- Konu Sahibi Bendeniz07
-
- #2.021
Programlar adetimi 12 13 aralık gösteriyordu sanırım zamanında gelicek inanılmaz agrım var bugün yumurtlamadan sonra 14.gün zaten tam adet günü
Varmi peki biseyBenimkindende ilginç benimde bi süre silikleşmemişti acaba hamile olablrmisn siliklesmeyince ya yumurtan catlamadı dediler bana yada gebelik testi yap dediler
Ayyyy insalllah heyecan yapiyorum husranla bitmez insaallahCatlamis degerlendirin bence
İnşallah kuzumEki Görüntüle 2214813 bende de boyle durum canim insallah guzel haberler alaliimm
Benimde 20. Günüm tam koyulaşmadı daha çizgi18. Gundeyim. Ovulasyon testim hala negatif
Olursa Geç döllenme olacak O zaman bizimkiBenimde 20. Günüm tam koyulaşmadı daha çizgi
İnşallah olsunda geç meç önemli değilOlursa Geç döllenme olacak O zaman bizimki
Hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşım Bu konuda stres yapmamak gerekiyor Allah'a tam teslim olmak gerekiyor olmuyorsa da muhakkak Her işte vardır bir hayır Biz elimizden geleni yapalım fazla düşünmeyelim normal Hayatımıza devam edelim fazla düşününce stres oluyoruzİnşallah olsunda geç meç önemli değil
Evet canım haklısın prolaktin hormonu strese bağlı artıyormuş ve hamile kalmayı engelliyormuşHakkımızda hayırlısı olsun arkadaşım Bu konuda stres yapmamak gerekiyor Allah'a tam teslim olmak gerekiyor olmuyorsa da muhakkak Her işte vardır bir hayır Biz elimizden geleni yapalım fazla düşünmeyelim normal Hayatımıza devam edelim fazla düşününce stres oluyoruz
Siliklesmişti gün geçtikçe canım durum ne oldu sendeVarmi peki bisey
Yaa nasıl karnımın alt kısmı kötü bi türlü gelemiyor ya benimde o sınırımı bozdu gelicekse gelsin yaniBenim 10 u gösteriyordu hala olmadım pek bi belirti de yok bekliyorum ama sinir bozucu şekilde canım ya
Bu arada ne zaman test yapıcaksın canımBenim 10 u gösteriyordu hala olmadım pek bi belirti de yok bekliyorum ama sinir bozucu şekilde canım ya
Belki de gelmeyecekk..Yaa nasıl karnımın alt kısmı kötü bi türlü gelemiyor ya benimde o sınırımı bozdu gelicekse gelsin yani
Ayy o kadar çok yaptım ki bu ay valla deme bunu banaBelki de gelmeyecekk..
O zmn kendini birak bir rahatla hadi bir degerlendirme yap ne zmn yaptimysam ertesi sabahi geldi reglim:))
Ayy o kadar çok yaptım ki bu ay valla deme bunu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?