- 28 Kasım 2018
- 323
- 434
- 18
- 35
- Konu Sahibi Bendeniz07
-
- #2.081
Idare eder kuzum.. 1 gun kaldi varsa cikar artik demi.. aksam yapsam mi belli sabah mi yapsam testi.. size de sormak istemedim ama sordum artik:))
Ya da bu kadar sabrettim beklsem mi belki de gununde gelecek zaten
Sen nasilsin var mi belirti
Gorursun tabi kiii:))Hassas test değilse sabah ilk idrarla yap bence yapacaksan :) benim ilk yaptığım hassas olmasa kesin testlerde çıkmazdı bende bugün eve giderken normal gebelik testi alcam ucuzlardan bakalım çift çizgiyi görecek myiim :):)
Normal testler 25 ml predictor mesela 10 ml duyarlı. Yani değerin 25 ml altındaysa inanılmaz silik çıkar büyük ihtimalle.Gorursun tabi kiii:))
Ben bekleyim o zaman yaa 2 test var surelab hassasligini okumadim bi bakim nette bulabilcek miyim?
Günaydın canımmm bat bugün mü? Yumurtlamadan sonra 14. Gün değil mi?Günaydın kızlarrr
Kuzucum bekle bence yani benim dusuncem:) en azından garanti olur. valla bende ara ara iğne gibi batma iştahsızlık ve halsizlik var birde gün içerisinde günlük pedime gelen koyu akintılar bunlar yani ama bunlar daha önceki adetlerimde var mıydı inan hatırlamıyorum. Kendimi adet olacağım diye kodladım hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.eger adet olmazsam ctesi belki test yaparım.Idare eder kuzum.. 1 gun kaldi varsa cikar artik demi.. aksam yapsam mi belli sabah mi yapsam testi.. size de sormak istemedim ama sordum artik:))
Ya da bu kadar sabrettim beklsem mi belki de gununde gelecek zaten
Sen nasilsin var mi belirti
Günaydın canımGünaydın kızlarrr
bende adet olacağım gelecek diyorum :)) yanlış kodluyoruz galiba.. ee hayal kırıklığı mı oluyor yaşadığım ne oluyor tam hislerimi de kestiremiyorum.. aman neyse oldum bari deyip geçiyorum :)Kuzucum bekle bence yani benim dusuncem:) en azından garanti olur. valla bende ara ara iğne gibi batma iştahsızlık ve halsizlik var birde gün içerisinde günlük pedime gelen koyu akintılar bunlar yani ama bunlar daha önceki adetlerimde var mıydı inan hatırlamıyorum. Kendimi adet olacağım diye kodladım hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.eger adet olmazsam ctesi belki test yaparım.
Evet canım vat bugün 29 30 kasım yumurtlamıstımGünaydın canımmm bat bugün mü? Yumurtlamadan sonra 14. Gün değil mi?
Evet canım vat bugün 29 30 kasım yumurtlamıstım
Yapalım canım ben hatta dra gidicem gitmişken kan veririm.tabi gelmezse o zamana kadarbende adet olacağım gelecek diyorum :)) yanlış kodluyoruz galiba.. ee hayal kırıklığı mı oluyor yaşadığım ne oluyor tam hislerimi de kestiremiyorum.. aman neyse oldum bari deyip geçiyorum :)
cumartesi mi diyorsun.. cuma gelmesse cumartesi kesin yapalım o vakit :)
bugün mü gideceksin ? hayırdır ne için gideceksin? ee tabi gitmişken ver sen kanını kesin sonuç? ama çok para verceksen gerek yok derim yazık parana :)Yapalım canım ben hatta dra gidicem gitmişken kan veririm.tabi gelmezse o zamana kadar
Yaa gercektenmiSenin testler ne zaman silikleşti çok kesin değil bence dur bakalım bir 3 4 gün daha bekleyelim :)
ben de dedim kesin değil dedim adetin geldi mi dedim ama senden de umutsuz çıktı M MaviBoncuk01 :)) gelmezse cumartesi test yapıyoruz kızlaaarrrSenin testler ne zaman silikleşti çok kesin değil bence dur bakalım bir 3 4 gün daha bekleyelim :)
Benim.nick umutsuz olmalıymısben de dedim kesin değil dedim adetin geldi mi dedim ama senden de umutsuz çıktı M MaviBoncuk01 :)) gelmezse cumartesi test yapıyoruz kızlaaarrr
Yaa gercektenmi((( 1 yada 2 aralık silikleşti sanki bende emin olamıyrm ki akşam sol yumurtalığımın olduğu yer nasıl agırdı sanki böle baloncuk baloncuk oldu
ben de dedim kesin değil dedim adetin geldi mi dedim ama senden de umutsuz çıktı M MaviBoncuk01 :)) gelmezse cumartesi test yapıyoruz kızlaaarrr
Benim.nick umutsuz olmalıymıs
Ctesi gidicem canım dahiliye ce cildiyede randevum var gitmişken yaptırırım diye düşünüyorum.bugün mü gideceksin ? hayırdır ne için gideceksin? ee tabi gitmişken ver sen kanını kesin sonuç? ama çok para verceksen gerek yok derim yazık parana :)
Haydi insallah hayirlisi olsun cnm. Rabbim gonlumuze gore versin.Ctesi gidicem canım dahiliye ce cildiyede randevum var gitmişken yaptırırım diye düşünüyorum.
Kuzum seni çok iyi anlıyorum burada herkes hamileyim diye paylaşırken arkadaşlarım adına çok sevinip benim olmayacak diye üzüldüğüm çok oldu ve insan kafaya çok takıyor doktor bana kiloluyum diye neler dedi. Sen pcolusun dedi sırf kiloluyum diye halbuki yok öyle bir şey benim başka rahatsızlığım vardı ve uzun süre kortizon tedavisi gördüm. Senin çocuğunun olması çok zor dedi öncelikle kilo ver dedi bana daha tek bir tahlil tek bir sonuç görmeden kısır dedi resmen eve nasıl gelip hüngür hüngür ağladım anlatamam sana dün akşam eşim diyor ki gidelim o kadının yüzüne çarpalım sonucu eşim bile o kadar bilendi kadına :) İnsanlar derken haklıymış kısmet bu işler. O yüzden ben ne desem boş biliyorum ama inan senin de en güzel zaman da olacak belki o ay bu aydır dur bakalım :)
Valla yaaaa. Benim umutsuzluğum mu sirayet etti arkadaşlar noldu :):) Cumartesi güzel sonuçlarınızı bekliyorum olmazsa da önümüzdeki ay güzel olacak inanııın :)
Canım senj hangi markanın erken gebelik testini yaptın? Bana sen erken yapmışsın gibi geliyor testi ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?