Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 3 gündür havuç yiyorum öle soyup yarın incir alcam canım tarifi nasıl
Canın 2 havuç soymadan yıka büyük parçalar halinda kes 2 bardak suda kaynat 10 .12 inciri farklı bi kapta yine 2 buçuk bardak suda kaynat sonr bi surahide soğumadan birleştir günde iki bardak iç

Bundan sonra dikkat et canım çift çorap giy eşine de söyle incir siyah kuru üzüm kayısı kaju alsın gun içinde ye bak gör çok iyi gelecek

Öyle kuzum bakalım p tesi yi bekliyorum inşallah olumsuz bişey demez doktor Evet kalın giyiniyorum çorap falan daha dikkat artık

Bana da pihtilasma testini onerdiler.. daha once yok diye sonradan cikmayacak diye bir sey soz konusu degil dedi..
Kurtajda ona da bakmislardi sorun olsaydi soylerlerdi heralde.
Insallah senin tupler acilmistir.. bu ay kalirsin hamile.

Canım bu konular hakkında epey bilgilisin sanırım. Pko için de var mı önerdiğin bişeyler :) ovulasyon testleri çok yanıltıyor beni ya :/ S Snrs

Canım bu konular hakkında epey bilgilisin sanırım. Pko için de var mı önerdiğin bişeyler :) ovulasyon testleri çok yanıltıyor beni ya :/ S Snrs
Estağfurullah ya 4 yıldır doktor lar başından attığı icin kendi derdi mi kendim çözmeyi öğrenmek zorunda kaldım Pko icin hayıt tohumu kullan derim hormonları düzenliyor pkonun kesin çözümü yok ama ıyi gelen bi çok insan var bende yumurtlama tembelliği ve hormonlarda bozukluk vardı kullanmıştım ise yaramıştı biraz araştır dene istersen

S
Soğan suyunu çok okudum sitede şimdi ona başladım ona devam ediyorum. Eger güzel sonuçlar olmazsa birde onu denerim artık. Sağol canım.

Bana da pihtilasma testini onerdiler.. daha once yok diye sonradan cikmayacak diye bir sey soz konusu degil dedi..
Kurtajda ona da bakmislardi sorun olsaydi soylerlerdi heralde.
Insallah senin tupler acilmistir.. bu ay kalirsin hamile.

İnşallah cnm hepimiz kalırız inşallah ptesi öğrencem artık bütün bilgileri bakalım ne Dicek

Pazartesi hepimiz için önemlimgaliba kızlar inşAAllah rabbim hepimize sağlıklı hayırlı bebekler verir hepimiz sonucumuzu paylaşalım olur mu umut olalım birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…