- 24 Ağustos 2006
- 42
- 0
-
- Konu Sahibi melek.acar
evet ya mağara ......... benimkinin biraz ayı olduğunu anladım ama biraz geç :uhmldu ........oraya bizden öncede bu amaçla gelenler oluyormuş.o yüzden polis hep kontrol ediyormuş
bu da ikinci itirafım ..18 yaşına gelmişim ve hala salaktım...kafamçokkarıştı 30 ağustos zafer bayramıydı ..iş yerimiz tatildi...şimdi evli olduğum erkek o zamanlar sadece flörtümdü...askerden izine gelmişti.benimle buluşmak istedi beni kötü emellerine alet etmeyi planlıyordu galiba sanırsam........beni bir uçurumun kenarındaki bir mağaraya soktu tabiki dağın başı manzara deniz manzarası... mağaranın deliğinden bir güneş içeri giriyorki dışarıda duran kim anlaşılmıyor bile....tabi benimki başladı ufak ufak göğsümü açmaya tekini dışarı çıkardı derken aradan ne kadar zaman geçti ben onun dizinde yatarken güneşin arasında bir polis gördüm:1shok: dikilmiş bizi seyrediyor şaftım kaydı :bbo:.sonra kocam rica minnet oradan uzaklaştık şimdi her 30 ağustosta bunu hatırlayıp utanıyorum
kızlar benımkı cok ılgınc.benım kaynanamın kaynanası.....her sabah gıdıp odalarına yataga yatarmıs.kayınvalıdem anlatmıstı.bı sabah geldı.bızde musayıt degılız yanı kocasınında kendınınde ustunde bıse yokus.gıtmıs kaynanası oglunun yanına yatmıs.aman canım oglum guzel oglum dıye sevmeye baslamıs.hemde ortunun altına gırmıs.adamcagız ne yapacagını sasırmıs.ıste oglunu kıskanmak dıye buna derım
kızlar bende basıma gelen bi olayı anlatacağım size.o büyük izmit depreminde tatil amaçlı orada bulunuyordum.çok piskolojim bozulmustu gözlerim kapalıyken bile bende her sese tepki tabi uyku falan kalmamıstı.neyse uzatmayayım.aradan 2 ay geçti.adapazarındaki amcamla yengem bize kalmya geldiler.onlar bu zaman zarfına kadar cadırda kalmıslar kaynana falan.o gece annem benim odama aldı ikisinide.çok kilolu olduklarından yengem benim yanımda amcam ise yerde yatıyodu.3 saat geçtikten sonra amcamdan bi ses hanım yanıma gel diye.yengemde usulcacık yanına indi ben uyanmıyayım diye aklınca.halbuki benim radarlar açıldı sonuna kadar nevresimin altında cat pat sus pus derken bunlar işi bitirdi.tabi ben ne yapcağımı bilemedim.bi anda nevresimi aldım basıma aaaaaa bu kadar da olmaz ki deiye çıktım odadan .kardeşimin yanına sabah kahvaltıda baba biliyo musun amcamlar diyorum devamı gelmiyo bunların ikisi yerin dibine giriyolardıı.şimdi aradan kaç sene geçti söleyip gülüyolar utanmazlar :)
Ben itiraf ediyorum kizlarrr. Yerin debine girdim. Geçen yaz, türkiye'de izindeydik. Kayinvalidemlerde kaliyorduk o zaman. O gece sevistik, ve ben manyak gibi prezervatifi nereye atsam diye düsûnürken, gel sen bunu balkondan firlat:1shok: Arkasi bos arazi birseye yaramiyor. Ertesi gün kayinvalidem beni çagiriyor, gel sana birsey gösterecem dedi. Sasirdim basta ve direk beni odama yöneliyoruz. Balkona çikti veeeeee prezervatifi eliyle gosterdi sadece. Nerdeydi biliyormusunuz???? Bolkonun parmaklarina sikismis. Hanii kurumaya koyulmus gibi, tôvbeee yarabbii. O an tepkim ne oldu, haaaa ne pis insanlar varmiss, terbiyesizler, insan çöpe atardi vs. Hatta anne, üsteki komsu atmistir dedim :roflol: inan anne ben yapmadim dedim. Oda, üstekiler yasli insanlar dedi. bende, ee nolmus, yasli insanlar diye sevisemez diye kural yok ya:1shok:. Sesini çikartmadan gitti. Esime anlattim gülmekten öldû, tabii rezil olan o olmadi.ve allah'tan iki gün sonra eltim diger odada yatiryordu ve dediki, (olaydan haberi yok) üsteki komsular ama ses çikartiyorlar yatak kicirdayip durdu bûtün gece uyuyamadam dedi kayinvalidemin yaninda :teytey: Ve ben bak gördünmü hakliymisim dedim. lülülülülülü:roflol: Ne yüzsüzüm ama !!!!:jeyyar:
yani pes ne yapip edip elin ihtiyarina attinya sucu senden korkulur
bende yakalandim arabada ama isin ortasinda farkettik yatti balik yan gider dedik devam edip sonra cekip gittik
Napayim bacim, haa evet anne iyi firlatamadim, tü bir daha olmaz sôz mû deseydim :1shok: :roflol:
evliyseniz prezervatife ne gerek vardi ki
:roflol::roflol::roflol::roflol:
Ay bu cevaba daha çok güldüm heee kaydirigubbakcemile3 Demek ki korunuyorlardı bacum :jeyyar:
evliyseniz prezervatife ne gerek vardi ki