Seks yaparken yakalanan var mı?

hayir ben anlamiyorum ki o is enasinda nasil kalkip kapi acmislar :roflol:

bende nisanliyken.anneme yakalandim.esimle oturma odasindaydik,kayinvalide.annemle salondolardi.bizde (simdi esim olur kendisi artik) esimle öpüsüyorduk ve ben onun üstündeydim.oda benim sirtimi acmisti öpüsürken oksuyodu.annemde odada yokuz sanmis pat diye bi girdi odaya biz tabi bi firladik annnem caktirmadan gitti.ama ben cok utandim.

bide yine nisanliyken esim yurt disinda oldugu icin izine geldi bizde kaliyodu.bizde hep otururduk sabaha kadar o günde esim yanimda uyup kalmis.tabi ozamanlar nisanliyiz biz.kayinvalidemde oglunu yatakta göremeyince wc ye gitti sanmis.beni uyandirmaya geldiler girdiler odaya tabi pat diye bi baktilar biz yanyana uyuyoz.tabi babamda gördü baya bi utanmstim ozaman.babam hic bisey demedi allahtan

gercekten yorumlar super aman Allah'dan kimseye yakalanmadim insallah da yakalanmam
ama yeni evliyken hele ki kapiyi kilitlemistik e tabi yeni evliyiz evde yok annemlerde bi kaliyoruz bi kayinvalimdemizde kaliyoruz
annemlerde kaldigimiz zaman isi bitirdikden sonra yikanmak gerek annemlerde evde yokdu,
sonra birden kapiyi actilar iceriye girdiler esim hemen yikandi odadan firlayarak cikti odamiza gecti giyindi, bende devam ediyordum banyoya:roflol::roflol:
baska bi gun de yaparken iste odamizdayiz :jeyyar:iyiki kapiyi kilitlemisiz yoksa kardesim iceriye dalacakdi kardesim dio napionuz uyuyoz ne gelip kaldiriyorsun bizi diyordum o da dio himm ne yapionoz anladim diodum bende fransizca git ceneni kapat diodum manyak diye kafamçokkarıştıdeli yawsssssss
ii halt edion ne anliosan anlamazsan olmaz sanki mirmirmirmir

sırnaşık şey ay gerçekten fıkra gibi yaaaa çk güldümmmm:roflol::roflol:

hepsi cok komıkmıs bazıları sinir bozucu,
şu kayınvalıdenın odaya gırıp de oglum ıyı geceler demesı yataga dalması falan tam cıldırmalık yani,

bir de hepınız hep aynı seyı soylemıssınız, şimdiki eşim olan adam ozaman sevgılıyken ozaman nişanlıyken, yani herkes nişanlıyken falan olan olayları temıze mı cıkarmıs oldugunu düşünüyo evlıyken yoksa normal bıseymıs ama sımdı de bıde eşim oldu mu demeye getırıyor anlamadım, neyse ben eskı bı sevgılımle sokakta öpüşürken yakalandım ama tabı bozuntuya vermedık komık degıldı..

adrenalin lazım...Arada ii olur,çocuklara yakalanmak hariç tabiii,kayınvalide kendi utansın zaten ,kayınvalide ye yakalanmazsın o kendisi yakalamak için türlü bahane yaratır,gelinini utandırmak oğlunu sahiplenmek için...Hiç de utanamam ona yakalansam...Gözünün içine içine bakarım ...

annamm..Kadına bak yaaa:S:S benim kocamı öle kıskanıcak ayy ben durmamam valla

muhahahasırnaşık şeynaniknanik ilahi yaaaa

inan yazarken bile utaNIYORUM EŞİMLE EVDE YANLIZ OLDUGUMUZU BİLİYORDUM AMA ÖYLE DİYİLMİŞ KAYNATAM ODASINDAYMIŞ BİZDE EŞİMLE İŞE KOYULMUŞTUK Kİ BİRDEN ONU YATAK ODASININ KAPISINDA DİKİLMİŞ GÖRDÜM VE GERİSİNİ SİZ TAHMİN EDİYORSUNUZDUR KAYNATAMIN SURATINA NE ZAMAN GÖRSEM O AN GÖZÜMDE CANLANIYOR ÇOK KORKUNÇ BİR ANDI O ANI HAYATIMDAN SİLMEK İSTERDİM

offf
ayyy kaynatanız durmus sızımı ızlıyomus..
belkıde saskınlıktan kal gelmıstır adama:).....

kendi basına boyle bi olay gelen az hep arkadaslarının basına gelmis onları anlatıyosunuz hadi itiraf edin ama :)))

annemle babamın seslerini duyuyorum bazen..
ben geceleri pek uyumam bi de her gece her gecee banyoya giriyolar 40ı geçtiler artık ayıp yaaamirmirmirmir:sm_confused:kafamçokkarıştı

ben geceleri pek uyumam bi de her gece her gecee banyoya giriyolar 40ı geçtiler artık ayıp yaaamirmirmirmir:sm_confused:kafamçokkarıştı

kıs uyusana sen sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3:roflol:ilahi çok güldüm ayol....
bencede uyu sen şekerim.kaydirigubbakcemile3

aman allahim hemde erkek kardese yakalanmis ooooooooo :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

benim basima böyle bir olay gelmedi yeni sayiliriz cocukta kücük insallahda gelmez ayyy ne utanc verici bir olay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…