- 11 Temmuz 2008
- 7.771
- 211
-
- Konu Sahibi melek.acar
evet canım ya adam dolabın kanadını açmış arkasına ğeçmiş bende üstüne gidiyom rezil oldum ya baya bi oldu ama ara sıra laf atıyo işte bazı görgüsüzler var kapı çalmadan giriyor diye kıpkırmzı oluyom.ama benimde suçum yok buyur dedi ben gir anladım aman boş ver elti bu ömür boyu söylerbide o kadar samimi olmadğımız için olayıda anlatamadm tambenneyaptımki
kızlar ben çok şükür yakalanmadım ama eltimi yakaladım. biz eltimle alt lı üstlü oturuyoruz malesef kaynımda haftanın 3 günü evde olmuyor iş gereği bende o gün evde değildir diye kapıyı çaldım ilkin buyur dedi bende gir anladm ve girdimki ne görim bunlar çırıl çıplak ay bi şok oldum baya bi onlara baktım şaşkınlıktan kaynım yok diye biliyorum bu adam kim diye bak maya çalışıyom oda kendni saklyor ben daha çok meraklanıyom en sonunda elticiğim:mymeka:lütfen çıkarmsn dedi ay kendime geldm bağırmasıyla insan şoka giriyo :1shok: böyle durumda 1 hafta konuşmadı benimle
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
evetttttttt yakalandık hemde kaynanamaklava:-tatlicadiarzu-
bir yatak odamızdayız ve uygunsuz bir haldeyiz
e olacak tabiki orası bizim yatak odamız
kaynanam pat diye içeri girdi bizi gördü laelaelaelaelae
eşime oğlum ben yatıyorum iyi geceler demezmi :1shok:şok olduk
eşim iyi anacım sen zaten yatmıyomuydun niye kalktın dedi sinirle
oda oğlum iyi geceler demeyi unutmuşum demezmi :roflol:
:roflol:fıkra gibi ya yaşadığım olaya bakınlaelaelaelaelae
kızlar benımkı cok ılgınc.benım kaynanamın kaynanası.....her sabah gıdıp odalarına yataga yatarmıs.kayınvalıdem anlatmıstı.bı sabah geldı.bızde musayıt degılız yanı kocasınında kendınınde ustunde bıse yokus.gıtmıs kaynanası oglunun yanına yatmıs.aman canım oglum guzel oglum dıye sevmeye baslamıs.hemde ortunun altına gırmıs.adamcagız ne yapacagını sasırmıs.ıste oglunu kıskanmak dıye buna derım
kızlar ben çok şükür yakalanmadım ama eltimi yakaladım. biz eltimle alt lı üstlü oturuyoruz malesef kaynımda haftanın 3 günü evde olmuyor iş gereği bende o gün evde değildir diye kapıyı çaldım ilkin buyur dedi bende gir anladm ve girdimki ne görim bunlar çırıl çıplak ay bi şok oldum baya bi onlara baktım şaşkınlıktan kaynım yok diye biliyorum bu adam kim diye bak maya çalışıyom oda kendni saklyor ben daha çok meraklanıyom en sonunda elticiğim:mymeka:lütfen çıkarmsn dedi ay kendime geldm bağırmasıyla insan şoka giriyo :1shok: böyle durumda 1 hafta konuşmadı benimle :dilcikar:
annemle babamın seslerini duyuyorum bazen..
ben geceleri pek uyumam bi de her gece her gecee banyoya giriyolar 40ı geçtiler artık ayıp yaaamirmirmirmir:sm_confused:kafamçokkarıştı
kıs uyusana sen sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
annemle babamın seslerini duyuyorum bazen..
ben geceleri pek uyumam bi de her gece her gecee banyoya giriyolar 40ı geçtiler artık ayıp yaaamirmirmirmir:sm_confused:kafamçokkarıştı
kaydirigubbakcemile3:roflol:ilahi çok güldüm ayol....
bencede uyu sen şekerim.kaydirigubbakcemile3
sadece nisanliyken öpüsürken görümceme yakalandik
ama size cok komik bisey anlatacagim
benim en kücük teyzem yeni evlendigi yillarda sürekli esiyle küse anneannemlere gelirdi
neyse bu yine bir gün küs gelmis aradan bir hafta gectikten sonra enistem gelmis aneannem bunlari baristirmis aksam olmus herkes yataklara
evin en kücügü dayimda genc bütün gün evde yokmus gece yarisi eve gelmis tabi enisteden haberi yok
ablam uyumadiysa gideyimde ´karsilikli bire sigara icelim diye düsünmüs odaya bir dalmiski birde ne görsün hahaha
teyzem halen aklina geldikce utancindan ölecek gibi olur
en kötüsüde pozisyonumuzdu der hep cünkü teyzem enistemin üzerindeymis:roflol::roflol:
valla size anlattigimi duysa teyzem beni öldürür:roflol: