşum inş hamilelik yoktur bebeğin etkilenmesini istemem :( bir kaç güne belli olucak ..kış boyunca çalışmaları durdurma kararı aldım hayırlısı olsun ..

Back