- 1 Kasım 2018
- 1.259
- 1.133
- 53
- Konu Sahibi Bendeniz07
-
- #2.041
Biz enerjimizi adetten sonra ya bırakalım yaa yumurtlama döneminden önce 1 gün arayla yapıyorduk bu ay bide düşünsene bu ay ne kadar çalıştığımızı
Bizimki de tehlike gecti ya kas gozle hadi yapiyor
Bizim 2Biz enerjimizi adetten sonra ya bırakalım yaa yumurtlama döneminden önce 1 gün arayla yapıyorduk bu ay bide düşünsene bu ay ne kadar çalıştığımızı
Ay bu kadar çalışmaya bebiş yokBizim 2
Daha belli degil seninkideAy bu kadar çalışmaya bebiş yok
Kistten niye korktun anlamadim cnmRabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin bende test yaptım bu ay yardım aldım hatta ilk defa yaptım ama şuan belim ağrıyo ve kasıklarımda da ağrı var adetime de 4 gün var ve kan testi yaptırdım sonuç negatif değer 1.20 çıktı fakat kist olmuş olabilir mi çok korkuyorum
Sen hala benden umutlumusnDaha belli degil seninkide
Amin canım ne zaman yumurtladınRabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin bende test yaptım bu ay yardım aldım hatta ilk defa yaptım ama şuan belim ağrıyo ve kasıklarımda da ağrı var adetime de 4 gün var ve kan testi yaptırdım sonuç negatif değer 1.20 çıktı fakat kist olmuş olabilir mi çok korkuyorum
Ever tabii daha adetin gelmedi.. gelirse de yaz bari de umudum kalmasin:/Sen hala benden umutlumusn
Kan testi negatif çıktı canım artar mı sanmıyorum ama hala adet olmadım ve belirtide de yok artık iyice gitti anlamıyorum bu işiBu arada ne zaman test yapıcaksın canım
16. Gün gördüm çift çizgiyi 2 gün sürdü 3. Gün çatlama olduEver tabii daha adetin gelmedi.. gelirse de yaz bari de umudum kalmasin:/
Yazarım tabi canımm yaa hatta bugün dışarda işlerim.vardı o kadar emindim ki ped koyup çıktım valla dısarıEver tabii daha adetin gelmedi.. gelirse de yaz bari de umudum kalmasin:/
O zaman sıkıntı stresten gecikme var canım benimde göğüs sızılarım yok bugünKan testi negatif çıktı canım artar mı sanmıyorum ama hala adet olmadım ve belirtide de yok artık iyice gitti anlamıyorum bu işi
16. Gün gördüm çift çizgiyi 2 gün sürdü 3. Gün çatlama olduAmin canım ne zaman yumurtladın
Kistten korkmuyorum aslında iki olumsuz gebelik yaşadım ve şimdi tekrar istiyoruz hiç bu kadar bel ağrısı çekmedim ilk defa oluyo herşey aklıma geliyorKistten niye korktun anlamadim cnm
Adetine 4 gun varmis.. hayirlisi senin icin de
Suan benim de bi agrim var sorma bel sirt bacaklarim.. alt karnimKistten korkmuyorum aslında iki olumsuz gebelik yaşadım ve şimdi tekrar istiyoruz hiç bu kadar bel ağrısı çekmedim ilk defa oluyo herşey aklıma geliyor
Yani olabiliyor usutmussundur vsKistten korkmuyorum aslında iki olumsuz gebelik yaşadım ve şimdi tekrar istiyoruz hiç bu kadar bel ağrısı çekmedim ilk defa oluyo herşey aklıma geliyor
Birkerede agriyip yumurtlamiyoruz bence bir surec iste catlama surecindede oyle ara ara sancilar girip girip cikiyor..Benim ovulasyon testinde 2 gündür cok koyu idi t bugün sabah siliklesti dun gece sag tarafimda bir agri vardi zaten catladigini tahmin etmistim fakat simdide arada azda olsa bi sanci vuruyor o neden olabilir
Ben gece acile gittim ultrasondan bakılması gerekli dedi bende kendi doktoruma gideceğim kısmetse yarın düşünüyorum adet olursam da hormon testi yaptırmak istiyorum ağrılar mahvediyor insanı oturamıyorsun kalkamıyorsun çok kötü allah yardımcımız olsun inşallah güzel haberler alırız en yakın zamandaSuan benim de bi agrim var sorma bel sirt bacaklarim.. alt karnim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?