Seks yaparken yakalanan var mı?

benim eşimde nişanlıyken , ben koltuktan kalkınca arkamdan popomu ellemişti..popomun arkasında da babam varmış görmemişiz..tabi hiç konusu olmadı ben ise utançtan ölmüştüm..

neyse asıl hikaye şu ; teyzem ve kaynanası teras katta karşılıklı dairelerde oturuyolar balkonları birleşik ..bişey oldumu kapıdan değil balkondan geçerler birbirlerine..o gün enişte fantazi olsun diye mutfakta istemiş :) başlamışlar işe derken kaynana elinde köfte tabağı balkondan mutfağa dalmış ki aman allah tabak elinden fırlamış.:))) teyzem de telaşla ay anne ne köftesi şimdi zamanımı allah allah diyerek kaçmış ordan..hala anlatır güleriz..

kızlar bende basıma gelen bi olayı anlatacağım size.o büyük izmit depreminde tatil amaçlı orada bulunuyordum.çok piskolojim bozulmustu gözlerim kapalıyken bile bende her sese tepki tabi uyku falan kalmamıstı.neyse uzatmayayım.aradan 2 ay geçti.adapazarındaki amcamla yengem bize kalmya geldiler.onlar bu zaman zarfına kadar cadırda kalmıslar kaynana falan.o gece annem benim odama aldı ikisinide.çok kilolu olduklarından yengem benim yanımda amcam ise yerde yatıyodu.3 saat geçtikten sonra amcamdan bi ses hanım yanıma gel diye.yengemde usulcacık yanına indi ben uyanmıyayım diye aklınca.halbuki benim radarlar açıldı sonuna kadar nevresimin altında cat pat sus pus derken bunlar işi bitirdi.tabi ben ne yapcağımı bilemedim.bi anda nevresimi aldım basıma aaaaaa bu kadar da olmaz ki deiye çıktım odadan .kardeşimin yanına sabah kahvaltıda baba biliyo musun amcamlar diyorum devamı gelmiyo bunların ikisi yerin dibine giriyolardıı.şimdi aradan kaç sene geçti söleyip gülüyolar utanmazlar :)

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ayy hepiniz çok hoşsunuz gülmekten kırıldım vallaa:dance: :dance:
bende size komik bir yakalanma mevzumuzu anlatayım memlekete gittiğimizde eşimle beraber olamıyodum müsait ortam yoktu yani adam:roflol: abaza oldu ee tabi bende akşam annemlerle amcamlardan döndük annemleri eve bıraktık eşim inme işimiz var senle dedi inmedim arabayı boş bir araziye çekti atladı üstüme tam heycandan titriyoduk kötükedihüsoama etrafta karanlıktı bide baktık biri hayyy huyyy diyee bağırıyor çobanmış meğer bizi görünce korkutmak istedi heralde çok gülmüştük:roflol: halimize tam gaz kaçtık ama korkudan öldüm ayy dedim kendimi şeyy kadınlar gibi hissetim birden çok utandım:eek:

haa bide biz çocukken evimiz sobalıydı aynı odada yatardık annemlerle bazen gece yorgan oynadığını macuk mucuk sesler duyardım ve kıskançlık olurdu anne babama karşı çocukluk işte bazen söyler gülerim anneme sizi yakaladım diye utanır yazıkk

ayyy hepsini okudum çok güldüm ya. ben bekar oldugum ıcın basıma gelmedı boyle seyler ama ben hep dıyorum evde bırı varken yada bırıne kalmaya gıdınce (kaynanaya fılan) uzak durmak lazım boyle seylerden nolur nolmaz. ama dınledıgım bı hıkayeyı anlatabılırım. benım bı arkadasım kaynanasına kalmaya gıttıgınde kocası tutturuyomus ılla olacak dıye. neyse olmus bıtmıs banyo ya gıdecekler. kadın dusunmus kı ses cıkarmıyım kı kımse duymasın. tam tersı herseye carpa carpa gıtmıs banyoda kı sampuanları devırmıs ve kaynanası noluyor dıye kalkmıs tabıkı. iş üstünde olmasa da sonrasında yakalanmıslarsırnaşık şey

ayy bizde eşimle yeni nişanlanmıstık oturduk bızım evın salonuna annemler ve kayınvalıdmlerde oturma odasında.biz eşimle salonda oturduk yan yana güyya resimlere bakıoz.eşim basladımı sırtımdan benı opmeye kapıda acıktı.kayınvalıdem odaya gırmezmı??? bi bakışları vardı anlatamam.hiç bişi demeden odadan cıktı gıttı.ama cok utanmıstım:eek:aklıma geldıkce hala utanırım:roflol::roflol::roflol::roflol:

ya benim anlamadığım bir şey var.O da şudur ki..
evli bir çiftin yatak odasına kapı vurulup gir sesi duyuluncaya dek kapı açılmaz..Ben bu durumda birşeyleri bahane edip odaya girmeleri çok ayıp buluyorum !! hiç de masumane gelmiyor bana yahu..Ne demek evli bir çiftin odasına langadanak dalıvermek..:kızgın:Başıma gelmedi gelse kıyameti koparırım..kim olursa olsun ona hakettiği lafı söylerim.Yatak odasının mahremiyeti var..

şimdide ben anlatayım 8 belkide 9 yaşlarındayım tam hatırlamıyorum.şimdi 34 yaşındayım .o zamanlar dört baçaklı demir karyolalar vardı .annem ve babam çılgınlar gibi sevişiyorlarmışki yerde karyolanın altına kadar girmişler tabii bizde seslerini duyunca hemen kapıyı açtım babam anneme zarar veriyor sanarak baya bir korkmuştuk:1shok: ablamla oturup şaşkınlık içinde kalmıştıkkafamçokkarıştı ablam benden iki yaş büyüktü ama okadar saftıkki:bbo:.aman siz siz olun sakın çocuklarınıza yakalanmayın özelikle çocuklarayasakkelime

şimdide ben anlatayım 8 belkide 9 yaşlarındayım tam hatırlamıyorum.şimdi 34 yaşındayım .o zamanlar dört baçaklı demir karyolalar vardı .annem ve babam çılgınlar gibi sevişiyorlarmışki yerde karyolanın altına kadar girmişler tabii bizde seslerini duyunca hemen kapıyı açtım babam anneme zarar veriyor sanarak baya bir korkmuştuk:1shok: ablamla oturup şaşkınlık içinde kalmıştıkkafamçokkarıştı ablam benden iki yaş büyüktü ama okadar saftıkki:bbo:.aman siz siz olun sakın çocuklarınıza yakalanmayın özelikle çocuklarayasakkelime

evet bu konuda cok dogu söyledin cocuklara yakalanmak en kötüsü bence allah korusun benimde 2 kez basima geldi ama cocuklara yakalanmadik buna sükür

ya benim anlamadığım bir şey var.O da şudur ki..
evli bir çiftin yatak odasına kapı vurulup gir sesi duyuluncaya dek kapı açılmaz..Ben bu durumda birşeyleri bahane edip odaya girmeleri çok ayıp buluyorum !! hiç de masumane gelmiyor bana yahu..Ne demek evli bir çiftin odasına langadanak dalıvermek..:kızgın:Başıma gelmedi gelse kıyameti koparırım..kim olursa olsun ona hakettiği lafı söylerim.Yatak odasının mahremiyeti var..

:nazar: aynı şekilde düşüncem, aksi takdirde bunun altında başka birşey vardır diye düşünürüm... benneyaptımki

bu da ikinci itirafım ..18 yaşına gelmişim ve hala salaktım...kafamçokkarıştı 30 ağustos zafer bayramıydı ..iş yerimiz tatildi...şimdi evli olduğum erkek o zamanlar sadece flörtümdü...askerden izine gelmişti.benimle buluşmak istedi beni kötü emellerine alet etmeyi planlıyordu galiba sanırsam........beni bir uçurumun kenarındaki bir mağaraya soktu tabiki dağın başı manzara deniz manzarası... mağaranın deliğinden bir güneş içeri giriyorki dışarıda duran kim anlaşılmıyor bile....tabi benimki başladı ufak ufak göğsümü açmaya tekini dışarı çıkardı derken aradan ne kadar zaman geçti ben onun dizinde yatarken güneşin arasında bir polis gördüm:1shok: dikilmiş bizi seyrediyor şaftım kaydı :bbo:.sonra kocam rica minnet oradan uzaklaştık şimdi her 30 ağustosta bunu hatırlayıp utanıyorum

bu da ikinci itirafım ..18 yaşına gelmişim ve hala salaktım...kafamçokkarıştı 30 ağustos zafer bayramıydı ..iş yerimiz tatildi...şimdi evli olduğum erkek o zamanlar sadece flörtümdü...askerden izine gelmişti.benimle buluşmak istedi beni kötü emellerine alet etmeyi planlıyordu galiba sanırsam........beni bir uçurumun kenarındaki bir mağaraya soktu tabiki dağın başı manzara deniz manzarası... mağaranın deliğinden bir güneş içeri giriyorki dışarıda duran kim anlaşılmıyor bile....tabi benimki başladı ufak ufak göğsümü açmaya tekini dışarı çıkardı derken aradan ne kadar zaman geçti ben onun dizinde yatarken güneşin arasında bir polis gördüm:1shok: dikilmiş bizi seyrediyor şaftım kaydı :bbo:.sonra kocam rica minnet oradan uzaklaştık şimdi her 30 ağustosta bunu hatırlayıp utanıyorum

mağara mı, ilginç hemde çok ilginç.. kaydirigubbakcemile

:1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: mağara mı

güldüm valla sarayburnunda bizide uyarmışlardı nişanlımla öpüştük diye geceydi ne bilim arabaydaydık görmüşler::))))))))))))))

X