- Konu Sahibi Bendeniz07
-
- #2.001
oovv takvim de yapmışız hayırlı olsun çok yakışmış darısı başımıza :)Geçmeyecek değil mi:)
Canım ben hiç hamilelik geçirmedim dış gebelikte olmadı. Ama olanlar var bana da olursa diye korkuyorum. Hiç belirtide vermiyor şu an ultrasonda görmek için değerim de yüksek değil o yüzden geriliyorum dün kasığım ağrıdı dedim kesin dış gebelik nasıl bir moral bozukluğu ile uyudum anlatamam. Allahım esirgesin sağlıklı hamilelik olsun inşallah.
Kalp kalbe karşıymışşş ben yazacaktım ne 14 aralıkmış gelemedi gitti diye :) bşey sorcam senin ovülasyon testi ne zaman pik yaptı :):)
eevvet kalp kalbe karşıııyoo valla bana geldi 14ü bu ay biraz da rahat olduğumdan galiba kuzum bu ay 2 test yaptım biri adet sonrası ağrı hissettim pozitifti ama çok koyu sayılmazdı ben zaten hiç çok koyu yani pik görmedim.. sonra da 30 kasımdan sonra yaptım silikti epeyce.. çatlamış olduğunu varsaydım.. hayırlısı bakak görek
geçmeyecek tabiartık endişelerin hiç geçmeyecek çocuk olunca da bitmeyecek, anlıyorum ki sen de endişeli yapıya sahipsin.. umarım en asgari düzeyde atlatırsın canım..
oovv takvim de yapmışız hayırlı olsun çok yakışmış darısı başımıza :)
Iyi dusunelim iyi olsun..Ayy benim de aynı oldu biz 15. Güne çalışırken tek ovülasyon testi ile 19.gün koyu çizgi gördüm test bitti sonrasını bilmiyordum :):) kısmet işte inşallah hakkımızda hayırlısı oluuurrr. Ben hem de ne evhamlı ne takıntılıyım bir oh demem kesin :):)
Ay sorma keseyi görmeden erkenden de yaptım allah utandırmasın oradan bakayım neler oluyormuş diye :):)
Bence değerlendir ne olur ne olmaz dünü değerlendirmen süper olmuş canım :)Tmm kızlar bu benim ovulasyon testim bu sabah silik cikti sanirim catladi. Dün değerlendirdik iliskiden sonra zaten sag kasigimda ağrı vardı. Bugünde degerlendirmeli miyim
2 gündür değerlendiriyorum inşallah sonucu guzel olur canımBence değerlendir ne olur ne olmaz dünü değerlendirmen süper olmuş canım :)
2 gündür değerlendiriyorum inşallah sonucu guzel olur canım
Insallah Rabbim bize yaşatır o duyguyiEn güzel günleri değerlendirmişsin :) sonra keşke değerlendirseydim demeyeceksen sen bilirsin ben sadece çift çizgiyi değerlendirdim :)
Uygulamanın adı neTmm kızlar bu benim ovulasyon testim bu sabah silik cikti sanirim catladi. Dün değerlendirdik iliskiden sonra zaten sag kasigimda ağrı vardı. Bugünde degerlendirmeli miyim
Femometer canımUygulamanın adı ne
Canımmmm Selam nasılsın. Bugün merak ettim seni :)Kuzum 20 dk sonra attım koca bir tek çizgi valla gölge bile yoktu valla kestim bile
Sen erken baslamistin degil mi henuz bir ilerleme gorunmuyor cnm.Bunlarda bugün dahil brnimkiler
Adetten dört gün sonraSen erken baslamistin degil mi henuz bir ilerleme gorunmuyor cnm.
Çok teşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsın valla bugün yarın regl bekliyorum bayağı bariz agrım var geldi gelcekCanımmmm Selam nasılsın. Bugün merak ettim seni :)
bize kızmadın inşallah.. sonrasında çok mu gaz verdik acaba diye düşünmekten kendimi alamadım cnm... belki de gelmez kızzÇok teşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsın valla bugün yarın regl bekliyorum bayağı bariz agrım var geldi gelcek
Ay aşk olsun neden kızcam kiibize kızmadın inşallah.. sonrasında çok mu gaz verdik acaba diye düşünmekten kendimi alamadım cnm... belki de gelmez kızz
hayırlısı olsun bakalım.Programlar adetimi 12 13 aralık gösteriyordu sanırım zamanında gelicek inanılmaz agrım var bugün yumurtlamadan sonra 14.gün zaten tam adet günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?