Seks yaparken yakalanan var mı?

Ohooo bende macera bol en baştan başlayım sengözlerimebaksanab

eşimle daha nişanlanmamıştık bi akşam iş çıkışı arabayla ıssız bi yere gittik.sevişmeye başladık ama öyle çıplak falan değiliz de ben onun kucağında oturuyorum sadece sütüm yarı çıplak.Sivil polisler falan gelmişti..Hatta polis bana telefon numarasını vermişti..1hafta dışarı çıkamamıştım :jeyyar:

sonra nişanlıyken kayın pedere yakalanıyoduk saniyeler kala..Düğüne gimişlerdi bi akşam bizde gitmedik..derken sevişmeye başladık ama bu sefer çırılçıplaktık derken kaynatam bi geldi kapı pat açıldı koridorda yürüyo kaoı hemen ilk kapı bizim bulunduğumuz yer..size yemin ediyorum 10 san de nasıl kalktık giyindik hatırlamıyorum...

3. de kaynanama yakalandık..evliyken..Bir pazar günü niyeti bozduk biz eşimle oturma odasındayız.Benim salak kaynanam bizim evin anahtarını yaptımış kendisine..Pat diye bi girdi buda.kapının kapanması kilitlenmesi bir oldu..Bide diyo eşime oğlum napıyosunuz açın kapıyı ben geldim oturmaya size diye..sinir krizi geçirdik sonra nasıl utandım anlatamam...

senin degil kaynananin utanmasi lazi evin anahtarini yaptirmak nedemek ya ben olsam bagirir ciplagiz düzüsüyoruz sonra gel diye yada isimiz bitince biz geliriz yanina diye

Özellikle gece, küt diye yatak odanıza giren varsa (bilinçsiz çocuklar hariç) valla bırakın da onlar utansın..

Hiç rahatsız olmayın devam edin bence..Onların sorunu..

Haa tabii bir de şu var ki: böyle ortamlarda siz de kapınızı kilitleyebilirsiniz, bu da ayrı..

Ama çok güldüm yazılanlara, bunu da itiraf edeyim, benim başıma gelmedi gelmez de..

ben değilde eltimle kaynımı yakalamış kaynanam...
eltim kaçtığı için 1 sene kaynanayla oturdu.. gündüz vakti bunlar odada yaparken kaynanam pat diye kapıyı açmış bunlar üstüste tabi hmn yorganın altına gırmısler bıde napıyosunuz dıyomus ...
olmustum gulmekten...
bnm basıma gelmez valla ona fırsat vermem

kızlar ben çok şükür yakalanmadım ama eltimi yakaladım. biz eltimle alt lı üstlü oturuyoruz malesef kaynımda haftanın 3 günü evde olmuyor iş gereği bende o gün evde değildir diye kapıyı çaldım ilkin buyur dedi bende gir anladm ve girdimki ne görim bunlar çırıl çıplak ay bi şok oldum baya bi onlara baktım şaşkınlıktan kaynım yok diye biliyorum bu adam kim diye bak maya çalışıyom oda kendni saklyor ben daha çok meraklanıyom en sonunda elticiğim:mymeka:lütfen çıkarmsn dedi ay kendime geldm bağırmasıyla insan şoka giriyo :1shok: böyle durumda 1 hafta konuşmadı benimle :dilcikar:

kızlar ben çok şükür yakalanmadım ama eltimi yakaladım. biz eltimle alt lı üstlü oturuyoruz malesef kaynımda haftanın 3 günü evde olmuyor iş gereği bende o gün evde değildir diye kapıyı çaldım ilkin buyur dedi bende gir anladm ve girdimki ne görim bunlar çırıl çıplak ay bi şok oldum baya bi onlara baktım şaşkınlıktan kaynım yok diye biliyorum bu adam kim diye bak maya çalışıyom oda kendni saklyor ben daha çok meraklanıyom en sonunda elticiğim:mymeka:lütfen çıkarmsn dedi ay kendime geldm bağırmasıyla insan şoka giriyo :1shok: böyle durumda 1 hafta konuşmadı benimle :dilcikar:
ay çok yaşayın emi hepsini okudum çok güldüm ,

bir umutcuğum , (adamcağız saklanmaya çalışıyor bende bu adam kim diye bakmaya çalışıyorum ) sözleri mahvetti beni ,çok komik ya :roflol::roflol::roflol:

puhahahaha

:roflol::roflol::roflol:

Allahım öle şelerle karşılaştırma beni yarabbim..çok feci bi durum ya :bbo:

:roflol::roflol::roflol::roflol:
sabah sabah millet uyanmasın diye gülemiyomda
:KK70:

ay çok yaşayın emi hepsini okudum çok güldüm ,

bir umutcuğum , (adamcağız saklanmaya çalışıyor bende bu adam kim diye bakmaya çalışıyorum ) sözleri mahvetti beni ,çok komik ya :roflol::roflol::roflol:

evet canım ya adam dolabın kanadını açmış arkasına ğeçmiş bende üstüne gidiyom rezil oldum ya baya bi oldu ama ara sıra laf atıyo işte bazı görgüsüzler var kapı çalmadan giriyor diye kıpkırmzı oluyom.ama benimde suçum yok buyur dedi ben gir anladım aman boş ver elti bu ömür boyu söylerbide o kadar samimi olmadğımız için olayıda anlatamadm tambenneyaptımki

Allah a sükür öyle bisi basima gelmedi.bundan 2 3 sene önceydi pijamami ariyodum annemlerin odasina daldim, daldim ama bide ne görim amaninn ayy cok utanmistim tabi bagirtiyida yemistim ... :roflol:

evetttttttt yakalandık hemde kaynanama :eek:klava:-tatlicadiarzu-
bir yatak odamızdayız ve uygunsuz bir haldeyiz
e olacak tabiki orası bizim yatak odamız
kaynanam pat diye içeri girdi bizi gördü laelaelaelaelae
eşime oğlum ben yatıyorum iyi geceler demezmi :1shok:şok olduk
eşim iyi anacım sen zaten yatmıyomuydun niye kalktın dedi sinirle
oda oğlum iyi geceler demeyi unutmuşum demezmi :roflol:
:roflol:fıkra gibi ya yaşadığım olaya bakınlaelaelaelaelae

iyi geceler demeyi mi unutmuş...ilahi...kaydirigubbakcemile3

biaz seks yapmıyozki yakalanalım..benim adamda iş yok...zaten yakalanacak kimse yok ... gerçi evde 2 tane kedi var...ayda 1-2 kez oluyosa ondada kedilere yakalanıyoz...pistt diyoz gitmiyolar...biz o vaziyetteyken yatağın tepesine çıkıp birer köşeye yatıyolar...bazende oyun yapıyoruz zannedip üstümüze atlıyolar bizde oynayalım der gibi... ben günlerce o geceyi beklediğim için pek tınlamıyom tabi...adam günlerce duvarlara tırmandırmış zaten kimseyi tanımam valla...)))

ayy buna benzer bizim de basimiza geliyo hep ,bizimde köpegimiz var oda tam biz yapiyoruz ya ayagimizi falan yaliyo yada geciyo karsimiza salak salk bakiyo yada havliyo off ben tinlamiyorum ama benimki kov su köpegi diyo kovuyorum gitmiyo baska odaya atiyorum havluyo deli ediyo bizi kaydirigubbakcemile3

Ayhihihi hikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Allahıma bin şükür başıma gelmedi:Saruboceq:

yakalanmadım çok şükür, tedbirli davranırım aman yakalanmayımda... ama anlatılanlara koptum valla...:roflol:

ben sadece lisedeyken bizimkileri yakalamıştım. insan tuhaf oluyo anne-babasını görünce...

X