• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar bende burda yeni sayılırım sormak istediğim soru saat kaçta iyi sonuç alıyorsunuz acaba
Merhaba hoşgeldin, yani benim yaptığım testte sabah 10 akşam 8 arası testi yapın yazıyor,hergun sabah 11de yapıyorum benim için en uygun saat bu bazen akşamları da yapıyorum. Elinde testin fazlaysa sabah ve akşam yapabilirsin.

Yo valla canm bi sonuç alamadım tüpler acik rahim gayet iyi dediler ama hala beklemedeyim şubatta çekiştirmiştim ben .bide bu flimi çekerken kullandıkları sıvı çok önemli bi yakanı var mış bide yakmayani (şu bazlı ve yağ bazlı diyolar) benimki yağ bazliydi belkide o yüzden çok canm yandı sen korkma allahım hakkında hayırlısını versin ins haber ver bana da

Yaptırdım cnm benim de baya Ağrı'm oldu kasıklarım da rahim ağzında yara varmış bide o çok acı verdi tüpler tıkalıydı ilaç gitmediği için yüksek dozda havayla vermiş ilacı birinden biraz gitmiş diğerinden gitmemiş ilaçlar tüplere kendi doktoruna da göster bütün herşeyi anlatır dedi işte muhtemelen tüplerin yapışık dedi bana işte moralim bozuldu biraz bide işlemden sonra benim başım döndü tansiyonum düştü bayılacaktım biraz uzandım öyle kendime geldim doktor normal de çok Ağrı'n olmazdı ama normalden fazla verdim havayı ilacı dedi

Merhaba cook eski uyeyim 4,5 yaşında kızım var o zamanlarda burada dolaşırdım şimdi ikinci gocuk için tekrar kk dayim
Allah bagislasin yavrularimizi
Evet profilden baktim 2012 diyor.. ne zamandir ugrasiyorsun 2. Bebis icin.. insallah fazla bekletmez.

Yaptırdım cnm benim de baya Ağrı'm oldu kasıklarım da rahim ağzında yara varmış bide o çok acı verdi tüpler tıkalıydı ilaç gitmediği için yüksek dozda havayla vermiş ilacı birinden biraz gitmiş diğerinden gitmemiş ilaçlar tüplere kendi doktoruna da göster bütün herşeyi anlatır dedi işte muhtemelen tüplerin yapışık dedi bana işte moralim bozuldu biraz bide işlemden sonra benim başım döndü tansiyonum düştü bayılacaktım biraz uzandım öyle kendime geldim doktor normal de çok Ağrı'n olmazdı ama normalden fazla verdim havayı ilacı dedi
Gecmis olsun.. bu islemde acmistir tupleri muhtemelen
Akla gelmeyen basa geliyor iste Rabbim beterlerinden saklasin. Dermansiz dert vermesin cnm.

Çok geçmiş olsun cnm ağrı olmuyor diyolarda yalan o oluyor ister istemez ama seni çok sarsmış benim rahim ağzında ağrı olmamıştı ama aynı dediğin dibi baş dönmesi mide bulantısı yaşamıştım çok kötüydü ama geldi geçti çok şükür korkma sende tüplerin açılmıştır bu sayede sıvıyı fazla verince tüplerde açılıyor cunku

Bende isten gelince saat 7 gibi yapiyorum.. oncesinde sivi alimini kesmen gerek bi 2.5 3 saat.. kolay gelsin.. duzenli midir adetlerin..
Düzenliydi aslında birkaç aydın değişti :( bir gün nerdeyse çift çizgi diğer gün hiç bişey çıkmadı ben dedi. Kesin beceremedim

Kızlarr çok moralim.bozuk yardım edinmek
Yumurtam çatlamıyor 19.gün cift çizgiyi gördüm bugün 22.gün hala çift çizgi delircem çok moralim.bozuldu catlamıcak die başına gelen var mı böle olması normal mi :kızgın:

Gecmis olsun.. bu islemde acmistir tupleri muhtemelen
Akla gelmeyen basa geliyor iste Rabbim beterlerinden saklasin. Dermansiz dert vermesin cnm.

Sağol kuzum valla aklıma gelmezdi gerçekten çünkü daha önceden gebe kaldığım için bişi yoktur diye düşündüm inşallah açılmıştır bakalım kendi doktoruma göstermedim daha bakalım o neler Dicek

Çok geçmiş olsun cnm ağrı olmuyor diyolarda yalan o oluyor ister istemez ama seni çok sarsmış benim rahim ağzında ağrı olmamıştı ama aynı dediğin dibi baş dönmesi mide bulantısı yaşamıştım çok kötüydü ama geldi geçti çok şükür korkma sende tüplerin açılmıştır bu sayede sıvıyı fazla verince tüplerde açılıyor cunku

İnşallah kuzum ya biraz korktum tabi yapışık kapalı falan çelişkili konuşunca bakalım kendi doktorum ne Dicek p tesi göstermeye gidicem işte bnde öyle eşimi aradım hemen içeriye gel kötüyüm çok dedim uzanmasam bayılacaktım nerdeyse benim havayı biraz fazla verdiği için Ağrı'm biraz çok oldu bide içini silerken yara olduğu için acıması biraz oldu ama şükür atlattım kuzum şuan da da öyle bir Ağrı'm yok sadece halsizlik yaptı biraz bende

Yumurtam çatlamıyor 19.gün cift çizgiyi gördüm bugün 22.gün hala çift çizgi delircem çok moralim.bozuldu catlamıcak die başına gelen var mı böle olması normal mi :kızgın:

Kuzum olabilir benim de birkere çatlamamış yumurta oda kiste çevirmişti adet olunca kendiliğinden geçmişti bazen böyle durumlar olabiliyormuş sen devam et madem bakalım yada bi doktora git sor

Arkadaşlar merhaba temmuz ayı ve ekim ayı olmak üzere 2 kez ovü testi kullandım ama hiçbirinde koyu çizgi olmamıştı hep silik çıktı. Bu ay kasımda tekrar denedim böyle çıktı + koyduklarımı değerlendirdik. 27 kasım(salı) ve 28 kasım(çarşamba) koyuydular sonra silikleşti. Cuma günü ise ilk önce pembe sonra sonra kahverengi akıntım oldu bir kaç saat sürdü geçti. O yüzden o günüse değerlendirdim. Sizce yumurta çatlaması belirtileri mi bunlar? Aynı şeyi yaşayan var mı?

Eklentiler

• 8651D75D-12D5-4BD6-AB4D-84E44E883665.png
    8651D75D-12D5-4BD6-AB4D-84E44E883665.png
    839 KB · Görüntüleme: 27
İnşallah kuzum ya biraz korktum tabi yapışık kapalı falan çelişkili konuşunca bakalım kendi doktorum ne Dicek p tesi göstermeye gidicem işte bnde öyle eşimi aradım hemen içeriye gel kötüyüm çok dedim uzanmasam bayılacaktım nerdeyse benim havayı biraz fazla verdiği için Ağrı'm biraz çok oldu bide içini silerken yara olduğu için acıması biraz oldu ama şükür atlattım kuzum şuan da da öyle bir Ağrı'm yok sadece halsizlik yaptı biraz bende
Bundan sonra dikkat et canım çift çorap giy eşine de söyle incir siyah kuru üzüm kayısı kaju alsın gun içinde ye bak gör çok iyi gelecek

Cnm eğer catlamadigini düşünüyorsan garanti veririm şu tarifi dene yumurtan kiste dönmesin 2 havuç kes 2bardak suda kaynat ayrı bi kapta 10 kadar kuru incir kaynat yine 2 bardak sonra ikisini bi surahide birleştir günde iki bardak ic

Arkadaşlar merhaba temmuz ayı ve ekim ayı olmak üzere 2 kez ovü testi kullandım ama hiçbirinde koyu çizgi olmamıştı hep silik çıktı. Bu ay kasımda tekrar denedim böyle çıktı + koyduklarımı değerlendirdik. 27 kasım(salı) ve 28 kasım(çarşamba) koyuydular sonra silikleşti. Cuma günü ise ilk önce pembe sonra sonra kahverengi akıntım oldu bir kaç saat sürdü geçti. O yüzden o günüse değerlendirdim. Sizce yumurta çatlaması belirtileri mi bunlar? Aynı şeyi yaşayan var mı?
Canm teste göre perşembe günün pik yapmış cuma günü yumurtan çatlamış başka topiklere bakabilirsin yumurta çatlarken penbe akıntı olabiliyormuş

Cnm eğer catlamadigini düşünüyorsan garanti veririm şu tarifi dene yumurtan kiste dönmesin 2 havuç kes 2bardak suda kaynat ayrı bi kapta 10 kadar kuru incir kaynat yine 2 bardak sonra ikisini bi surahide birleştir günde iki bardak ic
Bikaç gündür havucu duydum ama soyup tüketiyordum böle olduğunu bilmyrdum yarın nerdeyse 5 gün olcak çatlamadığı geç kaldım bence offf bu ayda çöpe gitti moralim yerle bir oldu resmen

Bende durum bu kızlar lütfen bilgisi olan paylaşsın benmle

Eklentiler

• 20181201_111511.jpg
    20181201_111511.jpg
    115,8 KB · Görüntüleme: 32
Bikaç gündür havucu duydum ama soyup tüketiyordum böle olduğunu bilmyrdum yarın nerdeyse 5 gün olcak çatlamadığı geç kaldım bence offf bu ayda çöpe gitti moralim yerle bir oldu resmen
Canm benim anlattığım gibi kullanman daha etkili yumurta zayıf kalitesiz se bile daha iyi hale geliyor ve çatlamasını sağlıyor

Back