- Konu Sahibi Bendeniz07
-
yok ya ben 10 gün kala falan sonuç vereceğine inanmıyorum. her türlü test (erken veya kaset) en az bata 3-4 gün kala yapılmalı. bir de bünyeden bünyeye değişiyor. kimisinde döllendikten 6 gün sonra yerlesir, kimisinde 10-11 gün sonra. erken gebelik testlerini de hiç sevmiyorum bu arada, para tuzağı bana göre.Gercketen erken gebelik testleri 6 ila 10 gün kala kesin sonuç veriyor geç döllenme olmuş olabilir bekleyelim görelim bakalım
Diyorum ya canım bekle bakalımyok ya ben 10 gün kala falan sonuç vereceğine inanmıyorum. her türlü test (erken veya kaset) en az bata 3-4 gün kala yapılmalı. bir de bünyeden bünyeye değişiyor. kimisinde döllendikten 6 gün sonra yerlesir, kimisinde 10-11 gün sonra. erken gebelik testlerini de hiç sevmiyorum bu arada, para tuzağı bana göre.
Labonun verdiklerinden demi bende yapmistim negatifti digerleri de negatifti adet oldum.. belli de olmaz bakalim gorelim.:)yok ya ben 10 gün kala falan sonuç vereceğine inanmıyorum. her türlü test (erken veya kaset) en az bata 3-4 gün kala yapılmalı. bir de bünyeden bünyeye değişiyor. kimisinde döllendikten 6 gün sonra yerlesir, kimisinde 10-11 gün sonra. erken gebelik testlerini de hiç sevmiyorum bu arada, para tuzağı bana göre.
Valla ben de bugün getirttim ama ben de pkoluyum o yüzden nabcam blmiyorum ayrıca bende kan ve test test negatif çıkmasına rağmen hamile idimLabonun verdiklerinden demi bende yapmistim negatifti digerleri de negatifti adet oldum.. belli de olmaz bakalim gorelim.:)
öyle tabi de umudum kırıldı ya :) her ay hayırlısı diye diye koskoca bir dağ oluşturdum ‘hayırlısı’ dağıLabonun verdiklerinden demi bende yapmistim negatifti digerleri de negatifti adet oldum.. belli de olmaz bakalim gorelim.:)
Aaa seninki daha ilgincmis.. valla labolar ise yaradi bende negatifse negatif adet oldum.. siliklestigi gunden 14 ekleyince adetim geliyorValla ben de bugün getirttim ama ben de pkoluyum o yüzden nabcam blmiyorum ayrıca bende kan ve test test negatif çıkmasına rağmen hamile idimhiç birşeye güven yok
pkolu olduğun için yumurtlaman belli olmuyor o yüzden testler negatf çıkmış olabilir. ben hep düzenli olurumValla ben de bugün getirttim ama ben de pkoluyum o yüzden nabcam blmiyorum ayrıca bende kan ve test test negatif çıkmasına rağmen hamile idimhiç birşeye güven yok
o zaman pazar günü adet olmam lazım. olmazsam pazartesi sabah kaset testi yaparım kimse de tutamaz beniAaa seninki daha ilgincmis.. valla labolar ise yaradi bende negatifse negatif adet oldum.. siliklestigi gunden 14 ekleyince adetim geliyor
Ahahahha haklisin valla.. birgun bizde gobusleri tokusturcaz ama heeeöyle tabi de umudum kırıldı ya :) her ay hayırlısı diye diye koskoca bir dağ oluşturdum ‘hayırlısı’ dağı
Ama o benim durum bakalim sende oylemi.. onu hesaplayamadin mi sendeki durumu..o zaman pazar günü adet olmam lazım. olmazsam pazartesi sabah kaset testi yaparım kimse de tutamaz beni
Üç hafta geçti beş haftalık hamile çıktım oda düşük olfuAaa seninki daha ilgincmis.. valla labolar ise yaradi bende negatifse negatif adet oldum.. siliklestigi gunden 14 ekleyince adetim geliyor
ya hesapladım aslında da 3 gün üst üste pik olması tereddütte bulundurdu. ama en son 18de silikleşti. günü soruyorsan tam 14 gün sonra olurum ben deAma o benim durum bakalim sende oylemi.. onu hesaplayamadin mi sendeki durumu..
tokuşturur muyuz be görür müyüz o günleri acaba? ay en büyük hayallerimden biri hamilelik takvimiAhahahha haklisin valla.. birgun bizde gobusleri tokusturcaz ama heee
Hayirlisi bakalim
Demek kismeti degilmis.. bende mayista kurtaj oldum 8+5 gunluktu.. 4 ay kadar korunduk bu 3. Ay olacak iste :)Üç hafta geçti beş haftalık hamile çıktım oda düşük olfu
Hmm dogrudur o zmn..ya hesapladım aslında da 3 gün üst üste pik olması tereddütte bulundurdu. ama en son 18de silikleşti. günü soruyorsan tam 14 gün sonra olurum ben de
Insallahh gorucez ben bana bir tane daha nasip ettigini dusunuyorum.. yap gitsin be bu ay da totemi sen yap belki sende tutar:))tokuşturur muyuz be görür müyüz o günleri acaba? ay en büyük hayallerimden biri hamilelik takvimi
sonra silikleşti, çatladı anlamında değil mi? 18 kasım gece 00.00da yaptım pikti, 18 kasım akşam 22.00 çda yaptım silikti. gün içerisinde çatlamış anlamına gelmiyor mu?Hmm dogrudur o zmn..
3 gun pik olmasi catlayamadi anlamina gelmezmi?
Insallahh gorucez ben bana bir tane daha nasip ettigini dusunuyorum.. yap gitsin be bu ay da totemi sen yap belki sende tutar:))
Yok tmm siliklestiyse catlamis iste ama 3 gun surmus demek...sonra silikleşti, çatladı anlamında değil mi? 18 kasım gece 00.00da yaptım pikti, 18 kasım akşam 22.00 çda yaptım silikti. gün içerisinde çatlamış anlamına gelmiyor mu?
ay yok ya o totemi yapmıyım ben fazla kaptırırım kendimi :)
Ikisi de koyu olacak cnm. Ben atiyorum cope..Pik olduğu nasıl.belli oluyor varmı resim kızlar
Pik olduğu nasıl.belli oluyor varmı resim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?