Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
valla bilemedim siyaha yakın akıntı, regldir muhtemelen o zaman adet sancısı da çektim diyorsun.. pazar günü bekliyorduk değil mi?

valla bilemedim siyaha yakın akıntı, regldir muhtemelen o zaman adet sancısı da çektim diyorsun.. pazar günü bekliyorduk değil mi?
evet testlerden öyle görünüyor. bana da regl gibi geliyor ama hiç erken olmazdım 3 gün erken geldi kafam karıştı. neyse devamı gelirse belli olur

evet testlerden öyle görünüyor. bana da regl gibi geliyor ama hiç erken olmazdım 3 gün erken geldi kafam karıştı. neyse devamı gelirse belli olur
stres üzüntü ilaç vs etkiliyor canım, geriye ya da ileriye atabiliyor. inşallah yerleşme diyelim ama.. ona da pembe gibi diyorlar sanki...

hayırlısı bakalım.. dağ büyüyor iyice

Teşekkür ederim canım amin inşallah 65.5 çıkmıştı adetime 4 gün kala.

Rabbim kucağına almayı nasip etsin cnm.
Ilk bebek mi?

Allah bağışlasın cnm.
Ilk çocuğun nasıl oldu? O da mı testle?
Bebeğim 1.5 yaşında.
Ama bizim hikaye uzun 6 sene içinde 4 tüp bebek denemişliğimiz var. Sonra internetten bu testi duydum ve ilk denememde oldu. Nasip işte.
Yaşın kaç?

Amin canim sizinkini de.. ilk gebeligim de kurtaj oldu..2. Ye yani kizimdan once 3 sene korundum sonrasinda 9 ay sonunda ulastik... o zmn testlerden falan haberim yoktu 39 olduk artik ovu testini burdan ogrendim
3. Ay bu ay gerci ben agrimdan anliyordum ovu gununu..testle teyit etmis oldum.. cok koyu elde edemiyorum maalesef..yumurta rezervlerim azalmis..
Senin yas kac?

Tuttu cnm 1.5 yaşında oğlum var. Rabbim isteyenlerede versin.
Allah bağışlasın canım.aminn bizede nasip olur inşallah benim.bugun de koyu hala çatlamadı yumurtam ama değerlendirdik yine şuan 2 gün oldu koyu kırmızı 2sindede ilişki oldu ama eşim hastalanmak üzere korkuyorum tutmıcak die direnci düşmek üzere gribe tutulcak sanırm

Amin cnm, inşallah kardeş gelir kızına.
Bende 34 olcam.

Bişey olmaz cnm korkma, bak hastalanmadan önce değerlenirmişsiniz.

Hayırlısıyla sizede nasip etsin Rabbim, burdaki herkese.
Isteyenleri çok iyi anlarım, çünkü bu yoldan bizde geçtik.

Gribe ballı zencefilli (tozu) çay birebir.
Geçmiş olsun.
Merakla bekliyorum sonuçları

Kızlar selam,uzun zamandır giremedim bu ovulasyon testi sabır gerektiren birşeymis onu anladım. 26.gunumde anca bu sonuca ulaştım. Dün akşamı değerlendirdik bu akşamı da değerlendirmek lazım sanırım.

Eklentiler

• 20181129_213527.jpg
    172,1 KB · Görüntüleme: 29
İnşallah canım benim aminnn

Kızlar selam,uzun zamandır giremedim bu ovulasyon testi sabır gerektiren birşeymis onu anladım. 26.gunumde anca bu sonuca ulaştım. Dün akşamı değerlendirdik bu akşamı da değerlendirmek lazım sanırım.
Merhaba canım resim.url si nasıl aldın ben bilmiyorum da bende yükleyim sonuçlarımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…