Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin bende test yaptım bu ay yardım aldım hatta ilk defa yaptım ama şuan belim ağrıyo ve kasıklarımda da ağrı var adetime de 4 gün var ve kan testi yaptırdım sonuç negatif değer 1.20 çıktı fakat kist olmuş olabilir mi çok korkuyorum

Çatlamayan yumurta kiste dönüşüyor adet ile atıyorsun başıma geldi. Geldiği ay sadece tek taraflı ağrım vardı ve sadece böyle zonklama gibiydi yani sırtıma ya da iki tarafa vurmamıştı mesela doktor ultrasonda görmüştü adetle de atar dedi. Bu ay da öyle oldu sandım yumurtlama da olabiliyor canım o ağrılar benim bu ay yumurtlamam da ağrılı geçti.

Yazarım tabi canımm yaa hatta bugün dışarda işlerim.vardı o kadar emindim ki ped koyup çıktım valla dısarı
Amacım asla heveslendirmek değil sen elinden geleni yaptın olursa olur olmazsa takdiri ilahi daha zamanı var demektir :) Ben bu ay hamilelik testi aldıktan sonra 2 paket orkid aldım adet günü lazım olacak die. Yanni bende de o kadar belirti yoktu o kadar adet bekliyordum. Ben artık belirtilere çok inanmıyorum :) ;İçini ferah tut olacağı zaman önünde ne dursa engel olamıyor oluyorlar. Mevlam evlatlarımızla sınamasın inşallah ben hep hayırlısıysa hayırlıysıyla olsun inşallah diye dua ettim. İlle de olsundan çok korktum çünkü onun sınavıyla ben baş edebilirmiyim inan bilmiyorum şu an bile korkuyorum o yüzden güzel düşün sen de insan ömrünün yanında 3 5 ayın esamesi bile okunmaz :)
Benim ovulasyon testinde 2 gündür cok koyu idi t bugün sabah siliklesti dun gece sag tarafimda bir agri vardi zaten catladigini tahmin etmistim fakat simdide arada azda olsa bi sanci vuruyor o neden olabilir

Canım benim de öyle oldu. Tüm yumurtlama boyunca sağ kasığımda inanılmaz bir sancıma oldu doktora gittim baktı bir şey yok kan verdim enfeksiyon da yok. Kum döküyor olabilirsin bol bol su iç dedi ama benim o ağrı bence de yumurtlama ağrısıydı :) Benim de yumurtlamadan sonra ağrım ara ara ama kesinlikle aynı şiddette olmayacak şekilde devam etti. Hatta yumurtam çatlamadı diye depresyona girmiştim :) Ama çatlamış meğerse. İstersen bir doktora görün :)

can09e can09e yarın 14 aralık var mı bir şeyler :)
Günaydııın canımm nik değişmiş ben demiş miydim nickini değiştirmekle başla diye :KK45:

yaa aynen öyle yarın 14 aralık gece karnım ağrıdı bacaklarıma vurdu işte oldum olacam dedim tuvalete gitmeye korktum..:)
şimdilik bir şey yok bakalım gününü şaşmamasını sevdiğim gelecek mi gününde :KK53:

sen nasılsın nasıl gidiyor? doktora ne zaman gitmeyi düşünüyosun?

Günaydııın canımm nik değişmiş ben demiş miydim nickini değiştirmekle başla diye :KK45:

yaa aynen öyle yarın 14 aralık gece karnım ağrıdı bacaklarıma vurdu işte oldum olacam dedim tuvalete gitmeye korktum..:)
şimdilik bir şey yok bakalım gününü şaşmamasını sevdiğim gelecek mi gününde :KK53:

sen nasılsın nasıl gidiyor? doktora ne zaman gitmeyi düşünüyosun?
Evettt canımmm sen demiştinnn ben de değiştirdim kötü bulutları başımızdan dağıtalım istedimmm. Doktora önümüzdeki hafta Cumartesi gitmeyi düşünüyorum değer Ancak yükselir varsa kese Ancak gözükür hala inanamıyorum :)

iyi olmuş gürbüzkedi :D yaa dedim mi içimden mi dedim hatırlayamadım da :D
ben de kendiminkini değiştirmek istiyorum ama ne yapsam karar veremiyorum
şimdi kaç olmuş senin 4+5 mi?

iyi olmuş gürbüzkedi :KK70: yaa dedim mi içimden mi dedim hatırlayamadım da :KK70:
ben de kendiminkini değiştirmek istiyorum ama ne yapsam karar veremiyorum
şimdi kaç olmuş senin 4+5 mi?

Sata Göre 4+6 sanırım ; benim hesabım yumurtlamaya göre 4+2 bakalım doktor ne diyecek :)

Günaydın güzel anne ve anne adayları:) nasılsınız bakalım bugün?

Valla bugün İstanbulda güneşli bir hava var benim içim bir aydınlandı ne yalan söyleyeyim haftasonu yaklaşıyor ve ben artık dinlenmek istiyorummm :)

Sata Göre 4+6 sanırım ; benim hesabım yumurtlamaya göre 4+2 bakalım doktor ne diyecek :)

Valla bugün İstanbulda güneşli bir hava var benim içim bir aydınlandı ne yalan söyleyeyim haftasonu yaklaşıyor ve ben artık dinlenmek istiyorummm :)
Benim de 4+0 varsa tabi o_O

Günaydın güzel anne ve anne adayları:) nasılsınız bakalım bugün?
Idare eder kuzum.. 1 gun kaldi varsa cikar artik demi.. aksam yapsam mi belli sabah mi yapsam testi.. size de sormak istemedim ama sordum artik:))
Ya da bu kadar sabrettim beklsem mi belki de gununde gelecek zaten:confused:
Sen nasilsin var mi belirti :KK73:

Back