Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gercketen erken gebelik testleri 6 ila 10 gün kala kesin sonuç veriyor geç döllenme olmuş olabilir bekleyelim görelim bakalım
yok ya ben 10 gün kala falan sonuç vereceğine inanmıyorum. her türlü test (erken veya kaset) en az bata 3-4 gün kala yapılmalı. bir de bünyeden bünyeye değişiyor. kimisinde döllendikten 6 gün sonra yerlesir, kimisinde 10-11 gün sonra. erken gebelik testlerini de hiç sevmiyorum bu arada, para tuzağı bana göre.

Diyorum ya canım bekle bakalım

Labonun verdiklerinden demi bende yapmistim negatifti digerleri de negatifti adet oldum.. belli de olmaz bakalim gorelim.:)

Labonun verdiklerinden demi bende yapmistim negatifti digerleri de negatifti adet oldum.. belli de olmaz bakalim gorelim.:)
Valla ben de bugün getirttim ama ben de pkoluyum o yüzden nabcam blmiyorum ayrıca bende kan ve test test negatif çıkmasına rağmen hamile idim hiç birşeye güven yok

Valla ben de bugün getirttim ama ben de pkoluyum o yüzden nabcam blmiyorum ayrıca bende kan ve test test negatif çıkmasına rağmen hamile idim hiç birşeye güven yok
Aaa seninki daha ilgincmis.. valla labolar ise yaradi bende negatifse negatif adet oldum.. siliklestigi gunden 14 ekleyince adetim geliyor

pkolu olduğun için yumurtlaman belli olmuyor o yüzden testler negatf çıkmış olabilir. ben hep düzenli olurum

ya hesapladım aslında da 3 gün üst üste pik olması tereddütte bulundurdu. ama en son 18de silikleşti. günü soruyorsan tam 14 gün sonra olurum ben de
Hmm dogrudur o zmn..
3 gun pik olmasi catlayamadi anlamina gelmezmi?
tokuşturur muyuz be görür müyüz o günleri acaba? ay en büyük hayallerimden biri hamilelik takvimi
Insallahh gorucez ben bana bir tane daha nasip ettigini dusunuyorum.. yap gitsin be bu ay da totemi sen yap belki sende tutar:))

Hmm dogrudur o zmn..
3 gun pik olmasi catlayamadi anlamina gelmezmi?

Insallahh gorucez ben bana bir tane daha nasip ettigini dusunuyorum.. yap gitsin be bu ay da totemi sen yap belki sende tutar:))
sonra silikleşti, çatladı anlamında değil mi? 18 kasım gece 00.00da yaptım pikti, 18 kasım akşam 22.00 çda yaptım silikti. gün içerisinde çatlamış anlamına gelmiyor mu?
ay yok ya o totemi yapmıyım ben fazla kaptırırım kendimi :)

Yok tmm siliklestiyse catlamis iste ama 3 gun surmus demek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…