Seks yaparken yakalanan var mı?

mağara hakikaten ilginçmiş:bbo: ama bu yatak odasına paldır kuldur gırenlere sasıyorum. ne işiniz var canım baskasının yatak odasında alla alla. ben bekar oldugum halde kapımı kılıtleeden yatmıyorum bende de boyle bı alıskanlık var herhalde boyle bı sorunla karsılasmam. yani umarımsırnaşık şey

bence siz bunu aliskanlik haline getirmissiniz bayagi organizesiniz cünkü izlenilmek istemissiniz nedersin eminim burda yok diyceksin yazdigimi okurkende hatuna bak cakti köfteyi diyceksinhihoyyythihoyyytyerimseniben

kızlar benımkı cok ılgınc.benım kaynanamın kaynanası.....her sabah gıdıp odalarına yataga yatarmıs.kayınvalıdem anlatmıstı.bı sabah geldı.bızde musayıt degılız yanı kocasınında kendınınde ustunde bıse yokus.gıtmıs kaynanası oglunun yanına yatmıs.aman canım oglum guzel oglum dıye sevmeye baslamıs.hemde ortunun altına gırmıs.adamcagız ne yapacagını sasırmıs.ıste oglunu kıskanmak dıye buna derım

ayy ne iğrenç bir durum ..resmen miğdem kaltı ne biçim bir anneymiş o ya.klava:

:roflol::roflol::roflol:hepsini okudum kısslar koptum valla gülmekten :roflol::roflol::roflol: benim başımada bu tür şey gelmedi ama çocuklar büyüyolar artık napcaz bilmiyorumkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

çok komik kaydirigubbakcemile3

hepsini okudum valla bazilarına cok güldüm bazilarina cok sinirlendim
özellikle şu kapıyı calmadan yatak odasina girenlere !!!

sanırım benim yatak odama ne ben odamda kocamla yatarken ne de odada biz yokken kimse giremez istemem bunu.. izinde vermem

yatak odasi cok özeldir kapasını kimseye acamam

Bizi bir keresinde oğlum yakaladı. Biz yorganın altında çıplaktık. geldi oğlum yorganı açmadan üzerimize uzandı. Allahtan farketmedi. Hemen uyudu orada.Ama nişanlıyken öpüşürken çoook yakalandık.

ablamla eniştem çocuklarına yakalanmıştı..kaydirigubbakcemile3 tabi kapılarını kilitlemeden yatarlarsa olacağı o..:CüvCüv: ama yiğenimin yaşı küçüktü pek bişi anlamamış sanırım ..:ecrin_bebek:gamyoncuiremsu

yazılanları da hep okudum çok eğlenceli valla ya kaydirigubbakcemile3:jeyyar:

Ben itiraf ediyorum kizlarrr. Yerin debine girdim. Geçen yaz, türkiye'de izindeydik. Kayinvalidemlerde kaliyorduk o zaman. O gece sevistik, ve ben manyak gibi prezervatifi nereye atsam diye düsûnürken, gel sen bunu balkondan firlat:1shok: Arkasi bos arazi birseye yaramiyor. Ertesi gün kayinvalidem beni çagiriyor, gel sana birsey gösterecem dedi. Sasirdim basta ve direk beni odama yöneliyoruz. Balkona çikti veeeeee prezervatifi eliyle gosterdi sadece. Nerdeydi biliyormusunuz???? Bolkonun parmaklarina sikismis. Hanii kurumaya koyulmus gibi, tôvbeee yarabbii. O an tepkim ne oldu, haaaa ne pis insanlar varmiss, terbiyesizler, insan çöpe atardi vs. Hatta anne, üsteki komsu atmistir dedim :roflol: inan anne ben yapmadim dedim. Oda, üstekiler yasli insanlar dedi. bende, ee nolmus, yasli insanlar diye sevisemez diye kural yok ya:1shok:. Sesini çikartmadan gitti. Esime anlattim gülmekten öldû, tabii rezil olan o olmadi. ve allah'tan iki gün sonra eltim diger odada yatiryordu ve dediki, (olaydan haberi yok) üsteki komsular ama ses çikartiyorlar yatak kicirdayip durdu bûtün gece uyuyamadam dedi kayinvalidemin yaninda :teytey: Ve ben bak gördünmü hakliymisim dedim. lülülülülülü:roflol: Ne yüzsüzüm ama !!!!:jeyyar:

Reactions: sub

yani pes ne yapip edip elin ihtiyarina attinya sucu senden korkulur
bende yakalandim arabada ama isin ortasinda farkettik yatti balik yan gider dedik devam edip sonra cekip gittik

yani pes ne yapip edip elin ihtiyarina attinya sucu senden korkulur
bende yakalandim arabada ama isin ortasinda farkettik yatti balik yan gider dedik devam edip sonra cekip gittik

Napayim bacim, haa evet anne iyi firlatamadim, tü bir daha olmaz sôz mû deseydim :1shok: :roflol:

Alem yazılar ya koptum gülmekten okurken... :roflol:

Daha yeniyiz biz o yüzden yakalanmadık Allaha şükür... 4 senedir öpüşürken de yakalanmadık sanırım ben biraz pimpirikli bir bayanım ondan temkinliyiz
kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol:

Ay bu cevaba daha çok güldüm heee kaydirigubbakcemile3 Demek ki korunuyorlardı bacum :jeyyar:

bak sen ne akilli kizsin sen be dmek korunuluyor prezervatifle allahin isine bak gavurlar ne icatlar yapmis ordan cikar cikara bunumu cikardin lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

evliyseniz prezervatife ne gerek vardi ki

Sekerim, prezervatifler sadece bekarlar için mi??? :1shok: Yeni dogum yapmistim. 40 im yeni çikmisti , korunma yöntemim prezervatifti. Arkadasin dedigi gibi KORUNMA YONTEMI. Bilgin olsun hanii :bbo::roflol: Spreyler varr, haplar varr......

hepside süperdi allah korusun benim başıma hiçö gelmedi ama en çok korktuğum şeylerden biridir yani

Ohooo bende macera bol en baştan başlayım sengözlerimebaksanab

eşimle daha nişanlanmamıştık bi akşam iş çıkışı arabayla ıssız bi yere gittik.sevişmeye başladık ama öyle çıplak falan değiliz de ben onun kucağında oturuyorum sadece sütüm yarı çıplak.Sivil polisler falan gelmişti..Hatta polis bana telefon numarasını vermişti..1hafta dışarı çıkamamıştım :jeyyar:

sonra nişanlıyken kayın pedere yakalanıyoduk saniyeler kala..Düğüne gimişlerdi bi akşam bizde gitmedik..derken sevişmeye başladık ama bu sefer çırılçıplaktık derken kaynatam bi geldi kapı pat açıldı koridorda yürüyo kaoı hemen ilk kapı bizim bulunduğumuz yer..size yemin ediyorum 10 san de nasıl kalktık giyindik hatırlamıyorum...

3. de kaynanama yakalandık..evliyken..Bir pazar günü niyeti bozduk biz eşimle oturma odasındayız.Benim salak kaynanam bizim evin anahtarını yaptımış kendisine..Pat diye bi girdi buda.kapının kapanması kilitlenmesi bir oldu..Bide diyo eşime oğlum napıyosunuz açın kapıyı ben geldim oturmaya size diye..sinir krizi geçirdik sonra nasıl utandım anlatamam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…