- 24 Ekim 2018
- 438
- 539
- 23
- Konu Sahibi Bendeniz07
-
Son ay kuzum son ayKızlar bu ay bende tekrardan deniyorum ovulasyon testini. Bugün ikinci günüm... Hepimize uğurlu gelsin yılın son aylari
İnşallah 2019 a hamile gireriz canım aminnnKızlar bu ay bende tekrardan deniyorum ovulasyon testini. Bugün ikinci günüm... Hepimize uğurlu gelsin yılın son aylari
Denicem canım sağolİnternet sayfasi üzerinden foruma girdiğinde dosya yükle dediğinde yükleyebilirsin sonucunu.
Bu ayda eğer denk gelmezse doktora gidip yumurtlama takibi yaptırmak istiyorum. Destek olalım birbirimize kızlar. Sizler ne zaman başladınız.
Ne zamandır deniyorsun canımBu ayda eğer denk gelmezse doktora gidip yumurtlama takibi yaptırmak istiyorum. Destek olalım birbirimize kızlar. Sizler ne zaman başladınız. ?
Canım değerlendir mutlaka. 20.gun yumurtlamissin. Kaçırma bu günleri :)Selam kızlar buda benim ovülasyon takibim 2gündür kırmızı hatta bugün çok yoğun kırmızı masallah
Dünde bugünde değerlendirdik canımC
Canım değerlendir mutlaka. 20.gun yumurtlamissin. Kaçırma bu günleri :)
Aslında çok uzun zaman olmadı benim. Yaklaşık 2 aydır diyebilirim. Fakat iş arama surecindeyim ve kimse iş vermiyor çocuk düşüneceğim için. Diyor bu 3 yıllık evli elbet çocuk yapacak. O yüzden bende bı evladım olsun sonrasında rahat rahat kariyer yapiyim diyorum. Bu arada iş olumlu olursa ne âlâ ...Ne zamandır deniyorsun canım
Canım aslında benimde planım şu benim bu sene okulumda son senem bende smdi olsun istyrum ki doğup biraz büyüdükten sonra rahat rahat bırakıp çalışanların bende çalışmak çok istyrum ya mesleğim hayırlısıyla okul öncesi öğretmenliği bizimde denememizde bu ay 3. Ay ama ovülasyonu ilk bu ay denedmAslında çok uzun zaman olmadı benim. Yaklaşık 2 aydır diyebilirim. Fakat iş arama surecindeyim ve kimse iş vermiyor çocuk düşüneceğim için. Diyor bu 3 yıllık evli elbet çocuk yapacak. O yüzden bende bı evladım olsun sonrasında rahat rahat kariyer yapiyim diyorum. Bu arada iş olumlu olursa ne âlâ ...
Okulla birlikte hamileliği yürütüp sonrasında güzelce bakarsın evladına.. okul öncesi öğretmenlikte de çocuğunun olup olmamasına bakiyormus veliler. (arkadaşımdan duyduğum kadarıyla söylüyorum )Canım aslında benimde planım şu benim bu sene okulumda son senem bende smdi olsun istyrum ki doğup biraz büyüdükten sonra rahat rahat bırakıp çalışanların bende çalışmak çok istyrum ya mesleğim hayırlısıyla okul öncesi öğretmenliği bizimde denememizde bu ay 3. Ay ama ovülasyonu ilk bu ay denedm
Canım bende avokadonun doğurganlığı artırdığını okumuştum bu ay bol bol tükettim bakalım sonuç sağlıcakmıOkulla birlikte hamileliği yürütüp sonrasında güzelce bakarsın evladına.. okul öncesi öğretmenlikte de çocuğunun olup olmamasına bakiyormus veliler. (arkadaşımdan duyduğum kadarıyla söylüyorum )
İnşallah canım gönlümüze göre nasip etsin Allah.. bize ve tüm bekleyenlere...
Bende şimdi internetten araştırıyordum hamileliği hızlandırmak adına ekstraa ne yapabilirim diye :)
10 kasım cAnımCnm adetin hangi gün başlamıştı.
Bugün daha 21. Günün.13. Testim adetin bitiminden 2. Gün başladım tık yok bende
Bunu ilk defa duydum bak bilmiyordum canım çok sağol :)Canım bende avokadonun doğurganlığı artırdığını okumuştum bu ay bol bol tükettim bakalım sonuç sağlıcakmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?