Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde 39.gunum işte bekliyorum :KK51:
Programa göre 7 gün geçmiş ama yumusa göre 12.gunum :işsiz:

Sizde durumlar nasıl?hafta sonuna test yapacaklar fazla sanırım inşallah güzel sonuçlar alırız :dua:

Eklentiler

• Screenshot_20181212-161356.png
    Screenshot_20181212-161356.png
    799,2 KB · Görüntüleme: 27
Benim ovulasyon testinde 2 gündür cok koyu idi t bugün sabah siliklesti dun gece sag tarafimda bir agri vardi zaten catladigini tahmin etmistim fakat simdide arada azda olsa bi sanci vuruyor o neden olabilir

İnşallah olsunda geç meç önemli değil
Hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşım Bu konuda stres yapmamak gerekiyor Allah'a tam teslim olmak gerekiyor olmuyorsa da muhakkak Her işte vardır bir hayır Biz elimizden geleni yapalım fazla düşünmeyelim normal Hayatımıza devam edelim fazla düşününce stres oluyoruz

Hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşım Bu konuda stres yapmamak gerekiyor Allah'a tam teslim olmak gerekiyor olmuyorsa da muhakkak Her işte vardır bir hayır Biz elimizden geleni yapalım fazla düşünmeyelim normal Hayatımıza devam edelim fazla düşününce stres oluyoruz
Evet canım haklısın prolaktin hormonu strese bağlı artıyormuş ve hamile kalmayı engelliyormuş

Back