- 29 Haziran 2018
- 1.994
- 2.082
- 53
- 28
- Konu Sahibi Bendeniz07
-
18 kasımdan beri yapıyorum hala tık yok pko hastasıyım. Geç olmadımı sizcede nerdeyse adet günüm geliyor 10 aralıkta. 4 aydır olmuyor zatenselam kızlar bir başlık açmak istedim bu ay hormonlarımı düzene soktum ve inşallah ovulasyon testiyle yumurtlamayı yakalayıp tekrar denemek istiyorum sizlerde bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim daha önce ovulasyon yapmadığım için birbirimize yardımcı olalım diyorum burda kızlar
Ben hala göremedim kuzum bende pkolymKızlar bende yaptım geçen ay ovulasyon testi. Tam 25 gündür deniyorum daha yakalayamadım çift çizgiyi. Bu arada pko'yum.. aranızda var mı bu şekilde olup uzun sürede cift çizgi gören ?
Cnm adetin hangi gün başlamıştı.18 kasımdan beri yapıyorum hala tık yok pko hastasıyım. Geç olmadımı sizcede nerdeyse adet günüm geliyor 10 aralıkta. 4 aydır olmuyor zaten
Cnm ben kendimden örnek vereyim,Merhaba kızlar bende bu ay ovülasyon takibine başladım bugün 19.günüm ve çift çizgiyi gördüm çift çizgi gördükten sonra nasıl bir yol izlyrsunuz her gün mü yoksa bir gün arayla mi ilişkide bulunca ve kaç gün sürmesi gerekiyor ilişkinin
merhabaHerkese merhaba,
Testi uygulayıp burda gebelik haberi alan var mı?
Inşallah en kısa zamanda isteyen herkes güzel haberler alır.
Bende bugün başlıcam teste. Akşam 18 de.
Bebeğimde uygulamıştım 2 sene önce. Gene aynen denemeyi düşünüyorum.
evet 3. ayım bu, bu günler ovu günlerim ama değerlendiriyo muyum hayırAllah tamamını erdirsin inşallah.
Evet ilk kez bu testi uygulamıştım ve ilkte oldu.
Şimdi gene denicem.
Sen denedin mi?
Peki niye değerlendirmiyon?evet 3. ayım bu, bu günler ovu günlerim ama değerlendiriyo muyum hayır
Baya olmuş aslında bir test yapabilirsiniz yada kan testi içinizi ferahlatmak icinkızlar yardım.....
öğlen adet sancısı gibi sancım geldi dışarıdaydım, eve bi geldim siyaha yakın akıntım gelmiş. ama benim 18 kasımda çatladı yumurtam. regl ise erken değil mi? değilse yerleşme mi? inşallah yerleşmedir devamı gelmez
dün yaptığım test negatifti. gidişata göre bakıcam. cumartesiye kadar regl başlamazsa kan veririm. ama bana adet gibi geliyorBaya olmuş aslında bir test yapabilirsiniz yada kan testi içinizi ferahlatmak icin
İnşallah baslamazdün yaptığım test negatifti. gidişata göre bakıcam. cumartesiye kadar regl başlamazsa kan veririm. ama bana adet gibi geliyor
Merhaba, ben testi 2.uygulayışımda başarıya ulaştım çok şükür:) 57. Sayfada testlerimin görüntüsünü atmıştım ilk çift çizgiyi gördüğümüz günü değerlendirdik bir de 2 gün sonrasını yani çizgi silikleşince değerlendirdik canım.Herkese merhaba,
Testi uygulayıp burda gebelik haberi alan var mı?
Inşallah en kısa zamanda isteyen herkes güzel haberler alır.
Bende bugün başlıcam teste. Akşam 18 de.
Bebeğimde uygulamıştım 2 sene önce. Gene aynen denemeyi düşünüyorum.
Merhaba canım:) Pazartesi kan testi verdiğimden beri gitmedim doktora adet günüm de geçsin diye bekliyorum haftaya gitmeyi düşünüyorum kese o zamana görünebilir diye. Onun dışında neredeyse her gün gebelik testi yapıyorum koyulaşıyor çok şükür ki:)merhaba
var bir arkadaşımızduskapani güzel haberlerin var mı arkadaşım?
bebeğinde hemen oldu mu ilk ay denemende?
valla keyfe keder değerlendiremiyoruz canımız isteyince müsait olunmuyor müsait olunca canımız istemiyor, bu ara bir de havalardan mıdır nedir yorgun huysuz halsiziz.. hayırlısı bakalım 2 denemeyle tutturan da bol.. bebeğin ne kadarlık?Peki niye değerlendirmiyon?
merhaba canımMerhaba canım:) Pazartesi kan testi verdiğimden beri gitmedim doktora adet günüm de geçsin diye bekliyorum haftaya gitmeyi düşünüyorum kese o zamana görünebilir diye. Onun dışında neredeyse her gün gebelik testi yapıyorum koyulaşıyor çok şükür ki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?