- 5 Aralık 2024
- 429
- 282
- 18
- 25
- Konu Sahibi terazi cicegi
benimki bana şirinlik yapcakya nası kandırıyo karıcığıma bide robot patlatırım prenses gibi yaşar diyo, hee! öyledir diyorum bende bu yorumları okuyunca
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynenAlt katta odalari varmis, orayi misafir odasi yaparlardi, ben yanlis mi okudum orayi?
Aşağı banyo varmıyok kız onlar aşağıdalar :)
Bende yanlış anlamış olabilirim yenı uyandım daAlt katta odalari varmis, orayi misafir odasi yaparlardi, ben yanlis mi okudum orayi?
Eger ust kat terasi aktif kullanacaksaniz mini buzdolabi pratik olur. Bende en alt katta mini buzdolabi var. Devamli su, kola, bira vs icin in çık gerekmiyor. Ust kat mutfaga da temel esyalari koyarsiniz. Caydanlik, kettle, uc bes parca catal bicak tabak vs.üst kattaki mutfaktaki fırın boşluğuna veya bulaşık makinesi yerine mini bar koysak terastayken meşrubat falan koyulsa yazın, eşimde hayal çok size danışıyorum artılar eksiler
Robot süpürgenin iç yapması mobilyalarınıza bağlı. Altlarına girebiliyorsa her türlü iş yapar. Ama evden çıkınca çalıştırma kolaylığı açısından 2 kata da koysanız işleri oldukça kolaylaştırır.robot süpürge dublekste iş ypparmı peki, katlar arası taşımayı saymazsak
Ev mustakil mi ?çatı dubleksi değil bu, 2 katlı ev gibi, odalarda alçalma falan yoktu yani, dediğiniz gibi, yukarıda 1 banyo, aşağıda 1 banyo var, yukarıdaki bize ait olur diye kafamızda kurduk, terasa çıkan mutfağa çay, kahve vb. hafif eşyaları koysam, buz dolabı yerine dondurucumu koysam, yani asıl mutfağamı aşağı yapsam, yukarda yazın terasta mangal yapsak, çay çerez falan için yukardaki mutfağa kullansam, diğer zaman kiler gibi ordaki dolaplara kavanoz falan koyarım gibi düşünceler var kafamda.
yok en üst katEv mustakil mi ?
Naptınız baktınız mıyok en üst kat
bir üstteki mesajıma bakabilirsiniz detayları yazdım, bende sevcem gibi duruyor, burada arkadaşlarımız çok güzel önerilerde bulundular, not aldım, gerek ev bakarken, kısmet olurda alırsak yaşarken istifade edicem.Naptınız baktınız mı
Ben dublekste de oturdum
Şimdi müstakildeyim
Merdiven seviyorum
Bence çok güzel
Geniş ferah ev güzel oluyor
Apartmanda olsa terasta mangal yakmanıza izin verecekler mi pek zannetmiyorum ben izin vermezler ha terasta barbekü tarzı şömine gibi yapıldıysa o ayrı ama normal mangala izin vermezler çevremde öyle evlerde oturan var mangal yapmıyorlar ama hepsinde çift mutfak var.müstakil nerdee, apartmanın en üst katı ama çatı arası değildi, sanki 2 daire yapıp içten merdivenle bağlamışlar
Babamlarin ilk evi dubleksti çok güzeldi valla üst katta bizim odalar vardı alt katta salon mutfak misafir odası o yüzden hiç sıkıntı yaşamadık çok da konforluydu.selam kızlar,
eşimle geçen konuşurken dubleks evde oturma hayalinden bahsetti, şimdiki evimizde ebeveyn banyo yok ve 2+1 misafir falan gelince yatılı kalırlarsa malumunuz bazı sorunlar oluyor, yedek 2. tuvalet var ama insan yatak odasında bir banyo olsa rahat ederim diyor. ayrıca ilerde çocuk olursa 1 yatak odamız, 1 çocuk odamız olcak, salon misafire kalcak bitek, ev sıkışık olcak gibi geliyor şuanlık. şimdiki evimizi satıp üzerine ekleyip bir dubleks baksak, neler tavsiye edersiniz? daha önce dublekste oturan arkadaşlar nelerden memnun veya değil, kolaylığı zorluğu neler? bitane ev gördük 2. katta 2 oda artı terasa açılan büyük mutfak var, amerikan mutfak deniyor sanırım, banyo tuvalet var ama ebeveyn banyo yok, eşim misafirler 1. katta kalır biz 2. katta kalırız dolayısı ile banyo ebeveyn gibi olmuş olur diyor ama ben yatak odasındaki ebeveyn banyo konforu olmaz iyi düşün diyorum, bir konu bu evin 1. katında da mutfak var, yani ev şöyle alt kat mutfak, balkon, 2 küçük oda bir salon, banyo ile 2+1 ev diyebiliriz, üst kat mutfak, teras, 2 oda bir banyo tuvalet, oda 2+0 gibi oluyor yani üst katta salon yani oturma odası yok onun yerine teras var, uzun oldu ama fikirlerinize ihtiyacım var, ben hiç dublekste yaşamadım
inşallah bizimde öyle olur canım yaBabamlarin ilk evi dubleksti çok güzeldi valla üst katta bizim odalar vardı alt katta salon mutfak misafir odası o yüzden hiç sıkıntı yaşamadık çok da konforluydu.
1.5 sene oturdum, ilk katta 1 tuvalet 1 banyo, yukarı katta 1 banyo vardı, her banyoya tuvalete ayrı havlu bornoz, sabun, bilimum duş gereçleri
hepsinin ayrı ayrı temizliği, düzeni, ısınması ayrı dert, temizliği ondan beter, teras temizliğine girmiyorum bile, sürekli in çık in çık canım çıkıyordu.
Bir de yukarı katta mutfak yoktu, misafirler mangal için, rakı sofraları için randevu alıyor aşağıdan yukarı mutfağı taşıyordum, mangal falan yakılınca
da koku olduğu gibi üst kata doluyordu. Ben hiiiç memnun değildim, taşındım şimdi normal bir dairede oturuyorum rahatım.
Ama benim düzen temizlik takıntılarım olduğu için her şey elimin altında gözümün önünde olmadığından ve kolay kontrol edemediğimden çok zorlanmıştım.
Evet ferah sıkış sıkış değil falan ama, kullanışlı geniş bir dairede de aynı ferahlığı sağlayabilirsiniz diye düşünüyorum.genelde herkez teras temizliğinden yakınıyor, yukardaki mutfak avantajımıza gibi yeni evlerde ama orayıda ayrı düzmek gerek tabiki.