Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar bende bu ay ovülasyon takibine başladım bugün 19.günüm ve çift çizgiyi gördüm çift çizgi gördükten sonra nasıl bir yol izlyrsunuz her gün mü yoksa bir gün arayla mi ilişkide bulunca ve kaç gün sürmesi gerekiyor ilişkinin

18 kasımdan beri yapıyorum hala tık yok pko hastasıyım. Geç olmadımı sizcede nerdeyse adet günüm geliyor 10 aralıkta. 4 aydır olmuyor zaten

Kızlar bende yaptım geçen ay ovulasyon testi. Tam 25 gündür deniyorum daha yakalayamadım çift çizgiyi. Bu arada pko'yum.. aranızda var mı bu şekilde olup uzun sürede cift çizgi gören ?
Ben hala göremedim kuzum bende pkolym

Bende pkoluyun çift çizgi gördüm ovulasyon da bide dusugum var ama silik çizgi tam koyidegil

Herkese merhaba,
Testi uygulayıp burda gebelik haberi alan var mı?
Inşallah en kısa zamanda isteyen herkes güzel haberler alır.
Bende bugün başlıcam teste. Akşam 18 de.
Bebeğimde uygulamıştım 2 sene önce. Gene aynen denemeyi düşünüyorum.

Cnm ben kendimden örnek vereyim,
2 sene önce çift çizgiyi görmüştüm akşam, ve o geceyi ve ertesi sabahını değerlendirmiştik. Sonra istersen tekrar geceyi değerlendir.
Sadece çift çizgiden öncesini değerlendirdik mi pek hatırlamıyorum.

merhaba

var bir arkadaşımız duskapani güzel haberlerin var mı arkadaşım?

bebeğinde hemen oldu mu ilk ay denemende?

Allah tamamını erdirsin inşallah.
Evet ilk kez bu testi uygulamıştım ve ilkte oldu.
Şimdi gene denicem.
Sen denedin mi?

kızlar yardım.....
öğlen adet sancısı gibi sancım geldi dışarıdaydım, eve bi geldim siyaha yakın akıntım gelmiş. ama benim 18 kasımda çatladı yumurtam. regl ise erken değil mi? değilse yerleşme mi? inşallah yerleşmedir devamı gelmez

Baya olmuş aslında bir test yapabilirsiniz yada kan testi içinizi ferahlatmak icin

Merhaba, ben testi 2.uygulayışımda başarıya ulaştım çok şükür:) 57. Sayfada testlerimin görüntüsünü atmıştım ilk çift çizgiyi gördüğümüz günü değerlendirdik bir de 2 gün sonrasını yani çizgi silikleşince değerlendirdik canım.

merhaba

var bir arkadaşımız duskapani güzel haberlerin var mı arkadaşım?

bebeğinde hemen oldu mu ilk ay denemende?
Merhaba canım:) Pazartesi kan testi verdiğimden beri gitmedim doktora adet günüm de geçsin diye bekliyorum haftaya gitmeyi düşünüyorum kese o zamana görünebilir diye. Onun dışında neredeyse her gün gebelik testi yapıyorum koyulaşıyor çok şükür ki:)

Peki niye değerlendirmiyon?
valla keyfe keder değerlendiremiyoruz canımız isteyince müsait olunmuyor müsait olunca canımız istemiyor, bu ara bir de havalardan mıdır nedir yorgun huysuz halsiziz.. hayırlısı bakalım 2 denemeyle tutturan da bol.. bebeğin ne kadarlık?
benim kızım 9 yaşında.. o çok istiyor.. belki verir Rabbim.:)

merhaba canım
hmm kan vereceğini biliyordum da sonuçtan haberim yok..kaç çıktı? başka yerlerdesin sanırım artık :))
evet 5 6 gün önce öğrenmiştin değil mi? hayırlı olsun tekrardan.. seninledir bebişin inşallah sağlıklıdır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…