Seks yaparken yakalanan var mı?

arkadaşlar çok güldüm falan gibi saçma yorumlar yapacağınıza bu konu başlığı ile açılan konu hakkında yaşadıklarınız varsa yazın yoksa yoksa sadece yazılanları okuyun forumuda meşgul etmeyin konu başlığı ile ilgili yaşadığınız varsa sizde paylaşın yoksa sadece yorumları okuyun bırakın konu ile ilgili 10 sayfa var gerçekten yaşanıpda yazılan toplasanız 10 tane yazı var gerisi ay çok güldüm ,benim başıma gelmez inşallah gibi saçmasapan yorumlar

Allah Allah neden saçmaymış yapılan yorumlar
isteyen konuyla ilgili istediği yorumu yapabilir burda
hem siz konu sorumlusu ya da editör falan mısınız ki müdahale ediyorsunuz...
bence de sizin yorumunuz saçma

:) bizde kayınvalideme yakalandık nişanlıyken.görümcemin odasındayız,öpüşüyorduk falan.sonra ben su içerken eşimin üstüne kotuna döktüm.biraz neyse önemsemedik tabii tam karşılıklı oturduk konuşuyoduk,kaynanam kapıyı açtı,aniden kapadı biz bişey anlamadık.sonra kota takıldı gözümüz eşimle ben de bi kaç gün bakamamıştım kaynanamın yüzüne.suyu şey sandı galiba, :))

ayy gece gece yarıldım gülmekten:roflol:

Son düzenleme:
gecen yıl,
2 kız bi evde kalıyoz,benim çok başım ağrıyordu erkenden yattım,
bunu fırsat bilen ev arkadasım erkek arkadasını çağırmış,
gece bi uyandım inleme sesi, kendi kendime dedimki
kız hastalanmış inliyo..:)
kalktım odasına bi daldım ki ne göreyim:):):):)
benim çığlığa enişte korkmuş
sabaha kadar bişey yapamamışlar:):):)sırnaşık şey

bir gün annem bizde iken eşim izinli akşamdan işi pişirmişiz cıplak şekilde yatıyoruz ama üzerimiz örtülü
eşim işe erken gidiyor annem eşimi gitti sanarak beni kaldırmaya gelmiş odaya girip eşimi yatarken gördü tabi çıktığıda bir oldu allahtan benim adam uyuyordu görmedi olanları yoksa yannmıştı canım annem

kızlar hepsi komikmi desem yoksa kabus gibimi desem bilmiyorum.benim başımdan geçmedi ama bi komşum anlattı.onların sitede bi kadın sürekli çoçuğuna bağırıyomuş koltuğun üstünde zıpplama diye.kadınında kocası gece çalışıyomuş neyse gündüz eve gelmiş bunlar odada işi pişirmişler ertesi gün çoçuğa annesi tekrar kızmış zıplama oğlum diye.çoçuk ne desin anne sende dün koltukta hemde babamla birlikte zıplıyodunuz:jeyyar::roflol:

bende küçükken(sanırım 3 yada 4 yaşında falanmışım)annemleri delikten gözetlemişim annemlerin yatakta tam kapı deliğinin karşısındaymış...Ben onları görmüşüm ama hiç ses çıkarmadan kapının yanından uzaklaşmışım.aradan bir kaç saat geçmiş..Annem mutfaktaymış.Anneciğim babam senin üstünde ne yapıyordu bugün diye sormuşum..Kadın ne cevap vereceğini şaşırmış tabi...:)kızım baban sırtım çok ağırdığı için birazcık sırtımı ovalıyordu demiş...Şimdi anlatıyorda çok gülüyorum ya..Bende ne çakalmışım:)

bide halamla eniştemi yakalamıştım...Onu hatırlıyorum ama:)5.sınıfa gidiyordum..Halam ve müstakbel enişte adayım bizim büyük odada oturuyorlardı...evdede benden başka kimsecik yoktu:)Bende tarağı aldım hala benim saçlarımı örer misin diye odaya girdiğimde muhteşem tablohalamla eniştem öpüşüyorlardı...bende utandım kaçtım odadan...Halam annemlere anlatmam için baya hediyeler almıştı bana.Çünkü eniştemle daha evli değillerdi

of of offff (( bunlar çok feci şeyler.allahım sen kimseye böyle şeyler yaşatma.... abowww :))))

Bende kücükken, 9-10 yasinda felan, annemle babami yakalamistim:)

Gece tuvalete kalkarken hep babami uyandirirdim, kapi disinda beni beklesin diye. Korkuyordum:)
Neyse birgün yine kosarak odalarina gittim. Ne göreyim. Babam annemin üstünde:) Yorgan vardi tabi birsey görmedim ama yaptiklari belliydi. Ben tabi hizla kosarak geldigim icin direkt odaya daldim, baba tuvalete gidece.... dedim ve babam aynen söyle dedi anneme: Hanim napiyorsun ki sen öyle nasil yatmak o:)) ahahahhaha...

Güya bana caktirmayacaklar.. Yermiyim ben:))

biz de önceki yaz annemlerdeyken , hazır annem mevlide gitmiş , biz de evde başbaşayız e uzun zamandır da olmayınca biz işe giriştik en güzel yerinde kapı çaldı annem mevlidde sıcaktan bunalmış erken geleyim demiş bir toparlanışımız vardı evlere şenlik:)) tabi biz gazımızı almıştık banyoda devam ettik :) sonra ne mi oldu? o günün meyvesi tatlı bir cadımız var şimdi....

ay varya resmen koptum şuanda çok yaşayın emi.
bende 1 kaç kişiyi yakalamıştım ama nedense onlar değil ben utandım:)

bizimkisi pek yakalanmak değil..bizim evimiz müstakil ev..tak katlı yani..kapının anahtarı da hep üstündedi ve yanında pencere var..yani penceren bakan anahtarı görür ve bizim evde olduğumuzu anlar..bazen kapıyı çalılıyor,hemde ısrarla, biz açmıyoruz...kayınvalidem geldiği zaman camdan bakar, camı tıklatır ( salonun canımdan,orada genelde yatıyoruz soba olduğu için ) , bizden yine ses yok .)) bazende görecek diye yorganın altına giriyoruz..gittimi diye bakıyoruz...böyle abileri,yengeleri ,kayınvalidem çok geldi...ay birde diyorlar ki biz geldik kapıyı açmadınız.)) neden açmadınız:)) diyoruz uyuyorduk.))

grafiti kullanıcısından alıntı
kızlar 2 gün önce basıma gelen bişeyi anlatacağım.görsel olarak değil ama bende sanal olarak anneme yakalandım.sabah biz kocamla beraberdeik.tabi biizm oluş daha 10 aylık bi şey anlamıyor o yerde benim telle oynuyor.biz tabi oh mohderken ben,m adamın sesi benim ses.biizm odadan bi ses geliyor.allah allah ded,k şöle bir irkildik.annemn sesi telefonda herhalde aloooo alooo demiş biz duymamısız.sonra anlamıs benim olanın aradığını yanlışlıkla oluşum yavrum sen beni mi aradın diyomus.tabi biizm sesimizde odada o biiçim töbe töbe.annemin telde olduğunu anlayınca biz gülmekten katıldık eşimle.eşim diyo sen al teli eline ben diyom sen al.en sonunda benim elimde kaldı tel.sonra ben anne aaa bak biz mutfaktayken aramıs seni kahvaltı hazırlıyodum cocuğu almaya geldim bak seni aramıs yaramaz dedim.annemde hımmm mutfakta kahvaltı hazırlıyodun eminim öeldir dedi.bende o an utancımdan ne yapacağımı bilemedim yer yarılaydıda ben içine gireydim.ben gümüşhanedeyim annem eskişehirde ama yaptığımız seyi anladı.çocuğuma kızsak kendimize mi bilemedik.ama bütün gün eşimle kişnedik bak 2 gün oldu her gün arayan annem daha aramadı....:)))))))

çocuğun yanında gerçektende hoş değil...hiç mi başka odanız yoktu..uyutsaydınız başka odada

10 aylık çocuk bişe olmaz dmeyin arkadaşlar ilk altı aydan sonra odasını ayırtedin diyor uzmanlar çocuğun psikolojisi bozulabiliyormuş babasının annesine şiddet uyguladığını falan sanıyormuş çocuk dikkatli olmak lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…