- 29 Mayıs 2007
- 106
- 2
-
- Konu Sahibi melek.acar
arkadaşlar çok güldüm falan gibi saçma yorumlar yapacağınıza bu konu başlığı ile açılan konu hakkında yaşadıklarınız varsa yazın yoksa yoksa sadece yazılanları okuyun forumuda meşgul etmeyin konu başlığı ile ilgili yaşadığınız varsa sizde paylaşın yoksa sadece yorumları okuyun bırakın konu ile ilgili 10 sayfa var gerçekten yaşanıpda yazılan toplasanız 10 tane yazı var gerisi ay çok güldüm ,benim başıma gelmez inşallah gibi saçmasapan yorumlar
benim eşimde nişanlıyken , ben koltuktan kalkınca arkamdan popomu ellemişti..popomun arkasında da babam varmış görmemişiz..tabi hiç konusu olmadı ben ise utançtan ölmüştüm..
neyse asıl hikaye şu ; teyzem ve kaynanası teras katta karşılıklı dairelerde oturuyolar balkonları birleşik ..bişey oldumu kapıdan değil balkondan geçerler birbirlerine..o gün enişte fantazi olsun diye mutfakta istemiş :) başlamışlar işe derken kaynana elinde köfte tabağı balkondan mutfağa dalmış ki aman allah tabak elinden fırlamış.:))) teyzem de telaşla ay anne ne köftesi şimdi zamanımı allah allah diyerek kaçmış ordan..hala anlatır güleriz..
Ben itiraf ediyorum kizlarrr. Yerin debine girdim. Geçen yaz, türkiye'de izindeydik. Kayinvalidemlerde kaliyorduk o zaman. O gece sevistik, ve ben manyak gibi prezervatifi nereye atsam diye düsûnürken, gel sen bunu balkondan firlat:1shok: Arkasi bos arazi birseye yaramiyor. Ertesi gün kayinvalidem beni çagiriyor, gel sana birsey gösterecem dedi. Sasirdim basta ve direk beni odama yöneliyoruz. Balkona çikti veeeeee prezervatifi eliyle gosterdi sadece. Nerdeydi biliyormusunuz???? Bolkonun parmaklarina sikismis. Hanii kurumaya koyulmus gibi, tôvbeee yarabbii. O an tepkim ne oldu, haaaa ne pis insanlar varmiss, terbiyesizler, insan çöpe atardi vs. Hatta anne, üsteki komsu atmistir dedim :roflol: inan anne ben yapmadim dedim. Oda, üstekiler yasli insanlar dedi. bende, ee nolmus, yasli insanlar diye sevisemez diye kural yok ya:1shok:. Sesini çikartmadan gitti. Esime anlattim gülmekten öldû, tabii rezil olan o olmadi.ve allah'tan iki gün sonra eltim diger odada yatiryordu ve dediki, (olaydan haberi yok) üsteki komsular ama ses çikartiyorlar yatak kicirdayip durdu bûtün gece uyuyamadam dedi kayinvalidemin yaninda :teytey: Ve ben bak gördünmü hakliymisim dedim. lülülülülülü:roflol: Ne yüzsüzüm ama !!!!:jeyyar:
10 aylık çocuk ne olcak ki?belki ev sobalı..