- Konu Sahibi Bendeniz07
- #2.061
Al bendende o kadar pedle dolaştım ayıptır söylemesi aama hiç biri yok bidaha test yapmama gerek var mıO zaman sıkıntı stresten gecikme var canım benimde göğüs sızılarım yok bugün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Al bendende o kadar pedle dolaştım ayıptır söylemesi aama hiç biri yok bidaha test yapmama gerek var mıO zaman sıkıntı stresten gecikme var canım benimde göğüs sızılarım yok bugün
Galiba üşüttüğüm için herhaldeYani olabiliyor usutmussundur vs
Su anda wcye gitmeye korkuyorummm![]()
Valla canım bende bugün pedle dolaştım yaa kuzum bana dediler ki ader gelmezse yumurtlamadan 17 gün sonra test yapAl bendende o kadar pedle dolaştım ayıptır söylemesi aama hiç biri yok bidaha test yapmama gerek var mı
Hı öle mi yani kaçıncı gün canımValla canım bende bugün pedle dolaştım yaa kuzum bana dediler ki ader gelmezse yumurtlamadan 17 gün sonra test yap
Valla canim iliski olamadi kafam almiyo yapmaya suan dedemi düşünmekten yapamiyormSiliklesmişti gün geçtikçe canım durum ne oldu sende
Ay ben negatifi gördükten sonra gidip kan vermem yaa ne gerek var rezil mi olcm on kere doktora beb erken gebeliği 13.gün yaptım negatifti hiçte erken değildi bence zamanıydı sonuç negatifffHı öle mi yani kaçıncı gün canım
Ben kan testi yaptım daha ötesi var mı yahu![]()
Ah canım yaa kıyamam olsun napalim ocak ayı toparlarsın durumu sıkma canınıValla canim iliski olamadi kafam almiyo yapmaya suan dedemi düşünmekten yapamiyorm
Insallah canim yaaa bazen pes ediyorum ama yine kendimi topluyorum ama bu ay olmassa ozele gitmeyi dusunuyorum bakalim kismet herseyin hayirlisiAh canım yaa kıyamam olsun napalim ocak ayı toparlarsın durumu sıkma canını
Senin gelmedi dimi bugünAh canım yaa kıyamam olsun napalim ocak ayı toparlarsın durumu sıkma canını
Yok kuzummSenin gelmedi dimi bugün![]()
Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin bende test yaptım bu ay yardım aldım hatta ilk defa yaptım ama şuan belim ağrıyo ve kasıklarımda da ağrı var adetime de 4 gün var ve kan testi yaptırdım sonuç negatif değer 1.20 çıktı fakat kist olmuş olabilir mi çok korkuyorum
Amacım asla heveslendirmek değil sen elinden geleni yaptın olursa olur olmazsa takdiri ilahi daha zamanı var demektir :) Ben bu ay hamilelik testi aldıktan sonra 2 paket orkid aldım adet günü lazım olacak die. Yanni bende de o kadar belirti yoktu o kadar adet bekliyordum. Ben artık belirtilere çok inanmıyorum :) ;İçini ferah tut olacağı zaman önünde ne dursa engel olamıyor oluyorlar. Mevlam evlatlarımızla sınamasın inşallah ben hep hayırlısıysa hayırlıysıyla olsun inşallah diye dua ettim. İlle de olsundan çok korktum çünkü onun sınavıyla ben baş edebilirmiyim inan bilmiyorum şu an bile korkuyorum o yüzden güzel düşün sen de insan ömrünün yanında 3 5 ayın esamesi bile okunmaz :)Yazarım tabi canımm yaa hatta bugün dışarda işlerim.vardı o kadar emindim ki ped koyup çıktım valla dısarı
Benim ovulasyon testinde 2 gündür cok koyu idi t bugün sabah siliklesti dun gece sag tarafimda bir agri vardi zaten catladigini tahmin etmistim fakat simdide arada azda olsa bi sanci vuruyor o neden olabilir
Günaydııın canımm nik değişmiş ben demiş miydim nickini değiştirmekle başla diyecan09e yarın 14 aralık var mı bir şeyler :)
Evettt canımmm sen demiştinnn ben de değiştirdim kötü bulutları başımızdan dağıtalım istedimmm. Doktora önümüzdeki hafta Cumartesi gitmeyi düşünüyorum değer Ancak yükselir varsa kese Ancak gözükür hala inanamıyorum :)Günaydııın canımm nik değişmiş ben demiş miydim nickini değiştirmekle başla diye
yaa aynen öyle yarın 14 aralık gece karnım ağrıdı bacaklarıma vurdu işte oldum olacam dedim tuvalete gitmeye korktum..:)
şimdilik bir şey yok bakalım gününü şaşmamasını sevdiğim gelecek mi gününde
sen nasılsın nasıl gidiyor? doktora ne zaman gitmeyi düşünüyosun?
iyi olmuş gürbüzkediyaa dedim mi içimden mi dedim hatırlayamadım da
ben de kendiminkini değiştirmek istiyorum ama ne yapsam karar veremiyorum
şimdi kaç olmuş senin 4+5 mi?
Günaydın güzel anne ve anne adayları:) nasılsınız bakalım bugün?
Benim de 4+0 varsa tabiSata Göre 4+6 sanırım ; benim hesabım yumurtlamaya göre 4+2 bakalım doktor ne diyecek :)
Valla bugün İstanbulda güneşli bir hava var benim içim bir aydınlandı ne yalan söyleyeyim haftasonu yaklaşıyor ve ben artık dinlenmek istiyorummm :)
Idare eder kuzum.. 1 gun kaldi varsa cikar artik demi.. aksam yapsam mi belli sabah mi yapsam testi.. size de sormak istemedim ama sordum artik:))Günaydın güzel anne ve anne adayları:) nasılsınız bakalım bugün?