B
benim_dunyam
Ziyaretçi
- Konu Sahibi melek.acar
Ohooo bende macera bol en baştan başlayım sengözlerimebaksanab
eşimle daha nişanlanmamıştık bi akşam iş çıkışı arabayla ıssız bi yere gittik.sevişmeye başladık ama öyle çıplak falan değiliz de ben onun kucağında oturuyorum sadece sütüm yarı çıplak.Sivil polisler falan gelmişti..Hatta polis bana telefon numarasını vermişti..1hafta dışarı çıkamamıştım :jeyyar:
sonra nişanlıyken kayın pedere yakalanıyoduk saniyeler kala..Düğüne gimişlerdi bi akşam bizde gitmedik..derken sevişmeye başladık ama bu sefer çırılçıplaktık derken kaynatam bi geldi kapı pat açıldı koridorda yürüyo kaoı hemen ilk kapı bizim bulunduğumuz yer..size yemin ediyorum 10 san de nasıl kalktık giyindik hatırlamıyorum...
3. de kaynanama yakalandık..evliyken..Bir pazar günü niyeti bozduk biz eşimle oturma odasındayız.Benim salak kaynanam bizim evin anahtarını yaptımış kendisine..Pat diye bi girdi buda.kapının kapanması kilitlenmesi bir oldu..Bide diyo eşime oğlum napıyosunuz açın kapıyı ben geldim oturmaya size diye..sinir krizi geçirdik sonra nasıl utandım anlatamam...
senin degil kaynananin utanmasi lazi evin anahtarini yaptirmak nedemek ya ben olsam bagirir ciplagiz düzüsüyoruz sonra gel diye yada isimiz bitince biz geliriz yanina diye